Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için soru bankası ve kitap önerir misiniz?

Hesaplı ve ekpss için ideal kitap önerisi istiyorum.

kapadokya yayınları ekpss kitapları uygun açıkta kitap satanlardan pazarlık karşılığı uygun şekilde alabilirsiniz

kitapseç ekpss hazırlık kıonu anlatımlı bana ağır geldi..çok ayrıntılı .öneri bekliyorum

bence kitap yerine internetten çalışmak daha mantıklı
konular belli zaten ....

@hüseyinkarabal;

aynen katılılıyorum.

@slymn;

internette ekpss hazırlık kitabı dökümanı araştırıyorum hiçbirşey çıkmıyor. Ama gel gelelim konu kpss olunca istemediğin kadar. Var mı böyle birşey yuh ya.. Bu arada link atarsan sevinirim..

peki internette nasıl olsa pdf dökümanlı ekpss indiremiyoruz peki kpss indirirsek faydalı olur mu?

@slymn;

eyvallah dahasını da bekliyoruz.

EKPSS hazırlık sitesi

eKPSS

çok faydalı olacağını düşünüyorum ...kolay gelsin

arkadaşlar sade ve öz işini iyi yapan bir kitaba link verebilir misiniz? fiyatı da makul olursa teşekkürler..

EKPSS Soru Bankası-Konu Anlatımlı Dersler ve Resimli Pratik Bilgiler....

Arkadaşlar elimde PDF formatında 250 mg dan daha fazla normal KPSS bilgileri var. Buraya yükleyemediğim için mail atabilirim. Mail Adresime İstediğiniz Dersleri isterseniz meesaj atın. KPSS konuları ile EKPSS konuları aynı zaten birden fazla kaynaktan aynı dersler var.

Mail Adresim: pasahankocak@hotmail.com

Detaylı bir çalışma yaparak yüksek puan hedefleyen arkadaşlar zaten şimdiye kadar konuları bitirerek soru çözmeye geçmeleri gerekiyor. Bunun için detay çalışmak çok işinize yarayacaktır. Sorular detaylarda gizlidir. Belki bazı kitaplar çok detaya girmiştir. Üstünkörü çalışarak çok soruyu kaçırabilirsiniz. Fakat detaylıca çalışırsanız hedefinize daha hızlı ve kolay ulaşırsınız. Bunun yanında sorular mantıktan ziyede bilgiye dayalı oluyor. Hatta bazı sorularda bir kaç bilgiye gerek olabiliyor. Bu nedenle tek bir kaynakta veya kitaptan değilde çeşitli kaynakların kitaplarından ve soru bankalarından çalışmalısınız. Güncel KPSS denemeleri çözmekte işinize yarayacaktır.

Arkadaşalar size bir güzellik yapıp soru bankası atıyorum. Lütfen gelmeyen arkadaşlar yazsın?

arkadaslar bende ekpss ye kayıt oldum nasıl calısabılırım kıtap test vs.. ne gıbı derslerden sınava gırecez

pasahankocak
user-offline.png

bana da yolla loris_my_morris@windowslive.com

EKPSS için Konu Anlatım ve Soru Bankası...

Arkadaşlar konuyu tek açmıştım ama başka bir konu ile birleştirildiği için herkes göremedi. Bende PDF formatında 500 megabyte yakın farklı yaynı evlerinden alınıp taratılmış soru bankası ve  konu anlatımlı tesler var. Buraya yüklenemediği için mail atmak zorundayım.

ARKADAŞLAR LÜTFEN MAİL ADRESİME iSTEDİĞİNİZ DERSLERİ YADA HEPSİ İÇİN İSTEİĞİNİZİ MAİL ATIN. BURAYA YORUM OLARAK MAİL VEREN ARKADAŞLARI TAKİP EDEMEDİĞİM İÇİN ATAMIYORUM. 100 E YAKIN KİŞİYE GÖNDERDİM. yARDIMCI OLMAK İSTİYORUM. iYİ ÇALIŞMALAR.

mail adresim: pasahankocak@hotmail.com

Herhangi Bir Upload sitesine neden Yükleme Yapmıyorsunuz ? Yada Torrent neden vermıyorsnuz ?

Halledebilirsen sana atayım kardeş sen öyle yap anlamıyorum fazla.

ekpss hakkında ????

arkadaslar ben lise mezunuyum % 90 enellıyım spastık palsi ilk defa ekpss ye basvurdum,ben şimdi bu sınav hakkında hiç birsey bılmıyorum nasıl sınava hazırlancam kıtap nereden bulcam test falan varmı internet üzerınden calısabıleceğim.sınavda hangi derslerden sorumluyum yanı hangı derslerden sınava gırcez orneğin ede3bıyat fizık matamatık vs.. mi? yanlıslar dogruları getırıyormu ve bırsuru bılmediğim soru beni bılgilendırırsenız sevınırım ?

EKPSS için soru bankası ve kitap önerir misiniz ???

Ben işitme engelli ortaoğretim mezun oldm kitabım KAPADOKYA EKPSS aldım yayınları nasıldır ?

şuan 120 kişiye mail attım daha fazla kişiye ulaştırın lütfen.

pasahankocak; Bir yükleyici siteye yükleseydiniz dersleri adresi paylaşır iseniz iyi olur hocam ;

örnek; www.upload.gen.tr

pasahankocak;

mail attım 2 gün önce cevaplarınızı bekliyorum..

ekpss soruları ile normal kpss soruları aynımı cıkıyor acaba bilen vamı ? zorluk olarakta aynımı.. kpss hazırlık kıtabı almak yeterlımı ? teşekkürler

ben de bunu merak ediyorum özellikle mantık soruları çağdaş tarih konularında nasıl olacak var mı yok mu o konular ?

bende 2 tane ekpss konu anlatımlı murat ve yargı kitapları var bunun dışında hep kpss ye de çalıştığımdan 2012-2013 kpss kitapları dergileri var heryerden çalışmaya çalışıyorum lisans mezunuyum lise kpss ile aynı olur dedi dershane hocaları bir de ihtiyaç lise kpss soru bankasına bakıyorum .

yedi iklimin soru bankasına ayın başında geçicem inşallah .yayınlar konusunda yargı beni hayal kırıklığına uğrattı normal kpss ye göre muratın konu anlatımları iyi ama ayrıntılı değil işin açıkçası 1 ay var konu tekrarı yapmak istersen örnek akademi dergilerini öneririm ve soru bankası olarak da ihtiyaç kpss.

ekpss kitapları sanki öylesine çıkarılmış gibi ya da konular daha yüzeysel sınav hangisine göre hiçbir fikrim yok :(

bakıyorumda ekpss kitabıda kpss kitabıda aynı konular aynı dersler var yanlışım varsa düzeltin

Üst Alt