Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanınca kadrolu mu sözleşmeli mi oluyoruz?

bio88

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 15 temmuz sonrası engelli personel alimlari yine kadrolu mu yoksa bizde digerleri gibi sozlesmeli mi olacagiz?

bio88 şuana kadar bi açıklama yok kardeşim bizimkileride kpss gibi yaparlarmı bilinmez bizde beklemedeyiz her an patlamaya hazırız :)

bio88 kadro veya sözleşmeli kısmını bilmem ama tüm sınavlara mülakat sistemi geldi bide geçen de bi haber okudum ömür boyu memurluga son dye icerigini okuyamadm ama sanırım belli bir yasa kadar oluyor artik

Tabikide kadrolu olacağız sözleşmeli olsa başta atama yapmadan bu gündeme gelirdi.

2017 de kurumlar ihtiyaçları doğrultusunda alım yapmış ve osym nin tercih takviminde alımların sözleşmeli olduğu belirtilmiştir.örneğin karayolları sözleşmeli personel alımı. Merkezi alım ise haziran ve temmuz aylarında merkezi olarak yapılacak ve osym bunu da belirtmiş kpss-1 alımı diye bu alımda kadrolu memur alımıdır. herkes bişey duyuyor ama kimin ne söylediği belli değil ne anladığı belli değil. ekpss ile alınan öğretmen ve memurların hepsi kadroludur. yoğunlaşacağınız konu temmuz ayında toplamda ne kadar alım olacaktır,???

MEG

Sayin meg ben subatta biyoloji öğretmeni olarak atandim ama kadrolu sözleşmeliden emin değilim umarim temmuzda guzel sayi cikar

1500 öğretmen alımı diyorsan hepsi kadroluydu, 9/1 kadro dereceyle başlarsınız normalde. temmuz ayında da diğer arkadaşlar kadrolu olarak başlar, dediğim gibi önemli olan ne kadar alınacak ve lisans mezunlarına kaç kontenjan ayrılacak? sözleşmeliden fazla konuşmamalı çünkü 40 kere diyince insanın başına geliyor hiç yokken başımıza iş almayalım, kadro sayılarının çok olması için ilgili yerlere bir kaç satır yazalım yeterli.....

MEG

Evet subat 1500 de atandim eylulde kismetse iş başı :)sanirim asaletim tasdiklenince 8/1 olucam insallah geri kalan lisans mezunlarina da yüklü kadro cikar

Üst Alt