Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Kura başvuruları Yarın Başlıyor! 3-16 Mayıs 2016

benim raporumda pskiyatridende oran vardı ortapedidende şimdiki raporumda pskiyatri yok sadece ortapediden oranım var bu değişiklik için il aile sosyalemi gitmem gerekiyor

hangi alanda oran ağırlıktaysa forumda ona işlenir. başvuru merkezinde önceki kayıt düzeltilir. aile bakanlığna gidince en temiz bilgiyi verirler önce oraya gidin

kısmet arkadaşım daha önce kuraya katılmıştım ösym den başvuru yaptım ama PROFİLİN ENGELLİ BİLGİLERİMDE GEÇERLİLİĞİ DEVAM EDEN SAĞLIK BİLGİSİNE ULAŞILMAMIŞTIR DİYO benim rapor oranım 48 den 68 yükseldi MERKEZE Mİ GİTMEM GEREKİYOR

önce aile ve sos. pol. bakanlığının bürosuna gidin ordan belge alın sonra başvuru merkezinde sisteme işlerler

herkeze selamlar yüksek okul mezunuyum ekpss ye başvuru yapamadım raporum daha sonrakı bi tarıhte cıktı sımdı kura ya girebilir miyim. girersem artısı yada eksisi nedir bilgisi olan var mı acaba?

herkeze selamlar yüksek okul mezunuyum ekpss ye başvuru yapamadım raporum daha sonrakı bi tarıhte cıktı sımdı kura ya girebilir miyim. girersem artısı yada eksisi nedir bilgisi olan var mı acaba?

Kuraya sadece ilk okul / ortaokul mezunları başvurabiliyor,
2 sene sonraki sınava başvurabilirsiniz.

İNTERNET İLE BİREYSEL BAŞVURULAR
ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli fotoğrafı (*) olan ve eğitim bilgileri ile EKPSS/KURA
için gereken engel grubu bilgisinde değişiklik bulunmayanlar, başvurularını ÖSYM’nin
http://www.ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapabileceklerdir.
* Geçerli fotoğraf: Son 50 ay içerisinde herhangi bir başvuru merkezinden çekilmiş ve ÖSYM tarafından
reddedilmemiş fotoğraf, geçerli fotoğraftır.
Bireysel olarak internet aracılığıyla başvuru hakkı olan adayların önceki yıllarda yapılan ÖMSS
ve/veya EKPSS için bildirdikleri engel bilgileri (hem 2012-ÖMSS’ye hem de 2014-EKPSS’ye
başvuran adayların 2014 engel grubu bilgileri) başvuru ekranında yer alacaktır.
Adaylar, ÖSYM’nin internet sayfasında “Bireysel Başvuru” alanındaki açıklamalar doğrultusunda
işlemlerini yaparak başvurularını süresi içinde tamamlayacak ve sınav/kura başvuru ücretini
yatıracaklardır. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru, başvuru süresinin son günü saat 23.59’da
::::::::::::::
osym de kullanma kılavuzu sadece internet üzeri başvuru yapabliırmıyız sonrada 15 tl yi yatırmak kafimi hangi bankalar a

mrb kelebek ben başvurumu yaptım ösy.meden ücreti yatırdım bilgilerimi kontrol ettim yeni raporumu sürekli verdiler bana bu bilgilerde sürekli diye gözüküyor ama oran gözükmüyor.sağlık engelli bilgilerimde ise bu yazıyor.[FONT=arial][h=5]Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.[/h]

[/FONT]

[FONT=arial][/FONT]

bunu anlayamadım bunun için ne yapmam gerekiyor

Arkadaşlar bu kura işlemi nasıl gerçekleşiyor bilgisi olan varmı nasıl atama felan oluyor

Arkadaşlar ben bunun mantığını anlıyamadım sınava girmeden nasıl kuraya giriliyo.Kuraya girecekler 2016'dan önceki ekpss giren arkadaşlar mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

2016 Ekpss Kura sonuçları ne zaman açıklanacak biliyor musunuz?

DEMİRBY Kura işlemi kuraya katılanlar arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi'nde noter huzurunda yapılıyor, isteyenler izleyebiliyor,

frkgkc [FONT=sans-serif]Kuraya ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabileceklerdir. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklardır. Sınava ise lise, önlisans ve lisans mezunları girebilir.[/FONT]

keopsEs Kura sonuçları da EKPSS sınav sonuçlarıyla beraber 18 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak.

