Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atama sayılarının arttırılması için imza kampanyası

Bu dünya sahtekarların Dünyası olduktan sonra imzalamıyorum

İmzalamam

Yalnış giren çok önce onları ayıklasınlar

tabi imzalamazlar çok düşük puan almışlar atama ne kadar artsa bile atanmayacaklarını iyi biliyorlar
kardeşim neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
insanlara bir şey anlatmak çok zor, herkes kendi hayrına çalışıyor

halbuki atama sayısı artsa bir engelli kardeşimiz daha atansa, o mutluluğu yaşasa, kötü mü olur ???

bu imza kampanyasını da en başta başlatanlardan birisi de yalnizadam ile benim ama nedense 100 bin kişiden 2 bin kişi ancak imzalıyor

Ösym ve kayıt memurunun hatasını millet çekiyo adabıyla kazanana laf yok yalnış engelden sınavını araştısınlar önce

Zeki olanın zihinsel sonavda işi olmaz

İyi puan aldım
Ama gerçek engellilerin Hakkı bu atamalar

İşitmede aynı şekil çok hatalı sınav oldu

Linki bir çok yerde paylaştım. Sizlerde tüm sosyal medya da paylaşın. Bir imza bir umut.

kiminin bedeni kiminin vicdanı engelli. Allah vicdani engel vermesin...!

Diğer senelere göre alımlar çok az ve yetersiz 2 atamadan sonra 3 atama oluyormudur ? Belki ozaman iyi bir kadro verirler umarım.

Mart ayındaki atamada branşımda açılan kontenjanlar boş kalmıştı, ben ilk defa bu ekpss'ye girdim ve 84. oldum. Yani branşımda tekrar kontenjan açılırsa atanmam olası. Buna rağmen bu tür kampanyaların her birine imzamı bırakıyor, elimden geldiğince destek oluyorum. Benim için asıl sorun olan şey atamaların çok çok geç yapılacak olması. Yıl sonu çeyreği ne demek oluyor bilmiyorum ama atamaların temmuz gibi yapılmasın da talep etmeliyiz. Kampanya metinlerine bunu da ekleseniz çok daha makul olur. :) İnşallah bu çabalar sonuç verir ve herkes hakkettiği atama sevincini yaşar.

Evet bu imza kampanyası Skolyoz23 ile beraber 6 ay önce başlattığımız kampanya. Ne yazıkki 6 ay içerisinde 2500 imzayı bulamadık. Facebook gruplarımızda her şekilde mücadele veriyoruz isteyen arkadaşlar Facebook üzerinden bizlere katılabilir

yalnizadam millet imza atmamak için bin türlü bahane buluyor ne diyorsun bu işe
benim aklım ermiyor kardeşim

Birşey diyemem maalesef ki artık herkes kendini düşünür olmuş. Şahsen ben atanmış veya kötü bir puan almış olsam dahi bu iş için birşeyler yapardım

Skolyoz23

Aynen kardesim nasil bir düşünce yapısıdır çözemedim ya 100000 bin kisinin üye olduğu bir site ama 2500 imza cikmiyor insanlarin zihniyeti böyle olduktan sonra ne soylenir bilmiyorum. Ne cektiniz söyler misiniz 2005 yilindan beri %40 rapor cikarma mücadelesi veriyorum sag gözüm görmüyor orda normal gözde yok sekil bozuklugu yaratiyor yüzümde bu durum psikolojimi de bozuyordu askere alinmadim ehliyet aldim monokuler ehliyet verdiler polislik sinavlarina basvurdum sakatsin dediler is icin basvuru yaptim engelli raporu getirmen lazim dediler aylarca is bulamadim. Tamam benden daha büyük sorunları olan da var burda bulunma toplanma amacimiz hepimizin ayni kaderi paylasmasi engelli olmasi ama sizlerin dusuncelerini anlayamiyirum gercekten

ankarada toplanmak lazım şimdi hem atama tarihini normal tarih olan TEMMUZA aldırmak için hemde kadronun artırılması için artık dişe dişe mücadele etmek gerekiyor

ankarada toplanacak ve ayrılmayacak en az 30 kişi lazım
bu 30 kişi ile devlet personel başkanlığı önünde kamp kuracağız resmen

bayram gelmeden yapalım bir şeyler

Şu imza sayısı isterse 5 milyon olsun kale alırlarsa eğer aldığım puanı kullanmicam..

