Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandıktan sonra hemen tayin isteyebiliyor muyuz?

Citos1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar engelliler engel durumu oldugundan en gec 2 ay icerisinde tayin istiyebiliyorlarmis dogru mu

1 defaya mahsus olarak istediğin şehire tayin isteyebiliyorsunuz ilk defa atandıysanız.. Bunu sadece MEB Yapıyor.. Diğer kurumlar yapmıyor..

Zamanın Ötesinde

Yanlış bilgi veriyorsunuz. 2016'nın ilk atamasında Diyanete atanan bir arkadaşı işe başlamadan aradılar ve (ikamet ettiğiniz yerde mi yoksa yerleştiğiniz yerde mi çalışmak istersiniz) soruldu. Bu durum sadece MEB de olan bir durum değildir. Forumda MEB de çalışanşlar ağırlıklı olduğundan diğer üyelerde sadece MEB 'e özel olduğunu düşünmekte.

Lütfen diğer üye arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim

Tüm Kamu kurumlarında EKPSS ile yerleşmiş adayların bir kereye mahsus talepleri doğrultusunda ikamet ettiği yerde çalışma hakkı saklı bulunmaktadır.

Dpb'nin engelli birimini arayarak aynı soruyu sordum. Aldığım cevap; kurumların personel açığına bağlı. Tayin yapma gibi bi zorunlukları yok, böyle bi kanunda yok dedi. Meb bunu yapıyo ama dedim. Meb Bakanlığının verdiği bi karar bu dedi
Benim anlamadığım, Yargıtay'ın engelliye sunduğu tayin hakkını, kurumlar neden vermez ki? Bütün bakanlıklar kanunlara yargıya göre yönetmelik hazırlamak zorundalar.

kirli-gugu Smilemisty arkadaşımızın yazdığı yorumu okuyun.. MEB bunu sürekli yaparken diğer kurumlar kadro boşluğuna bakıyor.. Fakat MEB boş kadro olup olmamasına bakmadan direkt kabul ediyor tayin dilekçesini.. Yanlış bilgi vermiyorum MEB in bunu sürekli yaptığından bahsediyorum..

Üst Alt