Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için kurs açılacak mı?

ForeverCeo;

Kardeş dedim ya sonuçta ders veren kişinin kapasitesi ile alakalı amaç maşa varken elini ateşe çıplak niye sokarsın değil mi ve araştırmaye da devam et inşallah hayırlı bir sonuç alırsın...

halk eğitim için 12 arkadaş toplanın ekpss kursu için dilekçe verin derim böyle açılacak

özer özkan;

Aynen kardeş bende senin gibi düşünmekteyim Ekpss girecek arkadaşlar öncelikli olarak bulundukları yerlerde Halk eğitime taleplerini iletmeleri gerekir olmadı ise diğer kurslar her zaman el altında duruyor ....

Kurs boş iş bence. Git kitap al çalış, geçen sene çıkan soruları tekrarla daha faydalı olur. Kurslarda anlatırlarsa konunlar çok karışık olur kimse aklında tutamaz.. Birsürü engelli grubu var hangi birine anlatacaksın ki?

asadas05;

öyle deme ben gecen yılki 2012 ömss halk eğitim kursuna gittim 85 altım kursa gitmeseydim 60 puan alıp yerime oturacakdım.ne varsa kursta var birde beleş olunca:D

paranoya;

Nasıl yani 85 aldım demiş yoksa tercih mi yapmamış yoksa yanlış tercih kurbanımı olmuş ?

yanlış tercih mi, gözü yükseklerde olanlar yerleşemiyor maalesef. azı bilmeyen, çoğu hiç bilmezmiş, çoook iyi bir yerin çooook iyi kadrosunu istersen olmaaz. hizmetli değilde normal memurluk yazılsaydı %100 memurdunuz şimdi...

yav ben hizmetliyi bile yazdım hatta uzak olarak erzurum ve zonguldak kamu hastanelerini seçtim hizmetliliği bile seçtim ama olmadı hem benim gözüm yüksekte değil bunu bilesiniz

Ankara'da şu an için sadece Erdem Akademi'de EKPSS kursu veriliyor ve ben kursa başladım. Memnunum hocalar güzel ders anlatıyor. Sınav tarihi öne alındığı için konular hızlandı. Başlamak isteyenler acele etsin derim. Ayrıca kurs da ders görmek evde kitap başında çalışmaktan kat be kat daha iyi bunu unutmayın.

Sincan - Fatih'teki Halk Eğitim Merkezi ise kurs açmak için başvuru bekliyor bilginize...

Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi olarak Tüm Engel Gruplarına Yönelik 2014 Ocak Ayında Başlatacağımız Engelli Kamu Personeline hazırlık kursu kayıtlarımız Başlamıştır Kursumuz 18 Yaşından Büyük Tüm Engel Grupkarına Acıktır. Başvuru icin gerekli belgeler. (RAPOR KİMLİK DİPLOMA FOTOKOBİSİ)
Bilgi icin Türkiye Beyazay Derneği izmir şubesi Tel : 0232 483 10 44 + 0506 514 96 93

iki defa kurs awrupa yakasında açılmışş niyeee anadolu yakasında yok yazıklar olsunnnnn gerçekten çok üzücü

İhtiyaç Uzaktan Eğitim Sistemi
slm arkadaslar bu sitede ekpss kursları verilmeye baslıcak çok rahat ve hocaları çok ilgili
ben burdan kpss b ye çalışıyodum tesadüfen ekpss ye girebileceğimi öğrendim.
2.derecede mitral kapak yetmezliği var bende benim gibi olan baska biri var mı acaba?
varsa eğer biraz bilgi verebilir misiniz?

evet ama normal dershanelerden daha uygun.ayrıca evinizde çalışma ikanı çok güzel.
siteyi arayıp bilgi alabilirsiniz size en iyi yardımı onlar saglar.ayrıca ücretsiz tanıtım dersleri ve seminerleri oluyo
bakın dinleyin hosunuza giderse alırsınız.iyi çalışmalar...

arkadaşlar hala Anadolu yakasında kurs yok mu vas mı bi bilginiz

izmir konak halk eğitimin ekpss kursu gecen cumartesi başladı ona gidiyorum harika kurs ama kurs görülen lise dökülüyor

Hergün mü kurs, birde hangi gün, hangi dersi ve konuyu islediniz burada bilgi veremez misiniz?

hafta sonları yani cumartesi pazar nevval salih işgören anadolu turim ve otelcilik lisesinde
tarihde 4.cü ünite bitti 4 üniteyi 2 günde işledik
matematikte bölünebilme kuralları asal sayılar konusu işlendi türkçede sözde anlam ilişkileri konusu işlendi

tarihde traplusgarp savaşı balkan savaşı 1.ci dünya savaşı ve cepheleri kurtuluş savaşı ve işgaller ile kurtuluş savaşı dönemi cemiyetler

Cok tesekkürler özer özkan, umarim bu sene size hayirli güzellikleri yasatsin.

Üst Alt