Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için alınan ön taahhüt ve beyanname belgesini yaşadığım şehirden mi almalıyım?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar öncelikle Merhaba bn kpss ye cok grdm ama atanmam nasip olmadi kpss ye hakimim lakin ayni seyi ekpss icin soyleyemiycem ekpss ye bu yil bir aksilik olmazsa basvurmayi düşünüyorum raporumuda bu yil aldim ama ekpss ye pek hakim değilim

sorum su işlemler nasıl oluyor asama asama anlatabilir misiniz ve o ön taahhüt ve beyanname illaki yasadigim sehirden (Antalya) mi alinip ÖSYM verilmeli mesela başvuru tarihleri arasında başka şehirde (aydın/izmir) olsam ordan yapsam işlemler i sınav giriş yerini oradan Antalya yaptırabilir miyim

Ayrica bnm rapor%47 34 isitme 20 konuşma bozukluğu hangi gruptan sinava girerim konuya hakim kişilerin sordugum sorularla ilgili enginnn bilgilerine ihtiyacim var şimdiden teşekkür ederim cvb için

Hocam neden İzmir diye tutturdunuz ki?Antalya olmalı bence. Maazallah başınız ağrır sonra.

kbenly

İzmir diye tutturmadimki sanırım anlatamadim kendimi başvuru tarihleri arasında başka bi sehirde olmus olacagim ordan başvuru yapabilir miyim diye sordum ekpss ye .. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığindan bi belge alinyomus ya onu soruyorum .

Szde yanlış anladiniz sanırım en iyisi yaşadığım sehirde halletmek gider gelirim artık ..

Kpss'ye hakim olmanız daha iyi çünkü ekpss, kpss'nin hafifletilmiş halidir. Sınava başka ilden de başvuru yapabilirsiniz ancak sınava gireceğiniz yeri belirtin ve karıştırmayın.

Sınava daha önce girmediğiniz için başvurular başladığında Başvuru Formu ile Engel Bilgi Formunu indirip dolduracaksınız bu belgelerle beraber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlMüdürlüğü’ne giderek engel durumunuzubelirtir Ön Kabul ve Taahhüt Belgesi alacaksınız. Daha sonra herhangi bir ÖSYM Başvuru Merkezinebaşvuru işleminizi yapmak üzere giderek işlemlerinizi tamamlayacaksınız.

Bu belgelerle beraber başvuru sırasında Aday Başvuru Formu ekinde diploma/mezuniyet belgesi/öğrenci belgelerinin onaylı birörneğini başvuru merkezi görevlisine teslim edeceksiniz. Ayrıca yanınıza sağlık raporunuzu ve kimliğinizi almayı unutmayın.

Not: Başvuru Formu ile Engel Bilgi Formu güncel hali 2018 EKPSS Başvuruları başladığı zaman ÖSYM tarafından başvuru kılavuzu ile birlikte yayınlanacaktır.

Üst Alt