Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Kura başvuruları başladı: 15-28 Mayıs 2014

raporum dusuruldu bende basvurcaktım ama olmadı hayırlısı olsun elden bırsey gelmezzzz:( ınsallah herkes atanırr:(:(

slm arkadaşlar ben ilk defa kuraya baş vuracam, ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız lütfen

slm arkadaşlar ilk defa kuraya katılacam ne yapmam hakkında bana bilgi verirmisiniz

Mujow;
2 sorunuz bendede aynı durum var sordum ösym ye oran kısmı boş dedim mezun olduğunun okulun adıda yok dedim sorun olmaz dediler

aynı durum benim içinde geçerli engel oranı yazmıyor ve okul ismide yazmıyor

AYAK;
siz ilk defa mı başvuruyorsunuz

devran29;
arkadaş rapor nasıl düşürülür ya ben bişey anlayamdım

Peki hepimiz için hayırlısı olsun, başvuruyu yaptık, daha önce ömss giripte atanamadık ekpss ilk olacak hiç ümidim yok ama neyse, hayırlı günler

devran29;

Hayırdır ne oldu ? Kuraya katılmayı baya istiyordun.

2012 yılında kayıt yaptıranlar aile sosyal politikalar bakanlığına gidip ön kayıt belgesi almasına gerek yok ösym internet sitesinden kendiniz yapabiliyorsunuz dedi bana ösym bürodaki arkadaş

arkadaslar herhangi bir liseye gitdigizde oradada size kayit yapiyorlar 3 tl ücret aliyorlar sifre veriyorlar o sifreyle osmy sitesine girip güncellemev yapip yeniden kendinize sifre belirliyorsunuz eger bu islemi yapmazsanis hersey bosa gider haberiniz olsun ziraat bankasina gidip 10 tl kayit parasi giseden olmuyor atm yapacaksiniz tamam

2014 ekps kura ne zaman nasıl olacak?

Merhaba arkadaşlar, 2014 ekps kura ne zaman nasıl olacak, neler yapak gerekiyor ve nerden nasıl takip etmek gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevap verebilir mi? şimdiden teşekkürederm.

1.2012 de ne yaptıysak aynısını yapacagız sil başdan tekrar :D

pasa75/2;

hayırrrrr bankaya 10 lira yatırdıkdan sonra ösym nin sitesinden kendin yapabilirsin

arkadaşlar kuraya başvurumu tamamladım ama dışardan orta okul geçen sene bir kez sına gittiydim bilgilerime eklediler bir engel olmaz demi ösym sitesinde giriş yapıyorum nerden anlaya bilirim kuraya katıldıgımıgirdigimde siteye şifrem ile söyle diyor. (BAŞVURU SÜRECİNDE OLAN SINAVLAR)
2014 Engelli Kamu Personeli Kura Usulü Yerleştirme Başvurusu (2014 - EKPSS KURA)
Başvuru Yapıldı
Görüntüle

iyi akşamlar arkadaşlar benim kafam karıştı ben ekpss 2014 e girdim 1 ay önce 76 aldım ortaöğretim ilk kez bu sene girdim 2012 de girmemiştim ön kabul vs. alarak girdim sorum şu kura başvurusu nedir ne işe yarar ben başvurabilirmiyim teşekkür ederim

Bende nisanda sınava girmiştim ..Lise mezunlarının kuraya katılamıyormuş.. ösym siteden 10tl yatırdım. iade alınmaz herhalde bilgisi olan var mı.?

Ben açık orta okula yazılıp sınava bir kez gittiydim.Kuraya başvurdum ÖSYM siteye girdigimde ilk başta kura başvuru yapıldı yazıyor dogrumu.

desert@eagle;
geçmiş olsun o para cukka ösym ye geçti

dosttt;
kardeşim sana futbol dan bir örnek vereyim şampiyonlar ligin de nasıl grup maçları ve yarı filan maçları kura ile belirleniyor ise buda öyle bir şey ama tek fark kuraya katılanların isimlerini bilgisayar,a geçiriyorlar ve bilgisayar kura,da ismi çıkan olursa seçtiği ilden birine yerleştiriyor

kura ıle tercıhlerımızı9 ne zaman yapıyoruz.

ben bu sene kayıt oldum osym,ekps kuraya,tercıhlerı ne zaman yapıcaz bılen varmı kazanırsak nereden ogrenıcez,kura nerede kım yapıcak,tşk

Kuraya ilk kez başvuran bi arkadaşım için sormak zorundayım arkadaşlar,

Sağlık Kurulu raporunun aslını bulamayan biri, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne hastaneden onaylanmış engelli raporuyla başvurabilir mi?

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden sağolun.

kura secimi ile memur alımı, ne zaman olacak bılgısı olan varmı, hangi tarıhde

kura secımı ile memur alımı hangı tarıhde olacak bılgısı olan varmı.. bu kurayı ne zaman cekecekler

kalben;

hastaneden onaylanınca zaten aslı gibi oluyor , eğer olmuyorsa hastaneden kaç tane lazımsa fotokopi çektiriyon, kopyaları sonra ordaki başhekimliğe aslı gibidir diye onaylatıyorsun, başka yerde olabilir ilgili yerde sorarsınız

Üst Alt