Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için kurs açılacak mı?

volkan26

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
ömss için açılan kurslar ekpss içinde kurs açılaçakmı ?

Bulundugunuz vilayete göre degişir sonuçta arz talep meselesi sınav dolayısıyla kurs açılacak olsada sayının belli bir rakama tekavül etmesi gerekiyor 3-5 kişiyle olacak iş degil akabinde ortalama sınav tarihine 2-3 ay kala baslar :eek:

Ekpss nedir? 2014 te Ömss(Emss) yapılmayacakmı?
Biri bana cevap verebilir mi lütfen?

engelli kamu personel seçme sınavı diye değişti.

Evet kurslar sınava yakın tarihte başlatılır bunu için öncelikle "HALKE ĞİTİM MERKEZLERİ" takip edilmeli... Tabi yine de arz talebede öncelikleri olabilir....

Acı ama var olan gerçekler... Değil mi Demirc (!)

Kurslara takılıp kalmak olmaz şimdiden vira bismillah deyip derslere başlanmalı...

izmirde halk eğitim merkezleri kurs verebilir ama genede kpss kitabından ön hazırlık yapılmasını öneririm

ankarada nerelerde açılır kurs nisan mayıs gibi açılır sanırım bende başlıcam çalışmalarada elimde 2014 kaynak yok ekpss dair 2014 ekpss murat yayınları çıktımı kitapı ne zaman çıkar akıllı adam çıkmış ama murat yayınlarını bekliyorum sabırsızlıkla...

S.a Daha çok var ama Akıllı adam yayınları şimdiden çıkmış ...(2014 Hazırlık kitabı)

İBB ye mail attığım da sınav takvimi açıklandıktan sonra , Büyükşehir Belediyesi olarak ücretsiz kurs açılacağını bana mail olarak bildirmişlerdi.
Tekrardan bir mail atıp soracağım şimdi. Cevabı buraya yazarım.

kurs açılmasına bile gerek yok. günde 1 saat ile bütün konuları bitirirsin. bilmediğiniz özelliklede matematikten korktuğunuz konuları netten videolarla çalışın. lise düzeyi mat konuları var videolar. onlara çalısırsınız.

Arkadaşlar,
bilgilendirmeler çok güzel. Herkese teşekkürler...:cool:

[FONT=lucida grande]merhabalar,[/FONT]
[FONT=lucida grande]istanbul(avrupa yakası) 'nda ,üniversite mezunu olanlar için, ekpss sınavı konularını işleyen kurs bakmaktayım (kitap seti de).bildiğiniz kurs yada kitap yayınlarını paylaşabilirmisiniz.[/FONT]

fem akademi kpss seti harika lider kpss kitabıda olabilir sonucda konular aynı

S,a Bende derim ki Sadece FEM e takılıp kalmayın.. Diğer kaynaklara da bakın derim ve ayrıca FEM anlatım uslubu bakımından fazlaca detay veriyor asıl bize gerekli olan kısa ama öz bilgiler içeren kaynaklar olmalı .....

ekpss

peki normal kpss sınavlarıyla ekpss sınav konuları aynı mı.Görme engelliler için muaf olan alanlar varmı ? geometri gibi direk görme ile çözülen sorular.(öss sınavında geometriden muaftım)

tüm sınavlarda aynıdır görmeyenler geometriden muaf olurlar

Ankarada halkeğitim kursunda ekpss kursu açılırsa lütfen haber verin arkadaşlar.

tabi birde videodan ders izlemekde fayda getirebilir

arkadaşlar ekpss için ankarada kurs açılması için nereye müracaat etmemiz gerekir.biran önce açılması gerekir bence zaman daraldı.

G.Antep'tede açılırmı acaba veya geçen sene açılmışmıydı bilgisi olan varmı?

arkadaşlar ankara altındağ halk eğitim merkezini aradım kurs açılabilmesi için 12 kişinin olması gerekiyormuş.ankarada yaşayan arkadaşlara duyrulur.

ekpss kurs

arkadaşlar istanbulda yaşıyorum halk eğitim merkezine ekpss içi başvuru yaptım bana bizim yapacağımız birşey yok dediler derneklere başvurun dediler derneğe başvuru yaptım bu iş bizi aşar dediler. Kurs açtıramıyoruz istanbuldaki arkadaşlar toplanmamız gerekiyormuş hiç tanıdığım yok istanbuldaki arkadaşlar eğer sosyal medyada birleşip bu kursu açtıralım.. kalabalık olmamız gerekiyor o yüzden birlik olup açtıralım yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar

Eğer hep birlikte buradan toplanıp dilekçe verir isek halk eğitim zorunlu olarak açacaktır buradan birbirimizi haberdar ederek toplanalım ve kursumuzu açtıralım arkadaşlar istanbull olanlara ulaşalım ve bu isteğimizi belitelim ok

Eğer hep birlikte buradan toplanıp dilekçe verir isek halk eğitim zorunlu olarak açacaktır buradan birbirimizi haberdar ederek toplanalım ve kursumuzu açtıralım arkadaşlar istanbull olanlara ulaşalım ve bu isteğimizi belitelim ok

Arkadaşlar,
bilgilendirmeler çok güzel. Herkese teşekkürler...:cool:

arkadaşlar istanbulda yaşıyorum halk eğitim merkezine ekpss içi başvuru yaptım bana bizim yapacağımız birşey yok dediler derneklere başvurun dediler derneğe başvuru yaptım bu iş bizi aşar dediler. Kurs açtıramıyoruz istanbuldaki arkadaşlar toplanmamız gerekiyormuş hiç tanıdığım yok istanbuldaki arkadaşlar eğer sosyal medyada birleşip bu kursu açtıralım.. kalabalık olmamız gerekiyor o yüzden birlik olup açtıralım yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar

Ankara Kızılay'da Erdem Akademi'nin EKPSS kursu var. Sınava kadar 900 TL istiyorlar. Başka da bir alternatif olmadığı için gitmeyi düşünüyorum.

ForeverCeo;

iyi araştır derim ve halk eğitime başvur...

Halk Eğitim Merkezlerinin dünyadan haberi yok, ücretsiz kurs açacak diye bekleyin durun. Kaldı ki ücretsiz verilecek kurstan ne hayır gelir onu da düşünmek lazım.

ForeverCeo;

Yok öyle deme sonuçta ders verin kişinin kapasitesi ile alakalı ben dahi çogu arkadaşım o kurs vesilesi ile atandık diyebilirim küçümsemek olmaz sadece araştırmacı ol illa para harcayacam diyosan yolun açık keyfine bak kardeş...

Atandığınıza sevindim. Devamlı araştırıyorum, o kadar parayı vermeye ben de hevesli değilim ama şu aşamada Ankara'da başka EKPSS kursu veren dersane yok ilerde olur mu bilmem. Halk Eğitim Kursuna gelince daha ordan yeni bilgisayar sertifikası aldım. Hocaya bazı bilgileri ben öğretiyordum desem öğretim seviyesini varın siz anlayın.

Üst Alt