Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanan arkadaşlar kaç gün içinde göreve başlıyor?

ysrkrdmr

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar malum sınav bitti inşallah herkes gönlüne göre puanlar alır benim sorum atanan arkadaşlar kaç gün içinde yada kaç ay içinde göreve başlıyorlar farklı il yada aynı il olduğu zaman

ysrkrdmr

16 Aralık 2015 de Kahramanmaraş Afşin ilçesine Adalet Bakanlığına yani adliyeye atandim 4 ay sonra aradılar gel başla dediler ama sadece Adalet Bakanligi Ve Iç Işleri bakanligi öyle Meb falan 1.5 ayda başlatıyor

neden okadar uzun sürüyor hocam bi sebebi var mı

bu arada lisansmısınız hocam kaç puanla atandınız

ysrkrdmr

Güvenlik soruşturması var ekstradan o uzun sürüyor lise mezunuyum 86 puanla memur olarak atandim

Belediyede 3-4 gün içinde başladım.

Adına sevindim kardeş allah utandırmasın hayırlı olsun puanda iyimiş ama tercihlerde seçici mi davrandın 3. Atamaya kalmışsın

ben 2015 20 mayısta atandım, il dışı özründen tayin istedim o halde bile 23 haziranda göreve başladım yani 1 ay sonra. tayin istemeyen arkadaşlarım 3 haziranda başladı yani iki hafta içerisinde göreve başlattılar bizi.

Siz hangi kuruma atandınız hocam

YANİ GENEL OLARAK SORUYORUM 3 AY FALAN EN AZ DİYORLAR DA

Bir konu vardı memur için hangi kurum daha iyi diye bi türlü bulamadım linkini forumda.Mesela iş yükü hangisinde daha fazla gibi.

Evet ben açmıştım o konuyu bir ay önce falan hangi kurumları tercih ederdiniz hangi kurum rahat diye

Teşekürler buldum senin profilinden:)Tercihlerde yardımcı olacak bir konu.

Evet bende merak ediyorum çok bilgim yok konu hakkında en azından güzel puan alırsak inşallah bilgisi olan arkadaşlardan yararlanırız

cvnmrt

Hocam merhaba..Örneğin ben herhangi bi il e atandiktan sonra yasadigim ile ne kadar sure sorna tayinim gerceklesir..

cvnmrt

Hocam merhaba..Örneğin ben herhangi bi il e atandiktan sonra yasadigim ile ne kadar sure sorna tayinim gerceklesir..

evet bende bunu merak ediyorum puanım yüksek değil bu yüzden uzaklara atanırım muhtemelen tabi eğer atanırsam. ben 2 sene filan duymuştum ama hiç emin değilim.

1 yili doldurunca olur. Cunku 1 yil sonra normal sartlarda stajer memurluk biter

Bu kendi yaşadığın Şehre atanma konusunu tam bilen var mı

Aday memurluk bitince tayin yada naklen atama olabiliyor. Aday memurluk en az 12 ay en çok 24 ay sürer. 12 ay dolunca asalet onaylanınca tayin hakkınız olur. Tayin hakları kurum bazında değişiklik gösteriyor. Bakanlıklarda bir yönetmelik mevcut fakat Belediyeler, İl Özel İdareler ve Üniversitelerde naklen atama harici tayin mümkün değil. Naklen atamada, 3 tarafın onayına bağlı olarak gerçekleşir. Mevcut çalıştığınız kurum, gitmek istediğiniz kurum ve siz. Bu 3 taraftan da muvafakatname almak şart.

bu aday memurluk ne demek bizi test mi ediyorlar işten çıkma olasılığımız mı var? bu konuyu bilen biri biraz açabilir mi?

Aday memurluk; temel, hazırlayıcı ve staj eğitimini kapsayan 3 aşamadan oluşuyor. Temel ve hazırlayıcı eğitim sonunda bir sınava giriyorsunuz aldığınız notlar 70 üzerinde olmalı. Staj sonunda amirlerinin size bir not veriyor bunların tamamı olumluysa bir yemin edip asil memur oluyorsunuz. Sıkıntılı bir süreç değil. Asaletiniz onaylanır.

mssql

onaylanmayınca işten mi çıkıyoruz peki. benim gireceğim konum pek kolay değil çünki ben labaratuvar teknikerliğine gireceğim. labaratuvar işinin pek kolay olacağını sanmıyorum. ki ben açıköğretim okudum bu işin okulunu yani hiç tecrübem yok umarım dediğiniz sınavı geçerim ama geçemezsem kaç tane şans veriliyor. kaç kere sınav hakkı var. yoksa geçemeyince hemen ilişiğimize son mu veriliyor.

Abi hiç mi araştırmıyorsunuz?
Aday memurluk süresi en az 1 yıldır, en fazla 2 senedir. Zaten formalite icabı bişey o. Ben daha asaleti tastik olmayan duymadım. Dikkat edeceksin 1 sene o kadar. Özellikle siyasi toplantılardan, eylemlerden uzak duracaksın bişey olmaz. Ayrıca yazılı sınav da her meslekte olmuyor diye biliyorum. Bu sürenin en iyi örneği "ilköğretim karnelerindeki davranış notları" bir halta yaramayan ama prosedür gereği olan şey.

nemoberk

657 nolu kanunda disiplin cezası almanızı gerektirecek haller (Hırsızlık, arsızlık, kavga vs.. ) dışında asalet onaylanır. Bazı kurumlar sınav yada eğitim bile yapmıyor. Hiç kafaya takılacak mesele değil yani.

Nereye atanırsak atanalım 1 yıl geçtiği zaman kendi ilimize geçiş yapabiliyoruz mu koşulsuz

nesimdal
merhaba şu anda hangi il de ikamet ediyorsun?

Ben istanbulda ikamet etmekteyim ama asıl burayı istemiyorum kendi memleketimi istiyorum nasıl olacak bilmiyorum

arkadaşlar ben il dışı özrünü bizzat kullanan biri olarak söylüyorum ben önce başka bir ile atandım hiç göreve başlamadan dilekçe gönderdim atandığım ildeki müdürlüğe onlarda bakanlığa gönderdi yaklaşık olarak 15 ve ya 20 gün içerisinde kendi ilime tayinim yapıldı.yani 1 yıllık aday memurluk sürenizi doldurmanıza gerek yok öyle olmuş olsaydı eğer benim atamam yapılmazdı.

Üst Alt