Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile kaç ayrı dönemde atama olur?

zero_88

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkese selamlar öncelikle ben fatih ünv. de formasyona hak kazandım %41 işitme engelli bi fef tarih mezunuyum sorunum şu ki kazandığım ünv. pzt salı günü dersleri verecekmiş bu durumda ben ekpss tercihlerim sıkıntıya giriyor:( öğretmenlik benim hayalim ama ilk tercihleride kaçırmak istemiyorum puanım lisans 77 sıralamam 1486 diğer bir sorum ekpss de kesin olarak kaç tercih yapılıor ve eğer ben ocak ayında öğretmenlik sertifikamı alırsam 2.ci alımlarda öğretmen kadorsuna başvurabilir miyim ? tşk ederim şimdiden:eek:

pardon sormak istediğim kaç atama olcağıydı ?

3 yada4 atama olur biri temmuzda digerlerinide 1 sene aralıkla yaparlar yine bana oyle geliyor

ilk tercihlerde bulunmayıp ikincisini yapsam sorun olur mu yani direk 2.ci tercihleri yapabilir miyim ?

i% 41 şitme engelliyim raporumda gürültülü ortamlarda çalışamaz yazıor bu durum öğretmen atamalarında sorun yaratır mı acaba ?

zero_88;

tabiki istedigin tercih zmaanı tercih ypabilirsin o senin keyfine kalmıs bisey ama sınıf ögretmeni isen o rapor biraz zorlayabilir seni

Yılda sadece 1 alım olur. Yani 2.si seneye. Başkada yok

2012'de 3 atama olmuş.. o yüzden 2 taneden başka olmaz demek yanlış olur

Üst Alt