Bu iş somut eylem olmadan olmaz artık şu devleti tanıyalım lütfen

Twittermiş imzaymış zerre kadar takmıyorlar

Allah büyüktür Rabbim bizlere yapilan haksizligi elbet görüyor bir yerlerden elbet birsey çıkar diyorum. Vicdanlari rahatsa bize layik gördükleri su durumdan baska birsey demiyorum.

Kampanyayı imzaladım.Bimer'e yazdım. Arkadaşlar bu konu mühim, duyarlı olalım.İnşAllah, engellilerin(hepimizin) hayatı biraz daha kolaylaşır..

konuyu güncel tutalım arkadaşlar görmeyen olur, imzalamayan kalmasın lütfen

Bir işe yarayacağını sanmıyorum ama imzaladım ben de. Boşa umutlanmamak taraftarıyım kızmayın bana.

@Skolyoz23 bende imzaladım kardeşim. Umarım bir faydası olur. İnsanlar neden bu kadar bencil? Neden kendilerini bu kadar Dünyanın merkezinde görüyorlar anlamış değilim.

Nemrud İbrahim peygamber'in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapilmış.
Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükşelmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmus kaçmış bütün hayvanlar.

İbrahim peygamberi mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler.

Atacaklarmış ki Nemrud'un bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim peygamber.

Bu sırada bir karınca ağzında bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru.
Başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp:

"Bu acelen niye? Nereye böyle?" diye sormuş.
Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp:

"Duymadın mi" demiş. "Nemrud, İbrahim peygamberi ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum.
Bu sözleri duyan karınca kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış.

"Sen şu ateşe dönüp hiç bakmadın mı?" diye sormuş.

"Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?"

Su taşıyan karınca, "olsun" demiş. "HİÇ OLMAZSA HANGI TARAFTAN OLDUĞUM ANLAŞILIR !"

Birşeyler Yapmalı ama ne?

EKPSS yapılmaya başladığı günden beri şuanda en fazla 2018 döneminde sınava girenleri vurdu. 2018 EKPSS'ye girenlerin ilk atamada 2500 kişi olması bunun en büyük kanıtı. Tam seçim arefesinde seçim zamanı gelmeden birşeyler yapmalı ses getirecek birşey. Ben şahsım ve malım olarak herşeye hazırım. Fiziksel olarak olmasa bile maddi anlamda destek vermeye hazırım. Arkadaşlar son 31 Günümüz ya sesimizi duyuracağız yada 2018 - 2020 dönemi için Önlisans için 85 puan ortaöğretim için 88 puan altında kalan arkadaşlar atanmayı unutacaklar. Gelin biraz fikir alışverişi yapalım.

Arkadaşlarım change.org da ki imza kampanyamizin imza sayisi 2500 ü geçmiş 3170 simdi hedef 5000 yaziyor burdam nasil bir sonuç çıkarabileceğiz bu imza kampanyasi sonunda ne oluyor hedefe ulastik hedef imza yükselmiş

Facede EKPSS HAREKET GRUBU var arkadaslar buraya katılın önemli calismalar olacak.

Arkadaşlar kadro sayimizin arttirilmasi için ne gerekiyorsa yapmaya calisiyoruz. Facebook ta EKPSS HAREKET GRUBU var buraya katilin önemli calismalar yapilacak seçimden önce ne yaptık yaptık yoksa ışimiz çok zor birlik olalım calismalara destek olalim lütfen...

atama sayılarının artması ve her zaman ki gibi temmuz yada ağustos da alınmasını istememiz lazım aralık da tercih yapacağız ocakda sonuçlanacak
5 ay güvenlik soruşturması sürse 2019 sonunda mı memur olacağız bu gidişle
yani neden uzatıyorlar ALLAH aşkına
zaten engelliyiz, 2016 yılındakilere müjde bize ise zulüm mü reva gördüler anlamadım ki :)

Üst Alt