Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanmak için sınıf öğretmenliği mi tıbbi sekreterlik mi avantajlı?

adamhak66

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
24
Şu an tıbbi sekreterlik okuyorum. 1. Sınıfım. Aöf olarak okuyorum ama hedefim sınıf öğretmenliği. Ekpss ile atanmak için sınıf öğretmenliği mi daha mantıklı yoksa tıbbi sekreterlik mi? Hangisinin maaşı daha iyi, hakları, çalışma şartları neler?

Tıbbi sekreter okursan normal kpss ile atanma şansında yüksek olur . Ön lisans alımları çok oluyor .

Yüksek puan aldıktan sonra bölümler o kadar da önemli değil bence.

maaş için tds ama ben çok aktif olmak istiyorum hayatımdan feragat edeceğim eve iş getireceğim dersen öğretmenlik. bu tamamen seninle ilgili bir durum. kararı sen vereceksin. bir ortamda öğretmenim demek tıbbi sekreterim demekten daha doyurucu olabilir. ama sizin sağlık durumunuz da önemli , neyi ne kadar yapabileceğiniz size kalmış. ayrıca toplumda 2 ye bölünmüş gibi kimisi öğretmenliği kutsal meslek görebiliyorken kimisi ohh 3 ay tatil 15 gün tatil diye bol keseden de sallayabiliyor. karar sizin para mevzusu öndeyse tds, kariyer düşünüyorsanız öğretmenlik

@Ben_Claudius,

Öğretmenlik daha rahat bir meslek değil mi? Tıbbi sekreterlikte öğretmenlik kadar tatil yok hem hayatlara dokunmak çok güzel ama atanamamak da var

Üst Alt