Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss ile memur olarak atandıgınızda öğretmenlik için tercih yapabiliyor muyuz?

RUMEYSAAAAA

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
EKPSS ile memur olarak atanan kişi öğretmenlik için tercih yapabiliyormu?cevap lütfen...

yani atama gercekleşince öğretmenlik için nasıl oluyor

yakup bey tesekkürler

Öğretmenlik için tercih alınırken başvuru yapıyorsun.Memur olan da başvuruyor olmayan da.Hiçbir fark yok.

mesela bu atamada herhangı bir memur kadrosuna yerleşim yapılınca öğretmenlik için de başvuru yapılıyor öğlemi?..tesekkür ederim yakup bey

Bir sınav puanı ile iki tercih yapılabiliyor mu? Normal kpss de yapılmıyor da.

Ekpss'de memur alımı ile öğretmen alımı ayrı zamanlarda ayrı kılavuzla yapıldığı için aynı puanla 2.kez tercih yapılabiliyor.

öğretmen olarak atanan arkadaşlar kaç netle atandılar acaba

tesekkürler yakup bey..yardımlarınız için........

RUMEYSAAAAA sorundan hiç bişey anlamadım ? sen şuanda memur musun ? eğer memursan öğretmenlik alımı için başvuruda bulunabilirsin. ama memur değilsen hem memurluğa hem öğretmenliğe başvuru yapabileceğini sanmıyorum? zaten ikisininde günü zamanı farklı oldugu ıcın aynı zamanlarda yapılmıyor. önce memurluk alımı oluyor öğretmenlik kpss öğretmenlik atamalarından 1-2 ay sonra oluyor. yani memurluğa tercih yapıp kazanırsan öğretmenliğe tercih yapamazsın. ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

yakup bey anlayıp cevap verdi...ikisi de oluyormuş...yinede tesekkürler..bence siz daha iyi arastırın derim..:)

suskun bey :)

Memurluk tercihini ösym, öğretmenlik tercihini meb kendisi alıyor. İki alımda da puanlar geçerli. Puanınız yanmıyor.

Kamu da halen asil memur olanlar ekpss ile öğretmen olarak atanırsa tekrar aday mı olunuyor

enginsar tesekkür ederim :)
mavi_umut............ekpss ıle memur olarak atanan bir kişiyi daha sonra öğretmenlik atamaları için tercih yapabilir mi diye sorduk....sanırım sizin ki farklı soru?

RUMEYSAAAAA Benim bildiğim kadarıyla tekrar tercih yapılamıyor. Örneğin ben memurum, bu sınava tekrar girdim. Tekrar bir memurluk tercihi yapıp atanmam söz konusu değil. Sadece teknik kadroları seçebiliyorum. Mühendislik gibi. Öğretmenlik için bir istisna var mı diye daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim.

ergunnn................tesekkürler...
ergunnn sınava niçin girdiniz?memnun degılmisniz?nerede görev yapıyorsunuz?........

RUMEYSAAAAA ben yanlış biliyorsam doğruyu sen söylesene ?

arkadaşlar 2014 ekpss ile önce memurluğa tercih yapmış atanmış daha sonrasındada engelli öğretmenlik başvurusu yapmış ve atandığı memurluğu terk edip öğretmenliğe geçmiş varmı böyle birisi ? veya böyle bir hak var mı ?

Suskun Mutsuz Umutlu....................sordugum soruyu siz yanlış anlamıssınız...yakup bey bir öğretmen olarak cevap verdi...ben bilmediğim için soruyorum...ayrıca sormuş oldugum soru sizin yazdıgınız gıbı degıll.........neyse yınede tesekkürler size....

Ben bizzat öyle yaptım.Önce memurluğa atandım,daha sonra öğretmen atamasında tercih yapıp aynı puanla öğretmenliğe atandım.Üstelik daha memurluğa başlamamıştım bile Suskun Mutsuz Umutlu

aslında böyle bir şey olmaması lazım sonuçta memurluk kadrosunu bekleyen arkadaşlarda var

üvercinka

Evet haklısınız çözümü de çok basit:Önce öğretmen alımı olursa atanan atanır atanamayan memurluğa başvurur.Ancak bunu bir türlü anlatamadık malesef.

bende önce memur olarak atandım 14 ay görev yaptım sonra öğretmenlik tercihi yapıp aynı puanla kurumumdan muvafakat alarak öğretmenliğe geçtim memuriyette asaletim kaldırılmıştı öğretmenlikte adayım aynı puanı 2 defa kullanabiliyorsunuz öğretmenlik memurluğun bir üst kadrosu olduğu için muvafakat kolay çıkıyor

yakups ilginç normalde böyle birşeyde tazminat falan ödeniyor üstelik atanalı yeni olmuş adaylığınız kalkmamış daha sonra yapılan bir alıma başvurup atanıyorsunuz.
Denizin sizinki normal bilinen birşeyde üst mesajdaki arkadaşın bahsettiği gerçekten ilginç ama bizim yararımıza sonuçta hiç birşeyin garantisi yok.
RUMEYSAAAAA bende bilgim dahilinde size cevap verdim. ilk verdiğim bilgi zaten doğru ikinci verdiğim bilginin yanlışlığını şuan öğrendim. istemeden de olsa sizi yanlış bilgimle meşgul ettiğim için özür dilerim ve şaşırdım. ama fena bi hak değilmiş biz öğretmen adayları için iyi :) ama diğer türlü düşünürsek sadece memurluk hakkı olan birisinin sırf bizden biraz az puan aldı diye, bizim memurluk alanını doldurup tekrar boşaltmamız söz konusu :(

RUMEYSAAAAA

Kartal Belediyesinde memur olarak görev yapıyorum ve memnunum yerimden. Fakat aslında mühendisim. Mühendislik kadrosuna atanabilmek için girdim sınava.

Üst Alt