Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hizmetli puanları kaça düşer?

yer yer 79 ve belki çok nadir 78 ler görünebilir 3 yıllık tecrübeyle söylüyorum bende sınırdayım kalorifer sertifikam var ondan ümitliyim

Ekpss atama şansı

Ortaöğretim düzende nitelik kodu bulunmayan 1.atamada 95 puanın altına düşmeyen memur ve hizmetli kadrolarının 2.atamada 80 puana kadar düşüceğini öngeren arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyor yada hangi hayal dünyasında yaşıyor ???

Kafadan sallamak yerine OSYM den taban puanları inceleyebilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı belli olur. Bence Hizmetli puanları 80 nin altına inmez çünkü 30 tercih var. Sonuçta boş kalmamak için herkes her yeri yazıcak. 10-15 Tercih olsa bazı 90-100 kişilik kadrolar 60 bile görürdü.

Memur ya da Hizmetli hangisi olursa olsun 85'in altını çok zor görüyorum...
İnşallah 3. bir atama olur da, kalanlarımız hayallerine kavuşur...

70 puanla izmirde hizmetli gelir mi?

gecen atamalarda 2716. sırada olmama rağmen %0.1 puanla atanamadım... ve 2600 ortaöğretim mezunu alıyor 2200 hizmetli rahatca 85 in altına düşecektir. FAKAT... !!!

Üst sıradakiler düzgün tercih yaparlarsa 2600 kadro dolar... şayet rastgele gitmicekleri yerleri dahi yazarlarsa korkarımki en az 300 ya da 500 kadro açıkta kalacaktır veya oralara 70 üstü kişiler atanacaktır...

Bir liste yapın önünüze, düşündüğünüz şehirleri yazın ve yanında 5-6 boşluk daha bırakın. Bu sınavın ilk atamalarında ki puanları yazın, sonra farklı kalemle geçen sınavın 2. tercihinde oralar kaç puan ile kapatmış onlara bakın. Oradan ortasını bulacaksınızdır. 2600 kişilik kadroda 500. sırada ki olan adam hizmetli olabilir miyim diye de düşünmesin bence.

Ben 3 bilgisayar işletmenliği geri kalanı hep hizmetli yazdım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

[FONT=sans-serif]Modality;

Puanın kaçtı birde ne mezunusun?
[/FONT]

78 leri görürümü arkadslar ne dıyosunuz puanım 78.967 meb hızmetlı gelırmı tercıhlerı neye gore yapayım

HÜSEYİN KARABAL

birader neden önyarglıl davranıyosun sen müneccimisin artı nasipte varsa 70 puanlada atanan olur adamın canını sıkma

ahuse 30 tercihinde doğu olsun.. belki gelir.. batıya yönelme hiç herkes oraları yazıyor kadro cok olduğu için ama o bölgelerde hep yığılma olacak ve doğu daha düşük puanlarla alım yapacak gibi geliyor bana..

doguyu herkes yazaıyor doguya yuklenme olucak bence ama ankıloz

arkadaşlar 88 puanım var 89 a yakın geçen sene ki eylülde memurluk olmadı bu tercihlerde memur gelir mi? tabi her şey nasip ama

ahuse ben öyle düşünmüyorum.. batı kadroları yüksek olduğu için ağırlık o kısımda olur.. yine de hakkımızda hayırlısı diyelim.. ben dengeli bir şekilde yaptım tercihlerimi. İki kurum arasında sırasıyla batıdan doğuya doğru yazdım. Nasipse olur nasip değilse de, olursa 3. atamayı bekleriz olmazsa seneye yapılacak sınava hazırlanırız. Dünya'nın sonu değil sonuçta.. :) :)
Bozkurt_032 memurluk kadrosu az olmasa kesinlikle gelir derdim ama bence yapacağın tercih bunda belirleyeci olacaktır.. 88 puanla doğru yerleri yazarsan bence gelebilir. Hakkında hayırlısı..

Benim puan 81,5 ben tercih yapmayacağım keşke birine versem puanı da atansa hizmetli kadrosuna karşıyım.

[FONT=sans-serif]hergele1905 siz 70 puanla atanma rüyalarını görünüz .2016 daki sınava hazırlanmaya başlayın derim.boş umutlara kapılmayın[/FONT]

Loris

Ticaret meslek lisesi mezunuyum. Puan 75 Bilgisayar işletmenliğini sertifikam olduğundan dolayı yazdım.Muhasebe üzerine herhangi bir kadro yoktu bu atama da malesef ki gene diyanet almış başını gitmiş kadro konusunda.

bende bir tahminde bulunayım 79.50-80 arası bu benim tahminim dediğim gibi.agustosta 1400 lise düzeyi atama oldu ama unutmayalımki 200'e yakın kişi 70 küsürler ile atandı hatta bir bayan çocuk bakıcı 54 mü 56 gibi bir puanla atandı.şöyle bir durumda var 2012 ömss ye girip hizmetli olarak çalışan tayin durumu zor olan yerlerde ve halen çalışanlar 2014 sınavına girip ve yüksek puan almış memurluk kadrosunu tercih edecek benim tahminim en az 500 den fazla kişi var tabi memurluk kadrosu tam bir fiyasko bu arada +mezun olmayan 80 den yüksek puan almış ve tercih yapamayacak olan öğrencilerde en az 500 vardır bu nedenlerden dolayı düşse düşse puanların 79 altına inmesi çok zor.

arkadaşlar umutsuz konuşmak istemem ama bence ortaöğretimde 75 ve altı alanlar pek umutlanmasın derim çünkü ömss de alım daha çoktu 72 aldım ve kaldıki en son 76 ve 77 ye kadar düştü sanırım onun için ekpss de 75 ve üstü umutlu olabilir diye düşünüyorum o da tercih yapanlara baglı tabi kim nereyi yapmış yapmamış gibi ondan şans gelebilir

benim tahminim meb hizmetli 75 ve belki biraz daha altında bile alabilir ama sadece tahmin :D İnşallah 60 lara kadar düşer :D

Ali kardeşim yazdığın şekilde olabilmesi için 85 ve üstü puan alan arkadaşlarımızın senin tercihlerin gibi tercih yapmaları lazım.. 80 puan altı olup hizmetli kadrolarını tercih eden arkadaşların umut ışığı olmuşsun. Keşke bütün 85 ve üstü olanlar senin gibi tercih yapsalarda 70 puanlılara bile umut olsalar.. :) :)

ankiloz

ya zaten 2605 kadro var ilk atamada da 1400 kadro vardı o zaman bile meb 83 e kadar düştü şimdiki atama da benim tahminim 75-76 minimum görür doğuda ki mebler birde alan yerler 50-60 tane adam alıyor oda + puan 85 ve üstü alanların hepsi benim gibi tercih yapmaz :D o biraz zor :D

Walla 85,5 puanla 5 yer batıda yazdım 2 si memur ki hayatta gelmez , 3 tanesi hizmetli görecez bakalım ,))

Ali_Gs muzy1

İkinizi de takdir ettim.. sizi gördükten sonra 80,37 puan ile umutlarım arttı.. :D :D

Üst Alt