Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS Giriş yerleri 17 Nisan 14:00 'da açıklanıyor.
NASIL bir ülke olduk arkadaş hiçm düzen hiçmi planlama yok.Soruların yüzde 20 si açıklanır başvuru sayısını öğrenemeyiz sınava gireceğimiz yerde gizli kimin eli kimin cebinde belli değil.Olurda sınavı kazanırsak yerleştiğimiz yeride kriptolu telefonla arayıp bildirecekler anlaşılan..
ösym sitesinde hazır bakayım dedim sayfadayken bi baktım 14:00 gitti 1 dk içinde 15:00 geldi yani bunu 1 dk da yapan ösym istedigini torpille istedigi yere atar valla da atar billada atar..
valla mı diyon nasıl almışlar 1,2 dk içinde helal olsun,onlar tamam sınava girmeye gerek yok atandılar bile
sınav yerleri zaten bi hafta önceden belliydi,kurum amirlerine okullara yani sistem üzerinden bilgi geliyor şu okullarda görev almak isteyen varsa falan bilgi verilsin deniliyor bunu biliyorum şimdi bunların yaptıgı ne oluyor anlamıyoruz ..