Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Giriş yerleri 17 Nisan 14:00 'da açıklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)) ben görüntüle dedim başlamamış dedi bunların yapacağı işin ben var ya :D

Kocaeli İzmit olanlar büyük ihtimal Gazi Lisesinde girecekler arkadaşlar...

NASIL bir ülke olduk arkadaş hiçm düzen hiçmi planlama yok.Soruların yüzde 20 si açıklanır başvuru sayısını öğrenemeyiz sınava gireceğimiz yerde gizli kimin eli kimin cebinde belli değil.Olurda sınavı kazanırsak yerleştiğimiz yeride kriptolu telefonla arayıp bildirecekler anlaşılan..

ösym sitesinde hazır bakayım dedim sayfadayken bi baktım 14:00 gitti 1 dk içinde 15:00 geldi yani bunu 1 dk da yapan ösym istedigini torpille istedigi yere atar valla da atar billada atar..:D

Vay arkadaş amma sabırsızsınız yahu, sanki tercih sonuçları açıklanacak altı üstü sınava girilecek yer belli olacak..
:D

muhendis3232;

valla mı diyon nasıl almışlar 1,2 dk içinde helal olsun,onlar tamam sınava girmeye gerek yok atandılar bile :D

sınav yerleri zaten bi hafta önceden belliydi,kurum amirlerine okullara yani sistem üzerinden bilgi geliyor şu okullarda görev almak isteyen varsa falan bilgi verilsin deniliyor bunu biliyorum şimdi bunların yaptıgı ne oluyor anlamıyoruz ..

şizofreni hastaları genelden girecek

LEGİONNAIRE;
arkadaşım sen genelden gireceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt