Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kadro arttırılması için imza kampanyası

Yapılan eylem sonucu, devlet büyüklerinden herhangi bi açıklama var mı acaba?

Evet çalışma bakanı müsteşarı söz vermiş işte çok yardımcı olucam bakanla tekrar toplantı ayarlıcam diye Bunun yanısıra CHP milletvekilleri de basın açıklaması yapmış engellilerle aile bakanımız da destek vericeğini söylemiş . Havadisler bunlar.

arkadaslar 1 dk nızı alır

güzel günler icin biraz çaba,işi şansa bırakmayın lütfen imzalayın

508 imza olmuş. 500 imzaydı sanırım. Ses getirir umarım. Keşke 500 bin imza olmuş olsa ama çok ütopik gibi

Smilemisty

facebooktan paylaşın olur

üye oldugunuz forumlara konu açın

ben az sona birkaç foruma konu açıcam

Arkadaşlar mantıklı hareket edin,tercihler yapıldı sonuçlar açıklanacak yakında bu durumda iken nasıl kadro artırılabilir ki. En mantıklısı tüm gücünüz ve yanınızda yer alan yetkililer ile 3. atama konusunda devlet büyüklerinden söz almaya bakınız.

kampanya bu gün başladı artacaktır .

Az ya da çok 3. atama olacak ya da olacak başka çare yok 1.5 yıl oldu bekliyoruz bari 70 puan üstü yerleşsin oooff offfff

LAZ61

Günaydınlar, hayırlı cumalar herkese, imzaladım, bu başlığı güncel tutup daha çok arakdaşa ulaşabilir isek hepimiz için güzel olur. Tabi imza sürecinden sonra ki yapılan işlemleri de anlatma lazım.

kimsenin tınladıgı yok

millet bedavaya alısmıs hersey pat diye olsun istiyor,biraz hak aramayı bilin

sadece 100 kişiye ben imzalatmışımdır,herkes işin biraz ucundan tutsa şuan uçmuştu kampanya

Aynen öule sadece izliyolar bi imza atıcaklar ona bile uğraşmıyo millet

Elimizden geldiğince yayalım. Rehberinize link atın whatsappdan onlardan rica edin onlarda kendi rehberine atsın böyle böyle çığ gibi oluruz

Forumlara konusunu açın arkadaşlar bir de facebookta paylaşın en etkili 2 yöntem

ben 3 foruma konusunu açtım

2 forum baya kullanıcısı olan forumlar merak ediyorum bakalım kaç imza cıkıcak buralardan

yoğun uğraşlar sonucu 1000 e yaklaştık

niye kimse çaba göstermiyor anlamıyorum daha 1000 kişi bile olmadı ben olsam 10.000 imza toplayamayan kişilere 10.000 kadro vermem ama kimse bunun bilincinde değil 1 dakikasını alacak birşey için bile gayret göstermiyor sonrada atama bekliyor

Aynen katılıyorum. Demokratik hak mücadelesine bile üşenirsen, korkarsan hangi hakkını alacaksın? Kim engellileri ciddiye alır ki bu kadar pısırıkken ?

Arkadaşlar eşe dosta imzalatın 1003 imzamız oldu

facebooktan whatsapp gurplarından paylaşın cok kişi görsün

Üst Alt