Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kadroları 3260'a çıkmış, ama çok az!

Ben bu sitede birkaç gün önce gazi ve şehit yakınlarının devlette işe yerleştirilmesi için ekpss kadrolarının yarısını onlara ayrılacağını söylemiştim ama maalesef bazı arkadaşlar bana provokatör demişlerdi bak dediğim gibi de çıktı devlet onlara yer açmak için herşey yapıyor, ama biz engelliler hep unutuluyoruz sadece 3 Aralık'ta, sakatlar haftasında yalandan palavralar atılıyor sonrası süreçte kimse bizi hatırlamıyor, utanç verici bir rakamla 3260 kadro açıkladılar, devlet hem sınav tarihini 31 ağustos 2014'ten 27 Nisan 2014'e çektiler , hemde tercihleri zamanında yayınlamayarak seçim malzemesi olmamak için bize toplu mezara gömer gibi muamele yapılarak devlet büyük bir skandala imza atmış oldu, ben devlete hakkımı helal etmiyorum işallah şu mübarek ramazan ayında Allah bizim yanımızda yer alırsa Allah o devleti yönetenlerin gününü göstersin işallah...

kesin tarih cuma günü ama iletişim için memeurlar nete girin orda engelliler linke tıkla sonra orada göreceksiniz toplanıyoruz dıye sız yeterkı önce memeurlar nete girin orda bulurusunuz

İşsiz ve aynı zamanda AKP ye oy veren arkadaşlarım sizlere selam

Engelli memur adaylarının kadro sayısı sıkıntısı

EKPSS'ye girip atanmayı bekleyen engelli memur adayları, Memurlar.Net forumunda seslerini duyurmaya çalışıyor: "Kadro belirsizliği sona ersin, resmi bir açıklama yapın"
Ortada bir bilgi karmaşası var. Tahminlerle ya da kulaktan dolma haberlerle oyalanmak, bizi daha çok yormaktadır. Kadro arttırımı için gecikiyor olabilir ama bu süreç uzadıkça, daha doğrusu bize resmi bilgi verilmedikçe, sabretmekte zorlanıyoruz. Birgün temmuz, birgün ağustos, birgün falanca tarih haberlerinden ziyade, yetkili kişiden, birinci ağızdan bunu duymak bizi rahatlatacaktır. En azından, şu tarihe kadar netleşecektir gibi bir bilgi verilmesi, o tarihe heyecanla beklememiz, şu anki süreçten daha acısız olacaktır.
Detaylar: Engelliler Sitesi - Engelli memur adaylarının kadro sayısı sıkıntısı

arkadalar şuan dpb görüşmeler yapılıyo kendilerine bu gün bir sonuç verilmezse ankarada toplanıp basın açıklaması yapılacak denilecek gerçekten arkadaşlar bu çok önemli herkez cuma günü ankarada olsun sesimizi duyuralım yoksa az kişi alıp bitirecek 2016 kalacak

memurlar net giriyosunuz oradan foruma tıklayın sonra engelli memur ekpss linki tıklayın daha sonra oradaki konu başlıklarını görücekseniz oarada editörler var onlara meail etın hemen dönüyolar ankarada cuma günü kesin toplanmamız gerek başka çare yok hem cumhurbaşkanlığı seçim arefesinde emin olun ki sayı en az 7000 olur bakın demedi demeyin allaha emaet meralmiz ve diğer kardeşlerim

EKPPS Habere Bakar mısın Resmen Dalga Geçiliyor!!!!!!

GAZETEKAMU /ÖZEL HABER

Devlet Personel Başkanı M. Ali Kumbuzoğlu, Mayıs ayında yaptığı açıklamada Temmuz ayında 3 bin engelli personel alınacağının müjdesini vermişti. EKPSS atamalarını bekleyen adaylar, tercihlerin ne zaman başlayacağını ve atamaların ne zaman yapılacağını merak etmektedir. Konuyla ilgili DPB’den ve ÖSYM’den henüz bir açıklama yapılmadı.
Temmuz ayında yapılacak 3 bin kişilik EKPSS atamaları için kamu kurum ve kuruluşları Mayıs ayı içerisinde DPB’ye almak istedikleri kadroları bildirdiler. DPB de kadroları düzenleyip ÖSYM’ye gönderdi. Temmuz ayının sonlarına doğru tercihlerin alınıp atamaların yapılması bekleniyor. En fazla alım yapacak Bakanlıklar ise şunlardır: Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı.
Kumbuzoğlu’nun Mayıs ayındaki açıklamalarından bir bölüm: "10 yıl önce 5 bin 777 olan engelli istihdamı şu an devlet memuru olarak 35 bine dayandı. Kamu işçisi 10 bin civarında. Yaklaşık 120 bin engelli işsiz var. Bunların yarısı ilköğretim diğer yarısı lise ve üstü mezunu. Onların da istihdamı noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Temmuz'da 3 bin kişinin istihdamını yapacağız. Bunu da engelli kardeşlerimize bir müjde olarak verebiliriz. Engelli kardeşlerimiz için ne yapsak az ama imkanlar bu kadar."

