Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlık için kitap ve çalışma önerileri

Sonlara doğru çıkmış sorular öneririm arkadaşlar. Son bir iki gün kala en son çıkmış soruları çözün hatta. Kendi alanınızın bulabildiğiniz kadar çıkmış gerisine gidin. Orta ön lisans, lisans hepsi bulunan kitaplar var mümkünse onu alın, çeşitlilik görmüş olursunuz. Soruların yerleri, kalıplar falan ezberleniyor en azından. Büyük hız sağlar. Piyasadaki ekpss çalışma kitapları ve denemeler gereksiz zor. Moral bozmayın. Minimum 5 net daha fazla yaptım normal sınavdan. Yine de zoru görmek iyidir. Konular bittikten sonra deneme çözeceğiniz zaman bilindik markalardan sürenize göre birkaç tane deneme çözün, yanlışları not edin ve öğrenin, en son çıkmışlara yönelin. Ayrıca özellikle Türkçe paragraflarında ösym de zor, kitaplar da zorluyor, sık sık çözün, pes etmeden sürekli okuyun ve cevabı bulmaya çalışın yoksa çok süre sıkıntısı çekersiniz, ne kadar alışırsanız o kadar iyi.

2028 Ekpss ye yoğun şekilde hazırlanmak istiyorum. Ve hiçbir dersten hiçbir temelim yok. Az bir temelim olsa dahi mezun olalı 10-15 sene olduğu için her konuda 0 ım :( Matematik için antremanlarla matematik aldım. Başka hangi derslerden hangi hocaları önerirsiniz? Online dershaneye kaydolmak mantıklı mı? Deneyimli arkadaşlar yol gösterebilirse çok sevinirim. Not: önlisans

@Sevdenurysr, matematiği Şenol hocadan dinledim ben, sıfırdan matematik kısmından. Sonrası bolca kafa yorup soru çözmek. Vatandaşlık için Yasemin Özkanlı'yı dinledim ben de birkaç arkadaşım, memnun kaldık açıkcası. Diğer dersleri konu anlatım kitaplarından çalıştım. Önerim soruları yanlış yapa yapa biraz da acı yollu öğrenmek. Online dershane gibi şeyler bence öz disiplini kendi başına sağlayamayanlar için bir güdüleyici, kendinize program yapar ve sıkı sıkıya uyarsanız da aynı işlevi görebilir.

@Sevdenurysr, ben de hazirlaniyorum sinava. Reklam olmasin diye isim soylemiyorum ama ben bir tanesine yazilacagim. Disiplinli calismak ve rehberlik amaciyla. Simdilik tek calisiyorum, 1 yil kala uyelik alacagim.

Antrenmanlarla matematik iyidir. Sıkılsaniz da devam edin. Sonra basit soru bankalarina gecersiniz. Yediiklim'in ozet kitaplari var. Konu anlatim konusunda yetersiz buldum cunku cok ozet. Bence almayin. Yargi'nin soru bankasi, Pegem'in soru bankasi kaliteli. Brans denemeleri de alin, tam denemeye ise sinava yakin gecin bence. Ek olarak cikmis sorularin oldugu kitabi alin. O cok isinize yarar.

Iyi calismalar.

Üst Alt