Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Giriş yerleri açıklandı!

Konular
1
Reaksiyonlar
0
2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı - GİRİŞ BELGESİ DÖKÜMÜ: SINAVA GİRİŞ BİLGİLERİNİ GÖR

2014 yılı içerisinde 20 bine yakın memur alacak devlet kurumları yeni açıklanmış bunun içine umarım engelli kadroları dahil değildir..Yoksa bizde düşen sayı çok komik kalır..

Açıklandı koşun:d

Hangi eğitim düzeyinde gireceğim yazmıyor ama imam hatip lisesi okunmuş pirinicde aldımmı bu iş tamamdır:D

Sınav giriş yerleri açıklandı arkadaşlar...

SINAVA GİRECEĞİ
Merkez:ANKARA/KUZEY 3 (Yenimahalle/ Batıkent/Demetevler)
Bina:GAZİ ANADOLU LİSESİ
BEŞTEPE 1. CAD. NO:15 SÖĞÜTÖZÜ
SÖĞÜTÖZÜ
Salon:3.KAT DERSLİK 25
(Engelli Salonu)
Engel Durumu:Süreğen Hastalık (Kronik)
Yardımcı İsteği:---
Kullandığı Araçlar:---

Açıklanmış, Nasıl olduysa bu sefer uzak yere vermemişler Aynı ilçede bir okul.

İşaretleyici istiyor diye ibare var fakat Ek süre verilmemiş..

[font=verdana]ümraniye merkez anadolu lisesi[/font]

Bir sinavda yakin yerde olsun eziyetten baska işleri güçleri yok her seferinde ebesinin nikahına veriyorlar

Güya yer belirttik ama bana gitmişler alakasız uzak bir yeri vermişler peeh :)

banada öyle şehrin dısındaki 13 km ilerideki okula vermişler her taraf okul halbuki

Çok yakın bir yere vermişler.
SINAVA GİRECEĞİ
Merkez:İSTANBUL 2 (Üsküdar/Ümraniye/ Beykoz/Şile/Çekmeköy)
Bina:ÜMRANİYE MERKEZ ANADOLU LİSESİ
YAMANEVLER MAH. KÜÇÜKSU CAD. NO:32
ÜMRANİYE
Salon:2.KAT D.15
(Engelli Salonu)
Engel Durumu:Süreğen Hastalık (Kronik)
Yardımcı İsteği:---
Kullandığı Araçlar:---

ya Sınıflanamayan,Ruhsal ve Duygusal yazıyo hangisinden gireceğim acaba

inönü üniversitesi malatya çıkışında elazıga ne kalıyor elazıgda yapsalardı bari :D herkese hayırlı olsun inşallah...

KİRAMİ-REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ
ÇETİN EMEÇ BULVARI 61 ÖVEÇLER

Ankara metroyla gidilirmi bu okulu ilk kez duyuyorum :l

Arkadaşlar bu okullar daha çok yakın veya uzak olmasına göre değil binanın fiziki şartlarının engelliye uygun olup olmamasına göre seçiliyor...

ulaşım nasıl olacak önce ne güzel yol üzerinde hemen okula giriyorduk,şimdi şehir dışına 15 km çıkacagız,osym bana bir uçarak gider yazmamış gerisini hepsini yazmış :D

Birde sınava gireceğiniz bölgedeki başvuru sayısıda okulların seçilmesinde etkilidir.Düşensenize sizin bulunduğunuz yerde fazla başvuru yoksa haliyle ortak bir yere toplayacaklar.3-5 KİŞİ için ayrı ayrı sınav merkezi belirlenemez.Neyse artık hepimiz için hayırlısı olsun sınavda başarılar..

özgür çocuk;

evet doğru 13 km gidicek sonra okula gelecek 250 tane basamak çıkacak sonra labirent gibi okulda o sınıfı bulacak hadi ben neysede tekerlekli sandalyede olan ne yapacak yani rampa fln yok 4 sene okuduğum yerde gircem herşeyini biliyorum yani yok öyle birsey tamamen sistem nereye atarsa

SINAVA GİRECEĞİ
Merkez : İSTANBUL 2 (Üsküdar/Ümraniye/ Beykoz/Şile/Çekmeköy)
Bina : MUSTAFA NOYAN İMAM HATİP ORTAOKULU
KARTALBABA CD.TOPTAŞI MEYDANI SK. NO:39
ÜSKÜDAR
Salon : ZEMİN KAT 2
(Engelli Salonu)
Engel Durumu : Bedensel (Ortopedik)
Yardımcı İsteği : Sadece İşaretleyici İstiyor
Kullandığı Araçlar : Koltuk Değneği,Ortez

arkadas valla şaka gibi alakasız yerler çıkmış bukadar uzaklara vermeye ne gerek vardı ? ...

Ösym sınav giriş belgesini evlere yolluyor mu hala yoksa eve giriş belgesi yollamayı bıraktı mı ?

Mühendis senin girdiğin sınıfta yani üst katlarda tekerlekli sandalyede yani fiziksel engellilerin olacağını tahmin etmiyorum..Aynı okul olabilir fakat giriş kat verilir yada hiç verilmez tahminim..

giriş kat bile uygun değil :D kapıdan girince 3-4 basamak zemine iniyorsun sınıflar hep altta.

O zaman senin okulunda işitme zihinseller filan vardır ortopedik varsada bu sistemi saygıyla anarız yapacak birşey yok:d

İşaretleyici verilen Adaylara Ek süre verilmiyor mu

İşaretleyici verilmiş ancak süre 60 Dak. yazıyor Giriş belgesinde..

Fikri olan varmı

Nagihan07;

2) Görme Engelli Grubu
a) Okuyucu/işaretleyici yardımı alarak
soru kitapçığını hiç okuyamayanlar 40 dakika 100 dakika
b) Soruları kendisi okuyabilenler - 60 dakika

ek süre yok sanırım

Süreğen Kronik engelli arkadaşlarım, benimde raporum kronik süreğen (diyaliz hastasıyım) ama giriş belgesinde sınıflanamayan yazılmış, anlamıyorum neden böyle oldu ki bu? 2012 ÖMSS giriş belgemde süreğen kronik ve genel engel grubu diye belirtilmişti. Ösym'yi aramam lazım mı?

Arkadaşlar ben şifremi bilmediğim için giriş yerimi öğrenemiyorum bana yardımcı olun lütfrn

Üst Alt