Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile 2018'de kadro sayısı ne olabilir?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
2018 yılında tüm kamu kurumlarına ayrılan atama izni sayısı, 2017 yılında olduğu gibi 5 bin ile sınırlanmış ?

Bu 5.000 sayısı engelli memurlar için mi?

Neden?
şimdi 10000 kişi 90 puan alsa yineaynı mı 5000 kişi mi işe başlar?

2012 yılında kaç kişi almışlardı biliyor musun?
yalnızadam

Ben de yeni öğrendim şimdi 90 puan alan işe başlaması şansami bağlı😟

2012-2014 2016 yıllarında sınava kaç kişi girmişti bilen var mı Lütfen bilgi verin🙂
Skolyoz23

yalniz06 her sene hemen hemen aynı kişi sayısı giriyor
liseden 50 bin
önlisanstan 10 bin
lisanstan 7 bin civarı

yine aynı olur

Bu atanma olayı nasıl oluyor?Ben Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama mezunuyum, ikinci mezuniyetim de İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden. İki ünvana sahibim, kendi branşımda atanmak istiyorum. Kadro açıyorlar mı?Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kadro açar mı ?

yalniz06

ÖSYM'nin sitesinde EKPSS sınavına ilişkin içerikte Sayısal Bilgiler kısmı var, orada istediğiniz bilgiler mavcut yıllarına göre.

lise önlisans lisans
toplam 2500 gelsin... şükredin.. gidin şükür namazı kılın..

70 bin kişinin girdiği bir sınavda toplam 2500 kadro olur mu Allah aşkına en az yine 10 bin olması gerekiyor

Yok kardeşim 2016 eKPSS de ilk 6 bin ikinci 2500 atama toplamda 8.500 sen neden bu kadar karamsarlık yapıyorsun ?

Üst Alt