Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS KURA başvuru tarihi belli oldu: 12 Mayıs - 23 Mayıs

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
EKPSS'ye, ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarından mezun olan veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvuracak. Sınava girmesi gereken bu adaylar için başvuru süresi 24 Şubat'ta başlayacak, 7 Mart'ta sona erecek.

Kuraya, ilkokul, ortaokul ve ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvuracak. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacak ve bu adaylar için başvuru süresi 12 Mayıs'ta başlayacak, 23 Mayıs'ta sona erecek.
Engelliler Sitesi - EKPSS başvuruları pazartesi başlayacak

şimdi kuraya başvuranlar pazartesi ayın 24 de başvuru yapmayacakmı

24 Şubat - 7 mart 2014 tarihleri arasındaki ÖSYM kayıt.

Selam arkadaşlar ben ilkokul mezunu yum bu sinavlarda kayıt yapabilirmiyim ÖSYM başvurusu. Raporum % 53 kurasiz noter ataması oluyormuş nasıl yardımcı olurmusunuz.

Kuraya, ilkokul, ortaokul ve ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvuracak. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacak ve bu adaylar için başvuru süresi 12 Mayıs'ta başlayacak, 23 Mayıs'ta sona erecek.

Yani 12 mayısta basvircam şimdi başvuru yapmayimmi.

12 Mayıs'ta başlayacak, 23 Mayıs'ta sona erecek.

Yani bu tarihler arasında başvurunu yabilirsin arkadaşım.

Hem sınava hem kuraya katılamıyoruz değil mi?

kurayla atanan kimse varmı varsa nereye ne olarak nasıl şekilde atandı ve engel durumu nedir bilgilendirirseniz...

Ekpss

HERKESE MERHABA

Aranıza yeni katıldım 100 / 70 raporum var böbrekden dolayı bende memur olmak istiyorum ama bir sorun var
ben şuan Açık Öğretim Ortaokulu 6. sınıf öğrencisiyim okur yazar belgesiyle kayıt olmuştum
bende ilkokul mezunu olarak kuraya katılabilirmiyim yada farklı bir yolu varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi pazarlar

sorumun cevabını alabilirmiyim

keopsEs,
seçme şansı yok kura yada sınav mı diye,
ilköğretimse en az mezun olunan seviye kuraya katılabilir sadece,
en az lise ise sınava katılabilir.

kurayla gırecekler başvuru formunu

kurayla gırecekler basvuru formunu 12,23 mayıs arasımı dolduracak,kendılerı dolduramayacak kadar kafaları almıyorsa,ne yapacaklar ,o gun geldıgınde sosyal hızmetleremı gıtsınler onlar yardımcı olurlarmı,ilçe aile ve polıtılar bakanlıgı yardımcı olurmu tşk,

İlk başvuracaklar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı dolduruyorlar daha sonra dekont ile ÖSYM'ye gidiyorlar. ÖSYM'den şifreyide o esnada verirler..

2012 kuraya girenler, sadece parayı yatırıp internet üzerinden başvurularını tamamlarlar.

kelebek benım 12,mayısı beklemem sartmı kura kayıtları ozaman baslıyoya tşk

ben aradım başvuru yap dei ösm yeye nasıl yapacam link yokmu

ekpss kura tercihleri ne zaman yapılmaktadır Aday İşlemleri Sistemi tercih ne günü ne zaman açılacaktır şu an tercih dolduramıyorum ve orta okulluyum nitelik ekleme olacak mı bilgisayar diplaması ve özürlü ehliyetim var

ben orta okulluyum %60 raporluyum kuralar ne zaman yapılacak ve tercih hakkı olacak mı tercih formu dolduramıyorum tercih formu doldurmadan mı kuraya girecem :D

Üst Alt