Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atananlardan istenen belgeler!?

Merhaba arkadaşlar bende Hacettepe Üniversitesine atandım.Dün aradığımda sitede yayınlanacak bugün dediler ama hala göremiyorum bende mi bi sıkıntı var çözemedim :D

özgür çocuk;

Yeni rapor yazmiyor, ben yarin arar gida tarim i gerekli konuyu ogrenirim.

Gida Tarim ve Hayvancilik PERGEM (personel genel mud) simdi aradim, "raporu olmayanlar veya gecerlilik suresi bitmis olanlar alacak" diye geri döndüler. Aldigim raporun tarihinin subat 2014 oldugunu soyledim "tekrar almaniza gerek yoktur, o ifadeyi raporu olmayanlarin almasi icin yazdik" dediler.
Hayirlisi bakalim.

Bende mayis 2014 aldim surekli rapor. Simdi normal saglik raporu mu almamiz gerekiyor devlet hastanesinden normal bir ise girerken istenilen rapor?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne atanan var mı? Sitesinde hiçbirşey yazmıyor tedirgin olmaya başladım(istanbul)

Bu rapor isi icin gida bakanligini arayip sormamiz gerekiyor soran oldu mu acaba

arkadaşlar kayseriye atanan var mı?

Az once görüştüm. Engelli raporunuz yeterli yeni almayin fedi ama adamfan emin olamadim. Tekrar aramak lazım

Raporunuz eğerki süresiz raporsa geçerlidir. Sonuç olarak bu raporları işe girmek için aldık:D

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANANLAR.
2014/2 EKPSS SONUCU GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ EMRİNE YERLEŞTİRİLMESİ YAPILANLARIN DİKKATİNEEngelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonucunda başarılı olanların arasından Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2014/2 tertip olarak Kurumumuz emrine Bilgisayar işletmeni ve Mühendis olarak tercihleri sonucunda il bazında olmak üzere tertipleri yapılan personellerin aşağıda müfredatı yazılı bulunan evraklar ile birlikte 15.09.2014-26/09/2014 tarihleri arasında tertip edildiği illerin bağlı bulunduğu Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne Ankara İl’ ine tertibi yapılanların ise Genel Müdürlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürlüğüne (İşçi Blokları Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 51/B 06530-Yüzüncüyıl/Çankaya/ANKARA)bizzat müracaat ederek teslim etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN EVRAKLAR :
1-Nüfus cüzdanı fotokopisi (3 adet)
2-Vesikalık resim(6 adet)
3- Sağlık Kurulu Raporu iki adet fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.)
4-Diploma veya noter tasdikli sureti
5-Harcırah Beyannamesi (2 Adet) ( EK-1)
6-Gizli Ölüm Beyannamesi (2 adet) ( EK-2)
7-Güv.Sor.ve Arş.Ar.For. (3 adet) (EK-3)
8-Yıl çalışma şartı dilekçesi (2 adet) (EK-4)
9-İstifa dilekçesi (2 adet) (EK-5)
(Memuriyete atanmasına mani bir hali çıktığında işleme konulmak üzere)
10-Mal bildirim beyannamesi (2 adet) (EK-6)
11-Evli olanlar için eşinin nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)
12-Eşi çalışanların eş durumu belgesi ve iki adet fotokopisi
13-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi ve iki adet fotokopisi
14-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Yerleştirme Sonuç belgesi ve iki adet fotokopisi

bu ne ya herşeyden 3'er 5'er istemişler

Her kurum yavaş yavaş açıklıyor bizim iç işlerinden hala ses seda yok...

Ankara İl Gıda Tarımda çalışıyorum. Yeni arkadaşlara yardımcı olabilirim. Akıllarına takılan bir şey olursa.

Ankara İl Gıda Tarımda çalışıyorum. Yeni arkadaşlara yardımcı olabilirim. Akıllarına takılan bir şey olursa.

Evli olunduguna dair bir belge istenilmemis veya cocuk bilgisine dair de bir belge istenilmiyor. Bu konuda ne tur bir yol izlememiz lazim? Her ihtimale karsi bu belgeleri de yanimizda bulunduralim mi?

acill lütfen cevap

Merhabalar,

bana KBB'den %71 PSİKİYATRİ'den %70 ve ürogenitalden %10 verdiler.
Acaba sonuc kaç olur. bana acil cevap verebilirmisiniz acaba?_

şimdiden teşekkürler,

Allah (cc) razı olsun.

telefonla aradım daha yazı gelmedı dıyor bıktım beklemekten

Merhaba,
Gıda teknisyeni olarak atandım ve sormak istedigim 2 konu var 1, gıda teknisyenleri il'demi ilçedemi görev alır :) 2. ise istenilen evraklarda ''Mal Bildirim Beyannamesi '' nasıl temin edilir bir standartı varmıdır ?
Bilgi verirseniz çok sevinirim.

keyvan;

Mal beyanname ben kirtasiyeden temin ettim. Krndim doldurdum. Telefonla aradigimda bir yere onaylatmaniza grrek yok dediler.

