Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Kura ile atananlar direkt memur mu oluyor?

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar bu sınava ilk defa girdiğim için bu konular hakkında bilgim biraz zayıf.. merak ettiğim konu; Ekpss'de kura ile atananlar memur olarak mı atanıyor ? hizmetli olarak mı atanıyor ?

kurayla memurluk yok. hizmetli kadrosu var. ama atanırda hizmetli olursan şansın varsa masa başına verebilirler.

NETBUS

peki hangi kurumlar rahattır hizmetli olarak ? bunu herkese sordum kımse cevap vermek istemiyor.. herkes susuyor

kurayla giren devlet memuru olmuyormu taşörende zaten çalışır boşuna niye girsinlerki miletimi kandırıyorlar ya sizde yanlışlık var benim arkadaşım kuraya başvurdu sordu devletin her hakından yararlanırsın kurayı geçersen dediler

Yanlış anlaşıldı galiba tabiki devlet memuru oluyor. Benim söylediğim hizmetli olarak çalışabilecek rahat bi yerdir belediye çünkü o tür işleri taşeronlara yaptırırlar. Hizmetli de olsa potansiyeline göre is verirler genelde masa basidir.

Hizmetli olarak atanır görevi değişir atandığını kurum ve amirle alakalidir

Kurada da tercih yapiyosun galiba onda da vardir memur kadrosu bence

arkadaşlar fiziki olarak yapabiliyosanız neden hizmetlilik istemiyosunuz ki? tabiki tekerlekli sandalyedeki kişiye paspas yaptırmazlar. evrak kayıt, fotokopi, santal vs verirler.

NETBUS

buradaki yorumları okuyunca insan hizmetli olma istemiyor.. Birisi MEB kötü diyor.. diğeri sağlık bakanlığını yazmayın tavsıye etmem diyor.. öbürü belediyeler rahat oluyor diyor.. diğeri belediyeler kötü diyor.. kime inanacağımızı şaşırdık

arkadaşlar kimse yapabileceğinizden fazla iş vermez size. yoğunluk bakımından tabiki hastane ve milli eğitim yoğundur. okullara verilirseniz temizlik yaparsanız sınıflarda, hastanelerde yine öyle. ama diğer kurumlarda gıda tarım, defterdarlık, kültür müdürlüğü vs yerler sakindir. belediyeler biraz karışıktır. birileri işe girer çıkar siyasi şeyler hakimdir genelde falan. kimsenin lafına bakmayın, özel sektörde olsa ne bu maaşı verirler ne de sosyal hakları.

okul 'da hizmetli olmak zordur tek basına koca okulun temizliği diğer ayak işleri yazın okul tatil iken sen okulun kapısı penceresi boya işleri ile ilgilenirsin ayrıca coğu zaman okullarda cesitli sınav oluyor ctesi.pazar sende mecbur hazır bulunuyorsun orada ancak unutmamak lazım iş iştir insan elinden geldiği kadar calısmalı gayret etmeli

Ben şu an işkurla mem santraldeyim 5 adet ömss,e ile hepside hizmetlli yada yardımcı hizmetli kurada deyiller snavla girmişler ve hepside masabaşında...paspas çay işkurla alınan bayanlarda.

fringe[FONT=sans-serif] EKPSS ile memur kadrosuna atanan da var hizmetli ve yardımcı hizmetli atanan da var ama hepsi masa başında memur gibi çalışiyorlar...işkur yılda birkaç kez alım yapiyor 8,5 ay en uzun sürelisi rahatlığı çalıştığın kuruma bağlı...[/FONT]

evet ayakta zor duruyor..artı kendini geliştire biliyorsa masa başında ama kadro yine hizmetli o deyişmez.

Hizmetlide olsa devlet memuru gibimi oluyo.kura ile atanan. Kişi.

Benim Anlamadığım Bu Kura Sonuçları Ne Zaman Belli Olcak Kuradan Adımız Çıkıncamı Tercih Yapcaz Nasıl Olcak Bir Bilgi Verebilirmisiniz

[FONT=sans-serif]Benim Anlamadığım Bu Kura Sonuçları Ne Zaman Belli Olcak Kuradan Adımız Çıkıncamı Tercih Yapcaz Nasıl Olcak Bir Bilgi Verebilirmisiniz.

kura temmuzda tercih yapılacak ondan sonra belli olucak bende ilk sizin gibi biliyodum 2014 te tercih yapılmaz biliyodum yapmayınca aradım tercih yapmamışsınız diye söyledi tabi bende baya sert davrandım hem kura diyolar hemde tercih istiyolar o yüzden sizde benimgibi hataya düşmeyin tercih yapın...[/FONT]

bilgisi olan cvp vere bilirmi e devlet üzerinden kaydımı gercekleşdırdım harc parasınıda yatırdım ama terçih yapmadım yapmamız gerekıyormudu?

birde ne zaman belli olcak kura sonuçları ?

Üst Alt