Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Giriş yerleri açıklandı!

suyum;

Şifreni bilmiyor musun? Sen sınava başvurdun mu peki? Başvurdun ise ösym merkezinden (kayıt için gittiğin okul) orada işlemler bittiğinde sana kağıt verdiler o kağıtlara detaylı bak şifreni görürsün.

asadas05;

şifre sorunu yaşamıyor ,arkadaş anladıgım kadarıyla engel durumunda engel grubun öyle olmasında sıkıntı olmaz die tahmin ediyorum..

asadas05;
Başka bir arkadaşa cevap yazacakken benim sorduğum soruyu alıntılamışsınız, sanırım yanlışlık oldu.

sonbahar.44;
Teşekkürler doğru yazmışsınız, bende engelim sorunlu sanırım, kronik vs. belirtilmemiş hiç, ne yapmalıyım, ösym'yi aramalı mıyım, gerçi sınav sürem doğru 60 dakika ama ya sorun olursa ileride.

suyum;

sadece istatistiklerde diğer grupta sayarlar seni başka bir sorun olmaz sanıyorum..

muhendis3232;

Başvuru zamanı bilgilerimde sınıflanamayan yazıyordu, yüzde oranı vs yoktu, ösym'yi aramıştım, aile sosyal politikalar bakanlığından tekrar belge al bize dilekçeyle yolla demişlerdi, sonra bulunduğum yerin aile sosyal politikalar müdürlüğünü aradım gerek yok o belgeye, zaten 2012 ömss'ye girerken belgeniz ve raporunu sistemde kayıtlıdır, tekrar yollamayın demişlerdi, bende yollamamıştım. Şimdi ise aklıma takıldı, ya bir sorun olursa ileride diye.

sınava girerken

arkadaşlar yanımızda neler götürecegiz ...

lütfen bir sıralayın

giriş belgesi ve kimlik zaten o giriş belgesinde yazar nelerin lazım oldğu tekrar okursun.

444 6796 aradım, söyledim sorunumu, tc no ile sisteme girip baktı, hiçbir sorun yok dedi, rahatladım valla. :D

KEÇİÖREN ANADOLU LİSESİ eve yakın bir yere çıkmış ama önemli olan başarmak hayırlısı bakalım...

muhabetci;

kardeş iphone ipad, götürebilirsen play station da götür. iki çikolatalı gofret, 1 güneş kremi, 5 adet şekersiz sakız, iki paket çekirdek muhakkak götürmen gerekenler listesinde. haa son olarak 1 çift göz ve 10 gram da akıl götür.

kranki;

olurmu eksik yazmışsın cep telefonunu unutmasın. bide çekirdek susatır kola fanta da lazım.

selam herkese.. sınav giriş belgesinin olduğu kutuda fotoğtafımı göremedim herkesin mi böyle acaba ?

Ya benım gıriş belgesınde zıhınsel yazıyor yanlıslık yapılmıs arkadaslar sınavım yanarmı

benim hastalık süreğen ama belgede sınıflanamayan yazıyor bir sorun olur mu...

bana üniversiteyi vermişler okulum olması iyi oldu benim için ;)80 dakika yazıyor ayrıca işitmeden giriyorum ben de

arkadaşlar engelli kimlik kartı almadık sınavda sorun olurmu sizce..

Ibni sina anadolu lisesi sincan.....:)

Özgür çocuk engelli kadrosu yoktur bu kadronun içinde çünkü 2015 marta kadar alım beklemeyin en son torba yasa v.s 3. atama yapılan konuşmaları unuttunuz sanırım...

Mersin yenişehir mahmut arslan :)

2015 martı mı ? Biraz daha öteleseler alımları 2016 ekpss gelecek :)
2012 sınav sonuçları ile yaklaşık 11.000 kişi almışlardı bakalım bu sınav ile kaç kişi girecek.

2015 mart 2.atama için söylüyorsunuz demi.p ilk atama temmuz ağustos da yaparlardır artık toplam 3 atama olurmu bu sınavdada

Özgür çocuk engelli kadrosu yoktur bu kadronun içinde çünkü 2015 marta kadar alım beklemeyin en son torba yasa v.s 3. atama yapılan konuşmaları unuttunuz sanırım...

Mersin yenişehir mahmut arslan :)
saçma sapan şeyler atmayın ortaya ya..

Engel durumu sınıflanamayan yazılmış sıkıntı olur mu?

Üst Alt