Life

Ben ön lisansta okuyorum 1. sınıftayım 2016 ortaöğretim ekpss girdim buna katılamıyorum.bu kura her yılmı yapılıyo yoksa ekpss gibi 2 yılda bi mi?

arkadaşlar ben önceki yıllarda kura için başvuru yapmıştım atamam olmadı.2016 kura için ösym kayıt bürosundan bilgi aldım önceden kaydım olduğu için yeniden kayıt yapmama gerek olmadığını ösym aday işlemlerinden bigilerimi güncelleyip 15 lira ödeme yapmam gerktiğini söylediler. ösym den işlemleri sırası ile takip ettim güncelleme sonucunda ücret ödenmemiştir uyarısı geldi bugün ücreti banka hesabına ödedim ve aday işlemlerindeki uyarı bölümüne ücret ödenmiştir ibaresi geldi. ücret ödeyecek arkadaşlar kura için diye özellikle belirtin

ben kuraya kayıt oldum ama ne zaman belli olucagı hakkında bi bilgi verilmedi ? + diyelimki 1 2 hafta sonra belli oldu hemen iş başı yapabilecekmiyiz ?

Merhaba arkadaşlar ben diplomami nasıl alabilirim mezun olduğum bölgede yasak var kapalı yani başka alternatif var mı bide liseyi dışardan okuyorum bu konuda bilgisi olan war mı acaba

@frkgkc Ekpss Kura da sınav gibi 2 yılda bir yapılıyor

@asker59 Kura sonuçları da 18 Mayıs'ta açıklanacak. Sonuçlara göre atanırsanız atandığınız kuruma göre değişmekle birlikte en az 1 ay en geç 3 ay içinde işbaşı yaparsınız.

@sapiens.s Liseyi dışardan okuyorsanız ortaokul diplomanızı almak istiyorsunuz heralde. Ortaokul diplomanız lise müracaatı yaptığınız halk eğitim merkezindedir ve şu an okuduğunuz için zaten vermezler ancak diploma yerine geçen bir belge verirler, ekpss kura başvurusu için diplomanızı almak istiyorsanız ve yasaklı olan bölge ilçeyse halk eğitim merkezi il müdürlüğüne kimliğiniz ile başvurun yardımcı olacaklardır

life benim anlamadığım kuraya katılanların hepsimi tercih yapacak yoksa kura çekildiğinde şanşlılar mı yapacak bu kuraya katılan arkadaşlar var tercih felan yaptık diyor biz ben onu anlamadım

DEMİRBY Kuraya başvuru yapan herkes tercih yapar, ama kaç kişi alınacaksa o kadar kura çekilir başvuranların arasından. Kurada ismi çıkanlar tercihleri doğrultusunda yerleştirilirler.

lıfe asker59 Kura sonuçları da 18 Mayıs'ta açıklanacak. Sonuçlara göre atanırsanız atandığınız kuruma göre değişmekle birlikte en az 1 ay en geç 3 ay içinde işbaşı yaparsınız.

18 mayıs ta kura sonucu nasıl acıklanabilir daha tercıh yapmadık 22 tenmuz kadar tecih yapılırsa sonuçlarda tenmuz sonunda acıklanır bence

2016 ekpss kura nasıl

Merhaba arkadaşlar osym nin internet sitesinden üyelik bilgilerimle kura başvurusunda bulundum daha sonra 15 tl ödemeyi de yaptım peki şimdi tercih mi yapacağım tercihler bölümüne baktığımda 2016 ekpss kura görünmüyor acaba tercih ler ne zamana açılır yada tercih yapmadan mı kura ile atanacağız yardımınız için teşekkürler

tercihler simdi degil tenmuz 13 - 22 arasında olacak ösym adresinde yazar o zamana kadar cunku gecen senekı kuralar hep boyle yapıldı önce kura sonra bankaya ücret yatırma en son tercih ondan sonra sonuclar acıklanır basvuru kılavuzuna bakın bence

ömss kura.

merhaba arkadaşlar ömss kuraya katılanlar tercihleri ne zaman yapacaklar bilgisi olan yazarsa memnun oluruz.

Ekpss kura

Arkadaşlar ilk okul mezunu oldugum icin ekpss kuraya dahil edildim ösym merkezine gittim ve bankayada ücreti yatırdım başka yapmam gereken birşey gerekiyormu başka bilgi verilmedi de ?

burdan kura ile atanan abim ablam kardeşim varmı hiç ?

Arkadaşlarım abilerim ablalarım bu siteden kuraya baş vurup atanan varmı hiç varsa yardımcı olabilirlermi ? Şimdiden teşekkür ederim saygılarımla. . . 😊😊

Çok teşekkür ederim, kura başvurusunu tamamladıktan sonra yapmamız gereken başka bir şey var mı peki?

Üst Alt