Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atananlardan istenen belgeler!?

doktorx21

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ekpss' e atananlar hangi kurum hangi belgeleri istiyor yazarlarsa bizde bilgi sahibi olalım.

Telefon gorusmesinde bunlari istediler. Internetten yapacakları duyuruyu bekliyorum sadece.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
6 adet resim,
Savcılık belgesi,
Mal beyannamesi,
Diploma sûreti(TASDİKLİ),
İkametgah ilmuhaberi,
Yerleştirme sonuç belgesi,
İnternet formu (AÇIKLANACAK)
Dilekçe ile verilecek

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum atanılan herkurum kendi personel müdürlügü sitesinden mi yayınlıyor yoksa topluca bütün kurumlar bir sitedenmi yayınlanıyor istenilen belgeler *Gıda ve tarım bakanlığı' na atandım hala beklemekteyim

Bende Gida tarima atandim. Pergem olarak arat cikacsk zaten site ordan duyuracaklar. Hangi il?

Ezo1905 ,
Araştırmazmıyım :) Ankara gıda tarım bakanlığını aradım hatta :) benim ısparta gıda teknisyenligi senin neresi?

analiz konusunda,denetim konusunda biraz daha yorucu oluyorrr.

Saatler uzamasin sorun degil ben suanki isimde de yoruluyorum :)

Atandığınız yer hangi ildeyse arayın durumu izah edin onlar gerekli açıklamayı yapıyor

ne mutlu sıze guzel kardeslerımız allah yenı ısınızde her daım yardımcınız olsun ınsallah rabbım bu mutlugu bana ve tum atamatı beklıyen kardeslerıme nasıp etsın

ArTE, Ben atandıgın ili aradım ama hiç bir bilgiye sahip degillerdi :) bekliyecegiz artık yapıcak bişey yok ,

Devran29 Allah bekleyen tüm arkadaşlara bu mutlulugu nasip etsin inş. tüm kalbimle diliyorum....

Tuh Gida erken aciklandi :/ 03.10 a kadar gonderilmesi gereklidir diyor. Bu tarihte onlarin elinde mi olacak yoksa o tarihe kadar postaya vermemiz yeterli mi?

bende türkiye kamu hastaneleri kurumuna atandım , ama daha belgeler acıklanmadı

03.10.2014 tarihine kadar ellerinde olmalı ,
Bence ideal bir zamn çok beklememek adına daha incelenip evraklar bize teblig edilecek oda demekki ekim sonuna dogru olur hayırlısı

Gıda tarım sizden neler istedi arkadaşlar bende iç işlerime atandım muhtemel aynı belgeler istenir..Mümkünse link atarmısınız gıda tarımdaki sayfayı..

Tşkler keyvan..Darısı iç işlerinin başına bu arada yeni rapor istemiş tarım hepsi isterse umarım gerekli sürede yetiştirebilirim raporu..

özgür çocuk;

Yeni rapor yazmiyor, ben yarin arar gida tarim i gerekli konuyu ogrenirim.

mıllı egıteme atanlar nerde o kadar alım oldu seslerı cıkmıyor adamların duyuru yayınlsndımı

Bu evraklari ankaraya elden teslim etmek mi gerekiyor? Mal Bildirim beyannamesi nerden alinacak? Diploma noter onayli mi olacak?

Bende acil ve afet yönetim başkanlığına atandım neden hala belgeleri açıklamadı

Bu evraklari ankaraya elden teslim etmek mi gerekiyor? Mal Bildirim beyannamesi nerden alinacak? Diploma noter onayli mi olacak?

Elden teslim veya kargo ile teslim en temizi.
Mal bildirimi, sgk ya yapiyorsunuz bildigim kadariyla.
Diplomalanin uzerinde onay imzasi gerekiyor. Ya aslini gonderin ya da asli gibidir diyerek noter de onay alip kopyasini gonderin.

Bursa Adalet Bakanlığı; banada yazı gelcek ondan sonra biz size ulaşcaz evrakları isticez dediler evraklar hakkında bilgisi olan?

atama bilgileri

arkadaşlar ben istanbul kamu hastaneleri kurumu başkanlığına atandım, www.khkb.gov.tr adresinden takip ediyorum, duyurular atanılan kurumun internet sitesinden yayımlanıyor diye tahmin ediyorum. bir de her kurum aynı evrakları istemiyor ki zaten duyurular yapıldığı zaman istenen evraklar da yazılıyor, şimdiden herkeze kolaylıklar diliyorum.

noter için masraf etmeyin, teslim edeceğiniz kişiler "aslı gibidir" kaşesi basabiliyorlarsa o da geçerli oluyor. ama yanınızda aslınıda götürün

Üst Alt