Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kadroları 3260'a çıkmış, ama çok az!

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş kadroların 3260 a yükseltilebildiğini belirtiyor... ama çok az bir artış söz konusu, 5 bin olmalı. Emeklerinden, çabalarından dolayı İlimdar Beye teşekkür ediyoruz...

Başkanın açıklaması:
"KPSS hususunda bizler üzerimize vazife olan sorumluluğumuz çerçevesinde görevimizi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hakkımızda dedikodu üreten klavye şövalyeliği yapan kişiler daha doğrusu kanaatsiz kişileri Allah’ a havale ediyoruz. ÖMSS 3. Atamalarında 1620 engelli işsizimizin iş başı yapmalarını dahi hazmedemeyenler bugün yine kolları sıvamış laf olsun diye ortalığı bulandırmaya çıkmışlardır. Unutulan şudur biz tüm engelliler ve aileleri yardımlaşma derneği kısa adı TEDAY olan STK’yız, devlet değiliz. İfade edilen yeni kadrolar ilgili bakanlık ve DPB hazırlanmıştır, 3260 kadro ifade edilmektedir. Bu oranın yükselebilmesi çalışma bakanı veya başbakanın elinde olan imkandır. Onlar yükseltmiyorsalar kimse bunun hesabını TEDAY’ a soramaz biz TEDAY derneği yöneticileri olarak vicdanen son derece rahatız; Çünkü biz üzerimize düşeni yapıyoruz, sorgulanması lazım gelen yani bu işe bir günah keçisi aranıyorsa onun adresi TEDAY değildir. Sorumsuz binlerce engelli dernekleri vardır bu arada memurlar net sitesinin kıymetli editörleri olan kale ve TEDAŞ’a hassasiyetlerinden ötürü de teşekkürlerimizi sunuyoruz..."

tercihler daha açıklanmadı alımda çok az ...

bu 125 bin kişi için toplam kadromu yoksa ekpss ye girenler için açılan kadromu bunu bazı yorumlarda ayırıyorlar

Bu adamlar böyle yağmur nereye, tarla oraya. Arada İl genel Meclisi Üyeliği'ni de kaptık mı sen sağ ben selamet.

6 000 alım mı olacak. Biz çalıştık, biz başardık derler.

3 000 alım mı olacak. Biz Bakan mıyız, başbakan mıyız, kadroları DPB belirliyor derler.

biz sınavlara girdiğimiz zaman türkiye genelinde 200 kadro için savaşıyoduk. bence son 3 yıl içinde gereğinden fazla alım olmuştur.

O ömss üçüncü atamayı yaptıracağım diye kendinizi yırtıp lise düzeyinde sadece hizmetli aldıracağınıza şimdi yapın birşeyler. Birde böyle başarı gibi lanse ediyorsunuz yaptıklarınızı yazık bence...

cok az 3260 kişi alcaklar 200 bin kişi bekliyor :(:(:(:(

bu kpss kalkıyor mevzusu gündemde ee kpss kalkdığında biz tekrar nasıl sınava giricez ?

kpss kalkıyor ekpss kalkcak diye bi haber okumadım.

karargahx kardesım eyer kpss kalkarsa ekpss de kalkar benım dusuncem bu sınavın kalkması kotu olur

son dakika kadro haberleri

arkadaşlar memurlar netteki editörler ve arkadaşlarımız tarafından yetkililerle yapılan görüşmede kadro sayısı en fazla 3260 olarak belırlenmış yanı kandırıldık yine ama büyük bir basın açıklması yapılacak ANKARA DA cuma günü yapılacak eyleme yürüyüşe tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin desteğini bekliyoruz lütfen artık duyarlı olalım cunku zaman az kaldı bugun yarın klavuz acıklanır bız de su ıcerız bır bardak onun ıcın artık el ele olmamız zamanı geldı engelli dernek başkanları ve basında gelicek gelmek isteyenler memurlar nete girip forumdan engelli memur bölümüne girilicek ve ordan da görüceksiniz tl nolar herşey yazılıyor lutfen duyarlı olalım bu son sansımız ne kadar cok katılımcı olursa okadar ses gelır ve ıns kadro sayımız da yukselır allaha emanet ne olur duyarlı olalım.......

ankaranın neresinde ve saatini yazarmısın arkadaşım yada özelime bende katılmak isterim

şok ve hayal kırıklığı yaşamamak için elimizden geleni yapmaya hazırız.

Mikican nerde yazıyo linkte öle bir haber yok

arkadaşlar ankaradaki görüşmeleri yapanlardan biri benim yarın çok ciddi bir görüşmemiz olacak gibi bu görüşmenin sonucuna göre cuma günü basın açıklaması yapılacak ankarada herkesin katılması gerekiyor aslında imkanı olanlar gelsin lütfen yoksa 3200 kişle geçiştirecekler buda demek olur ki 90 altı yerleşemeyecek ayrca tel ulaşmak isteyenler özelden no alabilirler

gördümki tercihler açıklanınca yüzler belkide binler bu sitede yorum üzerine yorum soru üzerine soru soruyo ama şu an sınırlı sayıda kişi ortada destek yok beklenti çok lütfen duyarlı olalım

1616 kışıyıde mı sız aldırdınız yandex şimdı 4600 yerıne 3000 alırlar işte o alım tam bır fıyaskoydu adam 65-70p(bana gore sallasanda bu puanı alırsın 60kutu doldur yeter) ıle ışe gırdı yazık degılmı şimdı gırenlere :(

1600 kişi atama sürecinin dışındaydım ama konuyuda biliyordum hiç karışmadım ama lakin şimdi gerçekten mücadele zamanı

ewet arkadaşlar kadroların artırılması ve bir yerlere yerleşmek isteyen adaylar lütfen yandex arkadaşıma destek olalım

yandex sende yeni bir büyük konu aç destekleri görelim

belkide son hafta içindeyiz arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğa geldik bir hamla daha yapıp destek olalım da herkesin işi olsun yaaa yeter artık ösym sayfasını takip etmekten gına geldi

2012 ömss atamalarında ikili görüşmelerle kadro sayılarında yükseltmeler hatta yeni alımlar olduğunu bizzat gördüm, 2014 Ekpss'ye girip atanmayı bekleyen varsa işi sıkı tutmalı, 3200 çok az, kendi kendinize tepki vermekle olmaz, birleşirseniz sesiniz daha çok çıkar.

arkadaşlar destek olalım lütfen duyarlı olalım....

hocam bunun resmi açıklamasını bulamadım ikincisi arkadaşlar burdan böyle boş konusmakla olmuyor icraat göstermemiz lazım sitelere şikayetlede bimer lede olmuyo ya çıkıp eylem yapacaz yada tv lerden birnde haber satmamız lazım :( yoksa işimiz zor 3260 resmi değil ama anca bu kadar yapar bunlar

Memurlar nette foruma gir engelli linki tikla orda forumlar var kardeşimne olur herkes bbirşeyler yapip gelsin neolur

Üst Alt