Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile atandık ama hala göreve başlatılmadık! Yeni tercih yapabilir miyiz?
Arkadaşlar benim sorum atandığım halde ankara büyükşehir belediyesi belgelerimizi bile istemedi
benim sorum formasyon belgemde var.. Acaba ögretmenlik için başvuru yapabilir miyim.. lütfen bilgisi olan yazabilir mi?
bence biran önce gidip büyükşehir belediyesinden bir yetkiliyle görüş bildigim kadarıyla 45 kişi atandı oraya onlarla birlik olup tepki gösterin ayrıca sen evrap istmelerini bekleme git kendn iste posta yoluyla ugrasırsan sıkıntı kendin iste kendin teslim et 5 ay oldu hadi desenki güvenlik sorusturması bitmedi daha hadi neyse ama evrak istenmedi hala ne demek...
merhaba arkadaşım bizde ankara büyükşehire atandık ama hergün aramamıza rağmen onayda imzada deyip geçiştiriyorlar net bilgi veren yok toplamda 82 kişi atandı belediye ye whatsapp grubu kurduk bilgi alışverişi amaclı herkes bilgi almak için elinden geleni yapıyor istersen sende katılabilirsin gruba
Forumlardan okuyorum gidenler olmuş fakat biz sizi arayacaz demişler her hafta arıyorum başkanın onayını bekliyoruz diyolar.. Hemde kazanılmış bir hakkımız varken bilseydim belediye asla yazmazdım başkanın insiyatifine kalmışız Belgelerimizi bile almadılar güvenlik soruşturması bile başlarmı ki
evet maalesef neredeyse çoğu kurum başlattı çok nadir bi kaç kurum kaldı açıkcası pişman oldum belediye yazdığıma kimilerine göre şuan evrak almadan bile güvenlik soruşturması yapılır muhtemelen şuan soruşturmadayız diyorlar ne kadar doğru bilemeyiz hakkımız saklı kalacaktır ona şüphem yok da ne zaman çağırırlar bilemiyorum
Zaman cok uzadı benim umudum kalmadı belediyede başkanın keyfine kalmış bir durum varmış yani almıyabilirde o yüzden başka yollar deniyorum acaba ögretmenlik için başvuru yapabiliyormuyum sanırım bilgisi olan yok
Ne kadar süre geçti?
OHAL vsden dolayı artık memurlar Adliye gibi incelenerek alınacak araştırma bitmemiştir aranırsınız merak etmeyin
Ama yine de arayıp sorun haftada 1
temmuz 2016 da atandık 6 ay oldu daha hiç bir gelişme haber yok evrakları bile istemediler en azından evrakları isteseler di araştırma soruşturma yapıyorlar derdik evrakta almadılar henüz çoğu kurum başladı evrağını vermeyen kurum kalmadı birtek biz kaldık ve hiç bir net cevap alamıyoruz aradığımızda bekleyin diyorlar başkanda onayda diyorlar yok yani
Arkadaslar çoğu kurum daha başlatmadı. Sadece Meb başlattı. Sağlık Bakanlığı da forumdan takip ettiğim kadarıyla sadece teknik kadrolara atananlar başladı düz memurlar başlamadı diye biliyorum.benim atandığım kurum 24 agustos da sonucun belli olmasından 1 hafta sonra teslim edildi ama yine bekliyoruz. 2. Tercihler geliyor bi umut tercihlerden önce bizi çağırmaları
tabi canım yine tercih yaparsınız, 1 hafta da çift kişilik tatil varmış extradan, hepsi tercih klavuzunda yazıyor. aldığın puanla bir kere atanırsın, tercih sonucuna göre de atanmışsın gerisi kurumunla senin aranda ara her gün takip et, bimer yaz 3 günde cevap gelir.
bununla ilgili bir genelge yokmu bir süre zarfı yokmu herşeyin incine cıncına kadar düşünenler bir süre zarfı koymamışmı olması lazım yazık insanlara yemin ediyorum ohal kararı halsiz bıraktı halsiz 6 ay içerisinde yerleşmesi lazım diye biliyorum ben güvenlik soruşturma kapsamındaki genelgede öyle yazıodu sanırım yada benmi yanlış hatırlıyorum bulun arkadaşlar o belgeyi güvenlik soruşturması altında ne kadar sürer diye bir ibare olması lazım devletin işi bu agzına bir parmak bal çalar sen kavanoz nerde diye arar durursun yazık valla heba olup gidio hayatımız bu kapitalist düzende ne hak kaldı nede hukuk tekrar tercih hakkına gelince galiba atananlar veya ataması yapılmayanlar la ilgilide bir süre zarfı var diye biliyorum bence atandığın kurumun üstüne düş yada atananlar imza toplayıp verin veya o güvenlik soruşturması kapsamındaki şartları bulup bi inceleyin işin peşini bırakmayın arkadaşlar net bir bilgi edinene kadar baskı yapın armut piş agzıma düş hesabı yapmayın biraz mücadele ile başarı kaçınılmazdır
Ankara Büyükşehir Belediyesi EKPSS 2016 /1 ile atamalar için dava açıldı!
Ankara büyükşehir belediyesi EKPSS 2016 - 1 atanan 82 kişinin atamasının iptali için mahkemeye vermiştir. YÜRÜRLÜĞÜN DURDURULMASİ HAKKIMIZ OLAN ATAMANIN VERİLMESİ, MADDİ VE MANEVİ OLARAK YIPRANMIŞ BULUNMAKTAYİZ