Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için rapor almak..?

yuce_bjk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2006 yılında almış olduğum özürlü rapor ile 09.06.2008 yılında özürlü kadrosunda kadrolu memur olarak göreve başladım.
3 ay sonra gelir vergisi indirimi için maliyeye başvurdum maliye hastaneye sevk etti hastane yine %40 2. Bir rapor verdi bu rapor gelir vergisi için Ankara daki heyete gitti sonuç olarak çalıştığım kuruma bir yazı ile raporun %20 olarak değerlendirildiği ve yazının ekinde de 2 adet rapor vardı.
Verilen 2. Raporum ankaraya giden raporun üzerine %20 uygundur yazılı ibare vardı ve hastane tekrar bir %20 rapor hazırlamış bu raporların fotokopileri gönderilen yazıya eklenmiş.

Aradan 8 yıl geçti başka bir ile tayinim çıktı tekrar gelir vergisine başvuruda bulayım dedim maliyedeki memur arkadaş daha önce başvuruda bulundunuz mu dedi bede bulunduğumu söyledim o zaman yeni bir rapor alın onu gönderelim dedi hastaneye gittiğimde sistem üzerin de %40 ve %20 rapoBİLrlarım gözüktüğünü gördüm her zaman son rapor geçerlidir dedi.
2016 ekpss sınavına 1. Raporumla girebilir miyim? giremezsem nasıl bir yol izlemeliyim. Lütfen yardımcı olur musunuz?

almış olduğunuz son raporunuza itiraz edeceksiniz ilsağlık müd. ne tekrardan rapor alacaksınız oranlar düşürüldü artık fazla oran vermiyorlar sizinkide öyle olmuş olabilir
yuce_bjk

Beşiktaşlı kardeşim 2008 yılında kadrolu memur olarak göreve başladım diye başlamış ve 2016 yılında EKPSS ye gireceğim diyerek yazını sonlandırmışsın.Doğru anlamışım değil mi?

Eğer doğru diyorsan dur durduğun yerde be kardeşim işi olmayanlar girsin ekmek paralarını kazansın 7 yıldır çalıştığın bir yer bana çok tuhaf geldi valla buldum yetmezlikten ne zaman vazgeçeceğiz acaba çok merak ediyorum.

hakan bey benim memuriyette yerim boşalınca elbette birisi benim yerime gececek ben öğretmenliğe geçmek için sınava girmek istiyorum peki bu şekilde sınava girebilir miyin bir bilginiz var mı?

girebilirsin ordaki memur düz mantıktan cvp vermiş rapor yönetmenliginde son rapor geçerlidir yazmıyor

Üst Alt