HERİFLERDE YÜZ YOK Kİ KIZARACAK :mad:

Bu sürecin daha sınav bile ortada yokken hep içinde mücadele eden bir arkadaşınız bir kardeşinizim, Bütün engellileri ele alıp şöyle bir düşündüğümde çoğu hazırcı, yarısı siyasetci, diğeri mazlum sesini duyuramayan başka eklenebilir tabi ki, Bir birliğin olmaması olayları net görmemek, net şekilde ciddi ses getirecek çalıştayların yapılmamasından kaynaklı engelliler bile kendi içerisinde samimi değil ki nasıl çözüm bulunsun bütün kurumlar kokuşmuşluğu buna eklenince 3 bin kadroda sıkışıp kalınır 2010 yılında maliye tarafından 26 bin engellinin işe alınabileceği için karar alınmış bütçesi onaylanmıştı yıl 2014 o 26 bin kadro dolmadı tespit edilen kadrolar şuan nasıl yükseltilmek için uğraşılırı yahu :D ahhh kuzuların sessizliği ah size müstehak oturun iyice düşünün umarım doğru yolu bulursunuz mücadele için...

Gakkos cuma günü nerede ve kaçta toplanılacak ben Ankara'dayım

Zaten önümüzdeki yıllardan başlayarak devlete nemurda alınmaz cünkü AKP TAŞERON olarak calıştırcak milleti

#Ekpss3000kadroyaHAYIR hastagine destek twitterdanda sesimizi duyuralım hastagı ustlere taşıyalım bir el atalım arkadaşlar

tüm forumlara hastagi yapıştıralım ben memurlar nete uye oldum fakat mesaj için 47 saat beklemeniz gerekiyor dedi #Ekpss3000kadroyaHAYIR

arkadaşlar tercihler agustos ayına kaldı kesin bilğidir

kardeş bu gün sayın çalışma bakanı müsteşarı yüzyüze görüşmemizde söylediler atamaların agustos kaldıgını

hani cuma son gündü basın açıklamsı yapılacak deniliyordu şimdi de müşteşarla yüzyüze görüşüldü ağustosta yapılacak deniliyor herhaangi bir resmi açıklama yapılmadan her söylenene inanmayın kimin ne yaptığı belirsiz her kafadan ses geliyor okudukça bi seviniyorum bi üzülüyorum psikolojimi bozdu resmen bu site daha da girmem ben bu siteye bu ne böyle kardeşim.

site tercihi senin bakın biz 5-6 kişi mücadele ediyoruz kadro için 3000 kadroyla geleceklerdi önümüze düşünün lise önlisans lisans kuracılar kime kaç kadro düşer kaç kişi yerleşebilir biz müsteşar görüşürken 3000 kadroyu kabul etmediğimizi en 6500 olması gerektiğini söyledik dpb görüştü sonuç olarak sayın bakanla görüşülecek...

bişey olacağı yok ki heriflerin kafasında ne varsa yıne onu yapacaklar maksat oyalama politikası sınav yapılalı 3 ay olmuş daha kadro belli değil klavuz yok ortada milyonlrın girdiği sınavın açıklanmasını da gördük binlerin girdiği sınavın açıklanamasını da görüyoruz işte herşey ortada bunu bu kadar uzatmanın bi manası yok ki çok umudum vardı yerleşmeye dair şiödi zerre kadar yok ne halleri varsa görsünler ülkeyi mahvediller zaten 3-5 yalancı düzenbazın ağzına bakar olduk ne ara düştük biz bu duruma...

bu açıklamayı yapan adamlar arkalarına alıyorlar medyayı, iki açıklama yaparak kamuoyunu yanıltarak amaçlarına ulaşıyorlar, ama biz ancak kendi aramızda birbirimize konuşarak çözüm bulmaya çalışıyoruz, bu durumda hem rezil oluyoruz, hem de sesimizi duyuramıyoruz, yani sesimizi güçlü bir şekilde duyurabilmemiz için güçlü bir medya lazım bize ama maalesef bu konuda da elimizden de bişey gelmiyor gazeteciler nerde para bulursa orda şakşaksılık yaparlar, bizim neyimiz var ki şakşaksılar gelsin bizim sesimizi duyursunlar, biz kaderimize terkedilmiş durumdayız...

Üst Alt