Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için engelli raporunun ÖSYM'ye bildirilmesi..?

qsmuck

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar S.a lütfen bir bilen arkadaş yardım etsin forumu dolaştım ama net bir bilgi göremedim o yüzden başlık açmak zorunda kaldım şimdiden özür diliyorum daha önceden bu konu konuşulduysa.

Mevzuya gelecek olursak, geçen sene engelli raporu aldım ve EKPSS için 2 gün önce başvurumu ÖSYM merkezinde yaptım.

Sorum şu: Kimisi diyor ki engelli raporunu ÖSYM Ankara merkezine bir dilekçe ile göndermen lazım böyle böyle bir değişiklik var diye. Kimisi de başvuru yapıldıysa sorun yok diyor. Bu konuya bilen birisi açıklık getirebilir mi acaba ona göre başvurular bitmeden hemen dilekçemi yazıp yollayayım.
Birde ösym aday işlemleri sitesine girdiğimde sınav başvurusu yapıldı diyor ancak sağ taraftaki sağlık durumu/engelli bilgileri kısmına girdiğim zaman hiçbir şey çıkmıyor bu normal mi?

qsmuck

engel bilgisi alanı bizlerdede boş bırakılmıştır
bunu sorun etmeyin kendinize.
Haa raporu ANKARA YA GÖNDERME MESELESİNE GELİNCE
İLK DEFA SİZDEN DUYUYORUM DOĞRUSU. BÖYLE BİŞEY DE YOK.

Hocam Allah razı olsun bilgilendirdiğin için akşamdan beri içime kurt düşmüştü forumu alt üst ettim bulamadım bir türlü cevabı :) Çok teşekkür ederim sağ olun

Üst Alt