Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için İmza Kampanyası başlattım

Hoca01

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar artık sesimizi duyurmamız gerekiyor sanırım . Ben bir imza kampanyası başlattım bunu ne kadar fazla yere yayarsak o kadar fazla sesimiz duyulur ve gerekirse il il ilçe ilçe örgütlenip yürüyüşler yapmalıyız aksi halde hep sessiz kalmaya devam edecekler . Hadi önce imza kampanyasında imzalarımızı atmakla başlayalım.
Engelli bireylerin önüne daha fazla engel koymayın. İmza Kampanyası

imza kampanyası aylar öncesi yapıldı ama yeteri kadar katılım sağlanmadı.Bu saatten sonra daha farklı bir katılım veya faydası olacağını düşünmüyorum.Ama yinede imzalayacağım

Bu sefer daha fazla bağıracağız ben gerekli her yere iletmeye çalışacağım bu kampanyayı kampanyada gerekli imza sayısına ulaşıldığı zaman anlayacaklar bizlerinde ne kadar ciddi olduğumuzu. Teşekkürler imza için.

bu açıklamayı yapan bakanlar adamlar arkalarına alıyorlar medyayı, iki açıklama yaparak kamuoyunu yanıltarak amaçlarına ulaşıyorlar, ama biz ancak kendi aramızda birbirimize konuşarak çözüm bulmaya çalışıyoruz, bu durumda hem rezil oluyoruz, hem de sesimizi duyuramıyoruz, yani sesimizi güçlü bir şekilde duyurabilmemiz için güçlü bir medya lazım bize ama maalesef bu konuda da elimizden de bişey gelmiyor gazeteciler nerde para bulursa orda şakşaksılık yaparlar, bizim neyimiz var ki şakşaksılar gelsin bizim sesimizi duyursunlar, biz kaderimize terkedilmiş durumdayız daha öncede imza kampanyaları oldu, mail atmalar oldu ama hiç birisi işe yaramadı yani devlet bizi takmıyor...

Bende imzaladım ... Arkadaşlar hepinizden büyük bir ilgi bekliyorum. Sesimizi duyurmak için.

bende imzaladım ama çok az 9. sıradayım bu sayı binleri bulması lazım 50 bin, 100 bin olması lazım...

Bu sitede bir kaç kişi bir şeyler yapma çabasında diğerleri nerede anlamıyorum sitenin bayağa bir üye sayısı var sanırım!!

Bimere tekrar yazdım istek değil şikayette bulundum
[FONT=pt_sansregular]Başvuru Tarihi : 16.07.2014 Başvuru Sayısı : 551144[/FONT]

Tercihler 5-10 ağustostaymış yenişafakta yazıyor

Ve toplam 3138 kişi

dedim demek istemiyorum ama boyle sessiz kalırsak olacagı buydu bize bunu layık görduler aama iş işten geçmiş degil gün birlik gündür arkaaşlar 95 altına memurluk hayal gibi durum söz konusu haline geitdiler yılmadan ömümüzde 15 20 gun var bastıralım

memurlar.nette manşet haber yaptırdık kadro sayısı için ve atama tarihi ve salı gunu ankarada görüşme oldu sorasında bu acıklama geldi cuma gunu tepkimizi göstericez.

kampanyalar yapıldı bimere sağa sola yazılar yazıldı ama yetersizdi hepsi. benim sorum şu aylar öncesinden 3 bin kadro açıklanmıştı ve buna tepki olarak kampanya başlattık ama şu kadro sayısı kesinleşinceye kadar ortada boş boş konuşan hergeleler nerde merak ediyorum. yok nerden duydunuz da tepki veriyorsunuz, yok yaptığınız insanları boşa yormak diyen bu akıllılar nerdesiniz laan, aylar önce açıklanan 3 bin kadroya tepkimizi gösteremedik bize de bu layık görüldü işte bu kadar

kampanyalar yapıldı bimere sağa sola yazılar yazıldı ama yetersizdi hepsi. benim sorum şu aylar öncesinden 3 bin kadro açıklanmıştı ve buna tepki olarak kampanya başlattık ama şu kadro sayısı kesinleşinceye kadar ortada boş boş konuşan hergeleler nerde merak ediyorum. yok nerden duydunuz da tepki veriyorsunuz, yok yaptığınız insanları boşa yormak diyen bu akıllılar nerdesiniz laan, aylar önce açıklanan 3 bin kadroya tepkimizi gösteremedik bize de bu layık görüldü işte bu kadar

bunu hep soyledim ilk 500 kendini garanti olarak goruyordu ondan umursamadılar bende onların ciindeyim ama kendimi degil digerleri icin cabaladım 3 ay bagırdım yanlış yoldayız hata yapıyruz topalnalım tepkiyi koyalıum ama henuz iş işten gecmedi yılmadan devam etmek lazım bana cuma bile gec geliyor bunlar her an tercih klacuzunuda acıklar

klavuz için 20 gün var önümüzde bu süreci leyhimize çevirmemiz lazım.

sata sata bıtıremedıler hala akpnın işlerını begenenler var padışahım çok yasa derken duşunucektınız. zorunlu olmadıkça bundan sonra kolay kolay memur almazlar herşeyı ozele taserona yıkacaklar seneye bunuda buılamazsınız ıyı tercıhler yapın ense yerı aramayın nerde ense yaparız gıbı başlıklar vardı alın sıze ense yerı.

twiterdan bütün ünlülere twitledim sayfayı bakalım rtw yapılacak

Üst Alt