Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile hemşirelikten atananlar ve atanacaklar buraya toplanın..?

Tercihler yarın ve hiçbir hemşire ortalıkta yok 😂

Ne yapmamız gerek ya kafayı yiyecem bundan atanirim diye hiç kpssyede çalışmadim Ondanda atanamiyorum Diğer atamada ne zaman olur hemsirelikten kontenjan acarlarmi

Valla kaldık ortada öylece. Hala aklım almıyor her yıl alım oluyor da niye bu yıl olmuyor. Bari bilgi verselerdi.

Ya geçen alımda hep boş kaldı kontenjanlar şimdi niye almadılar bir şey diyecem Sağlık Bakanlığı sayıyı artırarak hemşire alacaklarını söylediler baya bir hemşire alimi olacak seçim öncesi, arkadaşlar sizce memurluk verelim mi tercihlerde

kardeş normal kpss den 68 67 alanlar bile batıdaki şehirlere hemşire olarak atandı keşke ona çalışsaydınız, keşke biraz çabalasaydınız ekpss ile uğraşmasaydınız

Sınıf arkadaşım 62 ile atandı seçim var diye ama o yıl sınava girmedim ben şimdi ise ilk atama olacağından puanlar çok yüksek olur bide daha yeni mezunum neden bunları çekiyorum

Ekpss den sağlık bakanligi ne zaman alim yapacak ben ön lisansım 77 puan aldim brans bazı sıralamam 36.yım atanabilir miyim bölümüm laboratuar teknirkeriyim şuan yapilan alimlar ekpssde hic saglik bölümü yok ne sacma birsey bu saglik bakanligi yapmiyor mu alım ne zaman yapacak düz memurluk yazayım mi yoksa derecem iyi mi bölümümden atanmayi mi bekleyim??????

Arkadaşlar sizde gelecek atamayimi bekliceksiniz yoksa memurluga basvuracaksiniz

Gelecek atamanın ne zaman olacağı bilmiyoruz ne kadar alacaklarını bilmiyoruz kafam çok karışık ya

Vermek istiyorum ne olacağı belli değil diye ama 4 yıl hemşirelik okudum kendim bölümüm den atanmak istiyorum bide abime sordum oda ekpssden atandı kendisi tıbbi sekreter memurluga tercih verecem 2020 sınava girer o zaman hemşirelikten veririm dedim oda memurken hemşirelige geçişte şartlar isteniyormuş boşver dedi 2. Atamayi bekle bende bekleme kararı aldım

Bende bir an yanılgıya düştüm memurluk için tercih yaptım. Silmeye çalışıyorum ama silemedim

Tercih numaraları varya oranın üstüne baz sayıları silersen tercihte siliniyor birde bir çok özel hemşire alıyor basvura bilirisiniz sizinde kpss kötü geçti

Ben komple silmek istiyorum. Ama silinmiyormuş kaldı öyle

Ya öylemi bilmiyorum bir bilenden yardım alın bide ben özele başvurdum sizde öyle yapsanıza bir dahaki atamaya kadar çalışmış oluruz

Biz hemşireler açıkta kaldık şansımıza bakın acaba o üç şanslı arkadaş kim olmuştur burda degilmisiniz sizinle tanışmak isteriz 😂bide arkadaşlar saglikcilar WhatsApp Grubu açmış ben katıldım katılmak isteyen varsa linki yollayabiliriz 2019 alim olması ve saglikcilari almaları için açılmıştır

Hemşirelik atama

Merhaba arkadaşlar ben ortaöğretim hemşirelik mezunuyum 2018 e kpss den 72 puan aldım sıralamam 120 atanma ihtimalim var mı sıralamam yüksek olmasına rağmen ve ilk atamada hemşirelik alımları olmadı atanır miyim sizce

Arkadaşlar merhaba hemşirelik bölümü 4. Sınıfta okuyorum bana yardımcı olur musunuz ekpss hakkında pek bir bilgim yok sınava da girecem normal kpssden atanma ihtimalimde var su an sonucu bekliyorum. Şayet kpss olmassa ekpssden kaç puan almam lazım

Üst Alt