Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kadroları güncel bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
[FONT=Helvetica]Memurlar.Net EKPSS forum editörü TEDAS1980'in, DPB'den edindiği kadro bilgilerin aktarıyorum:

[/FONT]
[FONT=Helvetica]"Atamalarla ilgili yoğun stres yaşayan kesimin her daim yanıda olduğumuzun bilinmesini isterim. Burada bilgi akışının kesilmesine neden olan kesim sizin ahınızıda boyuna bolamışlardır. allah bunun hesabınıda sizler adına soracaktır çok şükür.Atamalarla ilgili kadro adeti ayrıntısına girmeden açıklamalarda bulunacağım.

[/FONT]
[FONT=Helvetica]Lisans mezunu sayısı :3138 sayısına 100/5 artmıştır[/FONT][FONT=Helvetica]Önlisans mezunu sayısı:3138 sayısına göre 100/10 artmıştır.

Lise mezunu sayısı:3138 sayısına göre100/100 e yakın artmıştır.

İlköğretim mezunu sayısı:3138 sayısına göre 100/10 a yakın artmıştır.

SELAM VE DUA İLE DİYORUM"

[/FONT]

Yemin ederim şifreli açıklamalara bile açız...sonuç lise 1000 ise 2000lisans 1000 ise 1050ön lisans 1000 ise 1100ilk okul 138 ise 152 olur. Tabi meselaaaa.Toplam artış 1164 oluyor 😃😃😃ben bu sonucu çıkardım bu şifreden.

Galiba öyle benim de anladığım öyle. Peki öğretmen falan yani nitelikli kadro açacaklar mı

[FONT=Helvetica]lise %100 ise süper bilgi. açıklanan 3.138 kadroda lise 800-900 dü, tercihler açıklanana kadar en az 2 bin olur ...[/FONT]

Zaten gerçek sıkıtı nitelikli kadro da bence. Bu kaçınılmaz gerçeğimiz olacak bence ve yazık olacak.

Lisans 50 60 kişi içinmi bekledik keşke 3138 klavuz çıksaydı

hani 6000 yada 7000 kişi atanacaktı 3138 kadro sayısı 4302 oldu nekadar çok artırmışlar

kulaktan dolma aldığım bilgilere göre tercihler yeni başbakanın seçiminden ve cumhurbaşkanının devir tesliminden sonra agustosun sonunda başlayacak 1hafta verilecek kadro 5000 den fazla olmayacak ve atananlar kurban bayramından sonra işe başlamiş olacak

turan yılmaz; hatti;

[FONT=Helvetica]Memurlar.Net EKPSS forum editörü TEDAS1980'in, DPB'den edindiği kadro bilgiler" dendi, resmi açıklama değil...[/FONT]

full hızmetlı kadrosu gelıyo desene lıselıler ıçın yoksa bu kadar memurluk olmaz çunku kımsenın hızmetlı kadrolarını yazmacagını bılıyolar gene kurnazlık gene kurnazlık .yanı +350 kadar net kadro artışı var oda nıtelıklı degılse lısans ve onlısans ıçın ,ımam muezzın kadrolarıda var tabı bunun ıçınde.velhasılı %10lık bi artış olmuş dogruysa .%90şişirılmiş hormonlu kadro.

Tercihlerin Eylül ayına sarktığı söylendi Memurlar.net teki editör tarafından..Tabii o da duyduğunu söylüyor.
Hatta sürpriz olmazsa Eylülde dedi...Ne olacağı belli değil....

bu olur daha farklı ne olur ki beklentileri yüksek tutmak hüsrana yol açar arkadaşlar.

tsrahman ılk okulara nasıl 152 kişi alırlar ya boyle sacmalıkmı olur 100 bin kişi ilk okul mezunu beklıyor :(

Biraz daha bekletirlerse seneyi bitirecekler ha gayret : ) 2015 e 4 ay kaldı

arkadaşlar ne oluyor ya,biri bi şey biliyosa açık açık yazssın,beyin jimnastiğimi yapılıyor,yoksa amerikayı yenidenmi keşfedelim bu ne yaaaa.9 denklemli uzman sorusu

ben dediğim gibi kulaktan dolma A. ve S.P.bakanlıktaki bu konuda iki yetkilinin konuşmalarına şahit oldum. Eylülde ilk haftası tercihler, son haftası atamalar ve bayramdan sonrada iş başı olacak değişmezse

aslında türkiyedeki engelli memur acığı 2014 verilerine göre emekli olacaklar dahil (biliyosunuz devlet emekli memur çalıştırmıyo) 20 binin üzerindeymiş.

tayyibin parası kalmadı oyalıyorlar işte... 200-300 artar kadro sayısı da..

kumbuzoglu terbiyesizce çıkıp 2012 de yapılan sınavın son tercihlerini aklı sıra 2014 engelli alımı yapıldı die engelliler üzerinden prim yapmasını bilir,şimdi de bu tercihleri sarktırıp her sene biz 3 bin 5 bin engelli alıyoruz diycekler bakın görün..

Aslında en başltan engelli tespiti yapılması lazım. O kadar çok engelsiz olup engelli raporu alanlar var ki anlatamam. Benim anlamadığım şey nasıl buna göz yumulduğu. Hadi doktor tanıdıkların var diyelim ... Ama gerçekten çok yüksek oranlar almaları ve erkenden emekli olmaları tam bir adaletsizlik. Tıpkı milletvekillerin 2 sene de emekli olması gibi. Ya da milletveklilleri aracılığıyla sahde rapor alanlar da var .... vs vs vs

Balık baştan kokar hesabı. İlk bu kişilerin tesbit edilip raporlarının geçersiz olması lazım ki bize sıra gelsin .....

Ama bunu yapacak bir devlet göremiyorum maalesef. Sitemim sadece şuanki yönetime değil. Bütün yönetimlere ve haklarımızı yiyen şahışlara... Hiç birine hakkımı helal etmiyorum ...

Sorun çözmesi kolay. Ama bir işe başlayıp devam ve takip yapılması ciddi sorumluluk. Demekki şuan da bu sorumluluğu kaldırabilecek bir çalışma bakanımız yok.

Devran29 arkadaş benim yaptığım hesap bakkal hesabı kaba taslak, aşağı yukarı karşımıza ne çıkar diye beyin jimlastiği. Yoksa kanun hükmünde kararname hesabı yapmadım yaneee. Beklemekten bunalmışız bide beklentileri yüksek tut sonra tepe taklak olmayalım diye çorbamız pişmeden tuzuna bakıyozz gibiii. Uffff yorulduk valla iştima bekler gibi asker ettiler bizi.

Dpb den alinan kaygan bilgi varmis madem sayi zaten varsa iyi yada kotu neyi bekliyolar bu herifler

arkadaşlar geç olsun temiz bi alım olsun inşallah öyle çıkar,herkes ümid ediyorki iyi bir alım yapılacak,bu sessizliğin arkasında ses getirecek bir çıkış yapabilir dpb..

lisans 1000 kişi alacaklarsa şimdi 1050 kişi mi alacaklar yaa bunun için mi bekledik mücadele verdik bizler yazıklar olsun

sonbahar.44 benden daha iyimserini pek az görüyorum daa sen beni katmerli katladın valla bu nasıl bir optimist yaklaşım :).

arkadaşlar lisns grubu çok artış oluyo kabul edilir gibi değil yaa mücade boşa gitti deyinsene o zaman

oluyo değil yani lisans grubu çok artış olmuyo diyecektim

az manasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt