Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS güncel sıralamamızı neden açıklamıyorlar?

bünyamint

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
güncel sıralamamı merak ediyorum. ortaöğretim 81 puan 2407 sıralamam... atanamayan ve benim aldıgım puandan yüksekte olan arkadaşlar yorum atabilir mi?

arkadaşlar lütfen ösym ve bimerden ekpss branş bazında sıralamanın açıklanması için mesaj ve ya telefon açın ben bimerden şikayette bulundum ösym nin bizi taktığı yok ne kadar şikayette bulunursak daha iyi

78 lisans puanı ile boşta kaldım.Bakan soylu'da görevinden alındı iyice karamsarlaştım.Neden atanamıyorum ben?Daha önce sınava girenler kazandı atandı düşük puanlarla ben neden atanamıyorum?İş istiyorum asgari ücretten yüksek istiyorum fazlamı istiyorum?

Gidişat beni umutlandırmıyor biri çıksa açıklama yapsa keşke.

gözleri görmeyen biri olarak 60 soruda 38 yaptım ben daha ne yapayım?Yetmesi lazım önceki atamalara bakılınca.Üzülüyorum 2014 de 68 puan ile atanan birini görünce üstelik istediğim kurumda:(

zendark gözlerin görmeden nasıl okuyorsun forumu ?

Benim hastalığımı şöyle düşün kardeş.Sen 102 ekran tv den izliyorsun hayatı, ben telefondan izliyorum.

Sen paragrafı tamamen görürken ben tek satırını 2 dakikada okuyorum tek tek kelimeleri görmeye çalışıyorum.

Yoldaki köpeğe basıyorum,yanımdan geçen annem,amcam olsa tanımıyorum.El sıkışırken el atamıyorum.

Kitapları annem okuyor ben dinliyorum.

Bana ek süre verirler diye heveslendim ekpss'de, tamamen kör olmam gerek onun içinde.
Tamamen kör olsam malül oluyorum zaten ne iş yapayım ben?

zendark öyle ise helal olsun ustam sana. ama sende yine zeka varmış ki o yüksek puanı aldın . şükret zeka var . ya zekası olmayanlar ne yapsın. bendede yeterli zeka yok. alamıyorum bi türlü 80 li puan .

2. atamada 78 den memurluk gelir bence. umudunu yitirme sadece sabret. bende 67 lisans puanım var . bendede ne hayal kaldı ne umut.

engelliyi engelliye kırdırdılar. biri 85 -100 alır biri 65 70 alır. ne yapcamı bilemiyorum. hani elimden gelse kafa bassa alamıyorum yüksek puan.

bana bak haline şükret ustam. Allah şifa versin o gözlerin birgün süper görür inşAllah.

Duaların kabul olsun ben başka bir şey istemiyorum bu hayatta.Benimde limitim bu kardeş.Bu sınava 5-6 ay boyunca hazırlandım.Bundan iyi puanı zaten bir daha alamam, benim sınırım da budur.Sana Allah daha fazla avantaj sunmuş bunun değerini bil.Elinden geliyorsa 5-6 ay sıkı şekilde çalış o zaman yaparsın.İşin açıkçası hiç yapamam dediğim matematikten bile yapıyorum yarısını ama genel kültürden beklemediğim şekilde az yapıyorum.

Son düzenleme:
Branş sıralaması kimi arkadaşlarımız için hayati önem taşırken kimileri içinde hiçbir önem arzetmemektedir çüNkü sınav icat olduğundan beri kendi branşından alık olmayan çok bölüm var

Üst Alt