Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ilk atama Ekim ayında mı?

bu ekim ataması muabbeti küllüyen hikaye tercihler temmuz sonuclar ağustosa kalır ondan sorası malum .^^

Plumeria;

gerçekten bu söz hosuma gitti :) yeterki artırsınlar o 1 de sen ol :)...

Ekim ayı sonuna kadar bildirmek zorunda ( açık kapı bırakıyor yani bizim süremiz ekim ayı sonuna kadar kanunda diyor. )

karargahx sen mutissin seni takip ediyorum gercektan yazdiklari ve yorumlarini cok begeniyorum sen bu sitede bir numarasin

Atamalar ile ilgili kargaşada ne yapabiliriz?

Arkadaşlar bazı yazılar okuyorum ekpss sınavı sonrası atamalar eylül-ekim ayına kaldı diye sizce bu doğru olabilirmi eğer doğru ise sosyal medya aracılığı ile bir metin oluşturup ilgili her yetkiliye ortak tepkimizi kırmadan dökmeden uslubu ile ama sorunlarımızı net anlatarak sosyal medya üzerinden tepkimizi veya burda olduğumuzu göstersek iyi olacak yoksa bir söz var ağlamayan çocuğa mama verimeiyorlar

Arkadaşlar yanlış bakmıyorsam eğer tercih klavuzu çıkmışşşşşş :D
Yanlış bakmışım ne heyecanlandım bea

Umarım bu kadar bekleyip, şu sıcak günlerde sabretmenin hakkını herkes alır. Allah yar ve yardımcımız olsun.

eMeL_eMeL;

canına mı susadın bak heyecan yaptım ilk satırı okuyunca :D

memurlar.net de bir editör bugün net bilgiler verecegini söyledi klavuzla ilgili.bakalım bekliyoruz ekim gibi bişey sözkonusu degil su anda.

ekim ekim diye şevkimizi kırmayın yaa bi şeyi kırk kere sölersen olurmuş biri daha ekim demesin otuzdokuzuncuyu ben dedim valla ümüklerim bak

benim bu aydan umudum yok bayram sonrası diye hayal kurmaya basladım bile

amonsa o heyecanı bana sor haha :D ya arkadaş söyledi bana da kpss önlisans ve lise düzeyi için başvuru yayımlanmış sanırım onunla karıştırdı :)

zaten bugunden sonra pek bi umudum kalmadı :D

Üst Alt