Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kılavuzu 5 Ağustos tarihinde yayınlanacakmış

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
444ÖSYM(4446796) yı aradım tercih klavuzunun yayınlanması için kesin tarih 5 Ağustos dediler. Daha önce yayınlamak için çabalarımız sürüyor dendi. Bu gidişle 5 inde yayınlayacaklar.

evet bnde bu gun aradım 5-15 agustosta tercıhler var dedıler takıp edın dedıler

evet haftaya salı gunu

şukurler olsunda kadrolar cok az cok kısı bosta kalcak

hayırlı olsun desem bir türlü demesem bir türlü

gncali;

iyi gene ösym yi düşürebilmişsin ne zaman arasam dakikalarca bekliyorum allahtan 444lere tarifem beleş:) işin şakası bir yana benim bildiğim her tercihten önce kılavuz 1 hafta falan önce çıkar bizim sınavda bu bile farklı olmuş:) neyse çıksında

İnsallah biraz da olsa artmistir kadro sayiai.dualarimiz hep bu yonde

hem faruk çelik açıklamıştı hemde ösym yerleştirme takviminde 5-15 ağustos tarihleri arasında olduğu yazıyor zaten.. yeni bir gelişme değilki. eylem sonrası "kadro artırma çalışmaları nedeniyle ertelenebilir" dendi sadece.

tarihin 5 ağustos olduğunu zaten biliyorduk önemli olan 5 ağustos yada 15 ağustos değil atamalar arttımı artmadımı mesele o

diyelimki 5-15 arası oldu. tahmini ne zaman açıklanır sonuçlar ? eylül başında iş başı yapar mıyız mübarekler ?

İnşallah kadrolarda artış olmuştur ya :S

73,5 puanla atanma ihtimalim var mı? İzmir içine tabiiki...? Birde çalışanlar tercih yapamıyacak diye bu forumda yazı okudum aslı astarı var mı? Asgari ücretle çalışıyorum ama hizmetli 1800 tl alıyor en az?

Hocam ben 86 küsur aldım ne düşünüyorsunuz?

oger;

inşallah olur atanırsın
hepimiz inşallah atanırız

Inş. tek temennimiz o zaten

oger;

bende önlisanstan 85,739 aldım atanır mıyım acaba diye kara kara düşünüyorum. Herkesin gönlüne göre olur inşallah. Bu saatten sonra bence kadro artmaz ama umarım yanılırım...

arkadaşlar bi açıklansında şu kadrolar İnşallah kadroları arttırılmış bir şekilde önümüze çıkarırlarda hepimiz yerleşiriz yoksa çoğumuz için hayel olur ben 85,55 puan aldım ortaöğretimden eğerki kadrolar arttırılmazsa ancak 3. tercihte oda belki yerleşirim ama arttırılırsa çok iyi olur bi çoğumuz yerleşiriz

yalnizefe;

tercih yapma tarihi verildi tercih klavuzu yayınlanma tarihi verilmedi normalde tercih klavuzu tercih yapma tarihinden daha önce yayınlanır bahsettiğiniz tercih yapma tarihleri biz tercih klavuzu yayınlanma tarihini konuşuyoruz

Son anda kadro artırımı için bir erteleme olmazsa zaten ayın 5 inde tercih işlemi başlayacak..

Bu yeni bir bilgi değil en iyi ihtimal pazartesi klavuz yayınlanır salı günü tercihler başlar..

özgür çocuk;

Başlığı okumadınız galiba tercih kılavuzu yayınlanma tarihi yazıyor tercih başvuru tarihleri değil yoksa herkes biliyor tercihlerin 5 inde başladığını biz tercih kılavuzunun yayınlanmasından bahsdediyoruz

sunu anlamış değilim devletin diger açtgı sınavlar yerleştirmeler tercihler geçikmeden açıklanıyor yapılıyor engelli sınavlarıana kuralarına gelinçe zamanında yapılmıyor sınav nisan ayında yapıldı kura işlemleri mayısda yapıldı oakadar ay geçti hala tercih yapmayı bekliyoruz

Ben 5 ağustosta olmayaağını düşünüyorum...Kadro arttırımı ile ilgili henüz gelişme yok çünkü...Kadrolar artacak ve tercihler bu ayın sonunda başlayacak...Bunlar benim fikrim...Olması gereken ise kadroların artmış şekilde 5 ağustosta tercihlere yansımasıdır...Ayın 4 ünde herşey belli olacak....Hepimiz için en hayırlısı olsun...

gncali;

hangi tercihte "kılavuz tercih tarihinden önce" yayınladı, örnek verir misin?

Ben 86 puan aldım 1700-1800lerde puanım... antalya , muğla , çanakkale konya buralara atanabilir miyim ?

son_savaşçı ;
kardeş iş engelli alımı olduğu zaman kurumlarda belirsizlikler doğuyor..Mesela bazı kurumlar ben engelli personeli alınca ne görev verecem demeye başlıyor.biz buz dağının görünen tarafındayız..Görünmeyen tarafında daha nice zorluklar çıkardıklarından adım gibi eminim.

Bunu en tepedekilere mal etmek bence yanlış.Bazılarını görüyorum bir kişiye yada bi partiye yükleniyorlar..Mantıklı düşünüldüğünde eğer ki o en tepedekiler bizleri almak istemese zaten böle bi sınavı icat etmez,bizlerde kpss çarkının içinde kaybolur giderdik.herkesin temennisi herkesin bi yerlere yerleşmesi üzerine..ancak bu dünya şartlarında zor ve kolay kolay olmayacak bir durum.Nolacak o zaman ? Hakeden,azimle amacına sarılanlar bi yerlere gelecek.daha az azimli olanlar başka sınava yada tercihlere kalacak..

Allah yardımcınız olsun cümleten..

verilen sözler tutulmuştur kadrolar artmıştır umarım..

Üst Alt