Ezo1905, uzerinde herhangi bir tapu var ise onu tapu mudurlugunden almamiz gerekli mantiken beyanda borclarda belirtiliyormus uzerimde tapu oldugu icin yanlis bilgi vermekten cekiniyorum

keyvan;

Bana oyle söylediler ama tekrar arayip sormakta fayda var. Brn üzerime ait bisey olmadigi icin imza atip gondericem

Adalet Bakanlığıda daha açıklamada beklemedeyiz...

Gelir İdaresi, EKPSS ile atananlardan istenen belgeleri açıkladı
Ösym Tarafından Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (ekpss) Sonucunda Gelir İdaresi Başkanlığı Taşra Teşkilatı Kadrolarına Yerleştirilen Adaylara İlişkin Duyuru 15-09-14 15:13
Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, Gelir İdaresi Başkanlığı taşra teşkilatı memur kadrolarına yerleştirilen adayların;

1- EKPSS sonuç belgesine ilişkin internet çıktısı,

2- ÖSYM’ce yerleştirildiğine ilişkin internet çıktısı,

3- Öğrenim belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi,

4- Nüfus cüzdanının aslı ile birlikte fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı),

5- Adli sicil ve arşiv kaydı olup, olmadığına dair ilgilinin yazılı beyanı,

6- Askerlikle ilişiği olmadığına dair ilgilinin yazılı beyanı, (terhis, tecilli veya muaf olduğuna dair)

7- Engellilik durumunu gösterir Sağlık Kurulu Raporunun aslı veya noter tasdikli sureti,

8- Herhangi Bir Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar için, görev yaptığı kurumdan alacağı onaylı hizmet belgesi,

9- Mal bildirim beyannamesi, (Kurumdan temin edilecektir.)

10- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, (Kurumdan temin edilecektir.)

11- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4,5x6 ebadında 6 adet fotoğraf,

Yukarıda sayılan belgelerle birlikte 15 gün içinde;

Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Zonguldak İl’lerine yerleşenler Vergi Dairesi Başkanlıkları İnsan Kaynakları Müdürlüğüne,

Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Kars, Kastamonu, Kütahya, Muş, Nevşehir, Rize, Şırnak, Tokat, Tunceli, Van, Yalova ve Yozgat İl’lerine yerleşenler ise Defterdarlık Personel Müdürlüklerine,

şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun hükümleri uygulanır.

Duyurulur. 15/09/2014

EGE ÜNİVERSİTESİ
EKPSS yerleştirme sonuçlarına göre Ege Üniversitesine yerleşen adaylardan istenilen belgeler

1- Mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (fotokopisi aslı görülmek kaydıyla Kurumumuzca tasdik edilerek kabul edilecektir.)

2- 2 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm son altı ay içerisinde çekilmiş olacak)

3- Engel durumunu gösteren sağlık raporu

4-Askerlik durum beyanı. (Ek-1) (Askerlik yapmış ise terhis belgesi).

5- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.) (Ek-2)

6- Kimlik Fotokopisi

7- Adli Sicil Kaydı Beyanı (Ek-3)

8- Kurumumuza yerleştirildiğine dair internet çıktısı

İstenilen belgeler ve başvuru dilekçesi (Ek-4) ile birlikte 26.09.2013 tarihine kadar Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
İrtibat Tel: 0 232 311 21 55 / 0 232 311 35 20 / 0232 311 43 25 / 0232 311 21 79

miili egıtım bakanlıgından hala tık yok bunlar ne zaman acıklar bıde meb o kadar alım yaptı atanan arkadaslar nerde bı benmı atandım

Sosyal Güvenlik Kurumu, (SGK)
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 2014/2 yerleştirme sonuçlarına göre Kuruma yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeleri açıkladı.
EKPSS sonuçlarına göre yapılan yerleştirmeler ile kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılan yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre,”2014/2 EKPSS/ KURA ile Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu”nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim, ortaokul ve ilkokul düzeyi kadrolarına,kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından 234 devlet memurluğu kadrosu için kura yöntemiyle yerleştirme yapıldı.
SGK’dan yapılan açıklamada ise EKPSS 2014/2 yerleştirme sonuçlarına göre Kuruma yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeler açıklandı. SGK’nın açıklaması şöyle:

A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre Kurumumuzda boş bulunan 46
adet Memur kadrosuna atama yapılabilmesi için boş kadroları gösterir kadro cetvelleri Devlet
Personel Başkanlığına gönderilmiş olup, ÖSYM tarafından 11/09/2014 tarihinde EKPSS 2014/2
yerleştirme sonuçları ilan edilmiştir.

Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkındaki Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, EKPSS 2014/2 yerleştirme sonuçlarına göre Kurumumuza yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeler;

1- EKPSS Atama Başvuru Formu (EK-1)
2- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği. (aslı gösterilmek kaydıyla Kurumca da tasdik edilmiş sureti kabul edilir.) Yurtdışından mezun olanlar için Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi gereklidir.
3- 2 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm son altı ay içerisinde çekilmiş olacak)
4- Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe kabul edilen en az %40 oranında özürlü olunduğunu gösteren sağlık kurulu raporu.
5- Askerlik durum beyanı. (Askerlik yapmış ise terhis belgesi)
6- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf içinde) (EK-2)
7- ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi çıktısı.
8- Kamu Etik Sözleşmesi. (EK-3)

B- ATAMAYA ESAS BELGELERİN TESLİM YERİ
Adayların başvuru formu ile atamaya esas belgeleri 24/09/2014 tarihi mesai sonuna kadar Ziyabey Caddesi No:6 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 5. Kat 522 nolu odaya elden veya posta ile (postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.) teslim etmeleri gerekmektedir.
Bu müracaatlarla ilgili olarak tüm duyurular www.sgk.gov.tr internet adresinden yayımlanmak suretiyle ilan edilecek olup, ilgililere tebliğ edilmiş sayılacaktır.

C- YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin yerleştirilmeleri geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında, Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur.

EKPSS Atama Başvuru Formu, Mal Bildirimi Ve Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi
için TIKLAYINIZ.

Sosyal Güvenlik Kurumu, (SGK) Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 2014/2 yerleştirme sonuçlarına göre Kuruma yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeleri açıkladı.
EKPSS sonuçlarına göre yapılan yerleştirmeler ile kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılan yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre,”2014/2 EKPSS/ KURA ile Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu”nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim, ortaokul ve ilkokul düzeyi kadrolarına,kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından 234 devlet memurluğu kadrosu için kura yöntemiyle yerleştirme yapıldı.
SGK’dan yapılan açıklamada ise EKPSS 2014/2 yerleştirme sonuçlarına göre Kuruma yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeler açıklandı. SGK’nın açıklaması şöyle:

Aklınıza takılan her türlü sorular.

Evli olunduguna dair bir belge istenilmemis veya cocuk bilgisine dair de bir belge istenilmiyor. Bu konuda ne tur bir yol izlememiz lazim? Her ihtimale karsi bu belgeleri de yanimizda bulunduralim mi?
Bu tür belgeler muhasebe kayıtı yapılırken istenir. Yani her iş biter çalışacağınız kuruma gider banka hesabı, muhasebe açılışı filan yapılır. Bahsettiğiniz belgeler o zaman istenir. Siz yinede yanınızda bulundurun.

Merhaba,
Gıda teknisyeni olarak atandım ve sormak istedigim 2 konu var 1, gıda teknisyenleri il'demi ilçedemi görev alır :) 2. ise istenilen evraklarda ''Mal Bildirim Beyannamesi '' nasıl temin edilir bir standartı varmıdır ?
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
1-Atandığınız ilde nerde çalışacağınız İl Müdürüne kalmıştır. Nerde açık varsa oraya gönderiri, ilçede norm kadro açığı varsa ilçeye veriri. Ancak İl Müdürü ile daha önce görüşmeniz torpil falan olayları işe yarar. Hangi İle atandınız.
2-Mal beyanı Kapalı matbu zarf ile yapılır. Kurumun personel biriminden bu zarfı ve matbu formu temin edebilirsiniz. Bundan sonra da mal varlığınızdaki her değişiminde ek mal bildirim formu düzenlemeniz ve her halükarda 5 yılda bir vermeniz gerekir.
Mal bildirimini fazla önemsemeyin. Tapuya falan gerek yok. Sahip olduğunuz menkul ve gayrimenküller, nakit para, banka hesabı, eşin altını ve borçlar yazılır. Bu zarflar hiç bir zaman açılmaz. Hakkınızda soruşturma olmadığı sürece.

Üst Alt