Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atama sayılarının arttırılması için imza kampanyası

Bence bu imza hepimiz için iyi birşey az puan alanada çok puan alanada ne kadar alım sayısı artarsa o kadar kardeşimizin yüzü gülecek mutlu olacak bnce bu çok güzel birsey olmalı. Kendi atanamasa bile bir başkasının atanmasına yardımcı olmak güzel birsey değilmi burda olmamızın amacı zaten engelleri ortadan kaldırıp birlik olmak değilmi.

AKIM'E yazin arkadaşlar ne kadar kalabalik olduğumuzu anlasinlar.

Arkadaslar akime yazın ne kadar cok yazarsak o kadar kalabalik olduğumuzu ve ne istediğimizi bekli anlarlar. Bana gelen cevap asagidaki gibi geldi.

Sayın Yusuf Demir,

04052018-0029 numaralı başvurunuz ilgili merciler tarafından cevaplanmıştır.

Detaylarını Aşağıda bulabilirsiniz.
Cevap Açıklaması :

Sayın Yusuf Demir, Talebiniz incelenmek ve çalışmalarda değerlendirilmek üzere Devlet Personel Başkanlığımıza iletilmiştir. Bilgilerinize rica ederiz.

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ
444 25 44

tato78 bilmiyomki kim bakcakki alan aldı puanları yerleşmesi kldı

Tek sınav olsa karışmaz iş

Gerçekten zihinsel problemi olan insanlara haksızlık olmaz mı sizce? Aynı IQ ya sahip olmayan insanların aynı sınava tabi tutulması eşitlik olarak görülebilir ama adil değil kişisel kanaatim. Formlarda okuduğum kadarıyla zihinselden girmemesi gerekirken zihinselden girenlerin atamaları yapılmayacak yönünde yazılar var. ama sonuç ne olur bilemiyorum

Bu arada ben genelden girdim yanlış anlaşılmasın

Zihinsel dediğin okumayı bile bilmez
Parayı hiç bilmez. Çünkü akli dengesi yerinde değil.
Onlarda kuraya katılmalı, sınava değil
89.000 kişi girenleri toplasan Yarıdan çoğu onlardır ruhsal muhsal bipolar ne bunlar ya

Kendi engelinde girse herkes işler düzgün giderdi

Nereden biliyorsun giriş kağıdında genel yazıyor mu yok

Zihinsel girende var pskiyatri hastasıda.işitme 1devar belge vermiyen falan filan aman

İşitme 1 ilkokul vakti olnlar rem raporu yada işitme testi vermemiş osınava giren var.işitme 2 zordu herkesinki gibi genelden oldu

Kaç senedir var benim testimide gösterdimde 97ninkini kabul etmedi

Ben bipolarım ve genelden girdim. Oradan biliyorum

Bunu göstermiyenler var işitme 1giren

Alan aldı puan yapcak bişi yok daha

Zihinsel engelliler***Ortopedik, Ruhsal ve Duygusal, Süreğen (kronik) Hastalıklara Sahip Engelliler, Yaygın Gelişimsel Bozukluğu Olanlar (Otizm Spektrum Bozuklukları (OSB), Asberger, RETT Sendromu, Dezintegratif Bozukluk vb.), Özgül/Özel Öğrenme Güçlüğü Olanlar (Dikkat Eksikliği,Hiperaktivite, disleksi vb. olanlar),
Dil ve Konuşma Bozukluğu Olanlar, CP hastası olanlar.** Engelli sağlık kurulu raporunda

"ZİHİNSEL, RUHSAL, DAVRANIŞSAL BOZUKLUKLAR" alanında,

Özür Oranları Cetveli’ne uygun olarak belirlenmiş Zekâ İşlevbozuklukları (Sınırda mental kapasite (IQ: 70-80),
hafif (IQ: 50-69),
Orta (IQ: 35-49),
Ağır (IQ:20-34),
Çok ağır (IQ: 20'nin altında) vb. zekâ işlev bozukluğu) belirtilmiş adaylar için engel gruplanında "Zihinsel engelliler" yazılmalıdır.

Adamlar açıkça yazmış.. Farklı bir engeli olupta zihinselden girenler atanamayacak zaten. Güvenlik soruşturması bu nedenle bu kadar uzun süyor zaten

Hiç sanmıyorum
Güvenlik soruşturması fetö'den dolayı vardır
2012 de var mıydı

raporla sınava giriş dalı mutlaka incelenir. için rahat olsun

Üst Alt