Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Giriş yerleri 17 Nisan 14:00 'da açıklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı bakalım ne olacak göreceğiz bundan sonra. Herkes KISMET'ini bulur.

kafanı yorma seni düşünen çok! karargahx

ibrahim bu foto sensen ben seni kesin bir yerde gördümhoca1

sınava giderken sınav giriş çıktısı ve kimlik haricinde birşey götürcezmi rapo fotokopisi filan birde giriş belge rengli çıktı almasak bir sorun olurmu

renkli veya renksiz sıkıntı olmaz zaten giriş belgesinin en alt kısmında yazar bu maddeler okursun tekrardan .

Uzaklara göndermezler tekrar inşallah. :)

EKPSS Giriş Belgeleri Yarın saat 14:00 da açıklanacak!

EKPSS Giriş Belgeleri Yarın saat 14:00 da açıklanacak!

bu giriş belgelerinin çıktısını sınav olurken yanımızda mı getireceğiz? Nüsfus cüzdanı ve başka neler gerekiyor?

Sınav Giriş belgenizin MUTLAKA ÇIKTISINI ALIN - Yanınızda Nüfus cüzdanı -engelli kartı - mümkün ise rapor Fotokopisi bulunsun.. İşinizi Şansa bırakmayın

Sınava başka bir şey alınmıyor sadece SU götürebilirsiniz. Telefon - Çakmak - Sigara - Cüzdan ALINMIYOR Emanet edecek kimse de olmuyor zorda kalmayın.. Kalem silgi şeker vs.. ÖSYM veriyor

Kaç tane yanlış doğruları götürüyordu bu bilgiler yayınlanmadı henüz değil mi ?

4yanlış bir doğruyu götürüyor
herkese başarılar şimdiden

Sınava zıhınseldenmı geneldenmı gırcez oda bellı oluyormu arkdaslar

Benımkınde zıhınsel yazıyodu

bu giriş belgelerinin çıktısını sınav olurken yanımızda mı getireceğiz? Nüsfus cüzdanı ve başka neler gerekiyor?

kardeşim ne olur olmaz bizlerde bu konuda pek doğru bilgiye sahip değiliz ama bir kağıt parçası bize zahbet vermez o yüzden sen gelede işi garantiye al götür kağıdı...

Arkadaşlar sınav giriş belgesi Fotoğraflı nüfus cuzdanı yeterlidir ya sonuçta bir sınav bu. Heyacana gerek yok HEpimiz için Hayırlısı olsun

ekpss sınav yerleri

mrb arkadaşlar ekpss de sınav yerlerine osym aday işlemlerine bakıyorum hiç bişey yazmıyor daha belli olmadımı sınav yerleri ?

Keşke bende sınava zihinsel engelli olarak girebilsem , çünkü onların soruları kolay sorular, mesela Atatürk'ün annesi yada babasının ismi nedir gibi sorular soruyorlar napalım kısmet diyelim...

tşk.ekpss ye kaç kişi başvurdu bilginiz varmı lise mezunuyumda

Hani olurya bazen kazanmaktan başka çaren yoktur o durumdayım şimdi
elektronik teknikeri olarak giricem
herkese başarılar

bakarsın bizi şaşırtır ösym başvuru sayısınıda açıklar

sınav saat 11 de miydi..son çıktı saati 10:15 yazılmış ben 10 da sanıyordum

yuhh 15.00 e aldılar aldatıldık... vay seni paralelci vayyy. :)

bu ne yaa çocuk oyunumu yaa saat 14 00 te dediler şimdi 15 00 diyorlar birşey anlamadım ben bu ösymden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt