Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanan arkadaşlar kaç gün içinde göreve başlıyor?

arkadaşlar bu her kurum için geçerlidir yani bir yılı doldurmanıza gerek yok.Eğer her kurum için geçerli olmasaydı adaletli olmazdı buda kanun olarak yayınlanamazdı.Milli Eğitime atanan kişi Memur da Adalet bakanlığına atanan kişi memur değil mi aynı kanundan faydalanıyoruz arkadaşlar.
nesimdal
atandığın şehirde göreve başlamadan önce dilekçe vereceksin ben kendi ikamet ettğim adreste görev yapmak istiyorum diye geri tayinin kocaeline çıkacak. Zaten atandığınız kurumdaki memur size soracaktır kendi ikametgah ilinize gitmek istiyor musunuz diye bunu da sadece engelli olarak atanan memur arkadaşlar kullanabiliyor.

cvnmrt

sadece ikametgah yaptığımız yere mi isteyebiliyoruz yoksa istediğimiz herhangi bir yere isteyebiliyormuyuz ben istanbulda oturuyorum ikamet burası ama memleketime gitmek istiyorum

nasıl yani arkadaşlar ben tam olarak anlamadım ? diyelim ki her hangi bir kuruma hizmetli olarak atandık, ya da memur olarak.. atandıktan sonra kendi yaşadığımız şehirde işe başlayabiliyor muyuz ?? nasıl oluyor bu lütfen detaylıca anlatın yardımcı olun.. benim için çok önemli bir konu bu

Engelli memurların atama gerçekleştirildikten sonra 1 defaya mahsus ( sonradan değişti) istedikleri yere atanma hakları vardır.
Asalet falan yok , forumda bu şekilde nakil atama alan arkadaşlar var , Daha önceki mesajlarda görebilirsiniz.
Kuruma atamanız yapıldıktan sonra , yazı işleri ya da komisyon başkanlığıyla görüşüp ilgili resmi yazıyı gösterirseniz yardımcı olurlar.
Gitmeden kendi illerinde başlayanlar var ama onların nasıl yaptığını bilmiyorum prosedür nasıldır bilemem , ben dilekçe verdim işe başladım atama bekliyorum.

Daisuke kendi şehrimizde başlamamız için illa ki atandığımız şehire mi gitmemiz gerekiyor ? dilekçeyi falan atandığımız şehirde mi veriyoruz ?

Hayır , böyle yapanlar da var ama nasıl bir yol izlediler bilmiyorum diyorum

arkadaşlar eğer atandığınız kurumda göreve başlarsanız 1 yıl başka bir ile tayin hakkınız olmaz.atandığınız kurumda göreve başlamadan önce dilekçe vermeniz gerekmektedir.detaylı bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz elimden geldği kadar anlatmaya çalışırım.

cvnmrt mesela mühendis olarak istanbul karayollarına atandık diyelim ondan sonra kendi ilimdeki karayollarına geçmek için ne yapmalıyım tam olarak ? birde sanırım hangi kurumu seçtiysek kendi ilinden de aynı kuruma geçiş yapılıyordur dimi istanbul karayollarına atanmışken başlamdan kendi ilimden belediyeye tayin istenmez dimi mantıklı gelmiyor da

Öğretmenlikteki işleyiş nasıl tam bir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmeyim sizi ama öğretmende sonuçta memur :)

yok söylediniz gibi sadece atandığınız bakanlık çerçevesinde tayin isteyebilirsiniz başka bakanlıklara 3 yıllık memur olduktan sonra muavfakat alıp geçebilirsiniz.oda zor bi olasılık ama :)

Yani işin özü anladığım kadarıyla hangi kuruma atanmışsak o kurumun kendi memleketimizde olanına geçiş yapabiliriz ama orda da açık olmasına gerek var mı mesela ben istanbula belediyeye atandım ama ankara geçmek istiyorum ankaradaki belediyeninde alıma ihtiyacı olması şartı var mı yoksa koşulsuz alıyor mu nasıl oluyor

cvnmrt

Merhabalar Murat Bey;

Ankara Gazi Üniversitesine memur olarak yeni atandım. Eskişehir de ikamet ediyorum evliyim 18 aylık cocugum var ve kurulu bir düzenim var. %40 Epilepsi sürekli raporum var acaba göreve başlamadan eskişehire görev yerimi aldırma sansım varmı nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı rica ediyorum.

Merhabalar ben de 2012 yılında EMSS( o zamanlar ÖMSS idi) ile Balıkesire atandım. Yanlış hatırlamıyorsam 13 eylülde de göreve başlamıştım. Aslen Bursada yaşıyorum, il dışı atama olduğu için sanırım göreve başlamak uzun sürdü biraz. Şuan yine Bursadayım,2014 yılında naklen atandım

Bu arada inşaat mühendisiyim, 2012'de Balıkesir İl Özel İdaresine atandım, 15 ay gibi çalıştıktan sonra Özel idarelerin kapanacağı söylendi ve ben de memleketim olan Bursaya geçiş yapabilmek için çeşitli kurumlara dilekçe yazdım. Büyükşehir belediyesinde engelli elemana ihtiyaç olduğu için kabul edildim ve 2014 yılında Bursada göreve başladım.

angelmlk

Merhabalar sizin adınıza sevindim benim durumumda söyle bir sıkıntı var; üniversitelerde cakılı kadro oldugu için suana kadar duydugum atamanın cok zor oldugu hatta imkansızda diyenler var arastırıyorum umarım bir yolu vardır.

OZANSOY
Çok teşekkür ederimsağolun,,,üniversitede çakılı kadro mu oluyor bilmiyorum ama bulunduğunuz şehirde başvuru yapsanız olmaz mı ? naklen atama olabilir belki.Bilen arkadaşlar vardır iyice araştırın bence.

angelmlk

Aynen iyi bi arastırma yapıcam son sorum daha olacak önlisans mezunu 4a 10/1 derece memur idari memur diye yazıyor sonuc belgemde, tahmini maaş ne olur? Birde vrgi indirimim özelde calısırken red olmustu devlete gecince tekrar mı basvurmak gerekiyor?

OZAN026
tahmini maaşınızı bilemem ama vergi indirimi için tekrar başvuru yapın

bende kastamonu adliyesine atanmışım onların aramasını mı beklemem gerekiyor yoksa başta benim yapmam gereken bişey varmı ben aradım bana yazınız bize gelmedi dediler senin olayın nasıl olmuştu bi bilgilendir bizi kardeşim

karaahmet

Merhaba;

Ben yeni atandım aramıyorlar ben kendim ulaştım. Evraklarını hazırla gel dediler. İsmimi not aldılar. Onlar da cok bilgi sahibi değil. Nekadar sürede teslim etmem gerek dedim önümüzdeki hafta getir dediler.

bana biz seni arayacaz dediler evrak sordum yazınız gelince biz size ne istediğimizi söyleyecez dediler sen hangi evrakları hazırladın bende şimdiden hazırlıyayım elimde bulunsun

karaahmet

Acele etme ararlar ozaman tüm evraklar edevletten isteniyor. Rapor aslı ve diploma aslı. Edevletten istenenler nüfus kayıt örneği. yerleşim belgesi, tercih sonuc evragı 4 foto

OZAN026

diplama aslı ve fotokopi demişler ama ben dıploma almadım gecıcı mezunıyet belgesı aldım olur mu ?

gastauskas87

Olur tabi aslını alıncada aslını götürsün sıkıntı yok sen evraklarını hazırla gitmeden kurumu ara teyit et yola öyle cık:)

OZAN026

Aynen aradım olur dedı ama sen gene de dıplamayı almaya calıs dedı . Vekalet gondercem bı arkadasıma aldırcam dıplamayı ıllakı lazım olacaktır.

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben MEB atandım. Ancak bugün itibariyle raporumun süresi doldu. Evrak istediklerinde eski rapor yeterli olurmu yoksa yenisini evrak istenene kadar çıkarmam mı gerekir?

Mrb ben de MEB'e atandım. Raporum süreli ve Mart 2019'da süresi doluyor. Yeni heyet için randevum var ama evrakları teslim ettikten sonra. MEB'i aradığımda telefonda görüştüğüm memur evrak teslim ettiğin sürede zamanı dolmamışsa raporunun sorun olmaz ama yenisini çıkar dedi. Rapor sürem dolana kadar da yenisi çıkar diye tahmin ediyorum bu durumda sorun olmuyormuş.

Benim de bir sorum var arkadaşlar. Yukarıda söylediğim gibi raporum süreli ve yenisini almam gerekiyor. Yeni çıkacak raporum da süreli çıkarsa ve bir sonraki sefer rapor alamazsam nolur? O zamana kadar aday memurluğum kalkmış olacak sorun olur mu?

vetbat teşekkür ederim. Zaten randevu aldım heyete. Sadece uyku testimin sonucunu bekliyorum. Inşallah evraklara kadar yetişir.

Aaaslı

Adaylık ile raporun ilgisi bulunmamaktadır. Olurda göreve başladıktan sonra rapor alamazsanız engelli kadrosundan normal kadroya geçişiniz yapılır ve memuriyetiniz devam eder.

Üst Alt