Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kılavuzu 5 Ağustos tarihinde yayınlanacakmış

tercihleri yapıp bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı artık

çok dogru söylüyorsun ama suda var sonuçda çoğu engelli arkadaşlarımız boşda iş bekliyor hadi memurlukda pozisyona göre sıkıntı oluyor özel sökterde bir sürü açık kadro var en azından sunu yapabilirler gerçekten devlet iştesin yapar bunu çalısacak iş yapaçak insanları işine yarıyaçak engelli kişileri alır hem devlet memurluguna atar ve özel kurumlarına kadrolarını doldurur çalısamıyaçak engelli arkadaşlarımızada 2022 veya evde bakım aylıgı verir gelir testini uygulamaz bak bana özel söktörde çalısıyordum çıkarırdım boşdayım babamın geliri 1.200 diye maaaş baglanmıyor iş desen özel söktörde işine göre alıyor almıyor alsada senden saglam insan gibi emek bekliyor bunu cezaları devlet yüksek ve cagdırıcı yapması lazım suan bir engelli çalıştırmayan kurumlar özell sirketler 1.900 gibi ceza ödüyor yap bunu 20 30 misli hem özel sirketde boş kadro kalmaz hemde devlet kadroları bu kadar katılım olmaz çogu özelde çalısan engelli arkadaşlar çalışma düzenin den memnun olmadıgınddan memurluk için basvuruyor yap bak özel söktördeki çalışma sartlarını uygula çogu kişi hemen hemen memurluk için yerinden oynamaz emekli olur ama malesef yasalar var gibi gözüküyor uygulayan yok

Üst Alt