Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS lisans 3. ataması kaça düşer arkadaşlar?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler arkadaşlar muhtemelen lisanstan kaç kişi alinr ve puanlar 65lere düşer mi

Lisanstan yeterince alım yapıldı, çok bi kadro açılacağını sanmıyorum 600 800 arası bi kadro açılır tahminimce. Böyle olursa dolayısıyla puanlar pek düşmez

2012de 2100kisi 2014de 2400civrnda lisans almi olmuş 2016da iki atama 2300toplm alm olmuş benim tahminimce de 500anck verieler gibi görünüyor ama puan kaca düşer blmiyrum 71lere inmsti iknci almda

65 lere rahat diye düşünüyorum

69 a kadar düşmüştü lisans seviyesinde sanırım 3. atamada 65 lere kadar düşebilir.sanırım bu 3. atamada düşük puanla atanamayanlara bi şans tanımaktı.yoksa 3 yapılmadan 2018 ekpss sayısı arttırılmak suretiyle de atama yapabilirlerdi.ancak dediğim gibi düşük puanlaılarıda göz önüne almışlar ve atansınlar diye 3. atama yapılacak.hayırlı olsun...

tavsiyem o ki tercih yapacak arkadaşlar nereye atanmak istediklerinden ziyade olma olasığı yüksek yerleri tercih etsinler çünkü engellilerin 1 defaya mahsus istedikleri yere tayin hakları yasal olarak var zaten.Bilmeyenler için önemli bi husus diye düşünüyorum.hatta öyleki kardeşlerim evrak tesliminde dahi dilekçeyle tayin talebinde bulunma hakkımız var bilginize...Hakkınızda hayırlısı olsun...

Lisansta puanlar genel olarak 71 lere kadar düştü.Tahminim 68-67 bandına iner puanlar..4001 tercihi yapacak başka arkadaşlar var mı acaba?

En son ben 74 ile atandım bu atamada daha da düşebilir bence

yeri değil ama alınan ekpss puanının gecerlılık süresi 2 yıl değil mi.(kesın bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım)

2016 da aldığın puanın 4 yıl boyunca geçerli kesin bilgi...

Beyler puanım 75.5 TRT veya hazine gelir mi ? Bu atama tombaladan çıktı . Daha ne kadar yukarıda puanı olan adam var . Şansım nedir . Sıramızı nasıl bileceğiz .

Arkadaşlar lisansta 4001 ile açılan kadro sayısı 739 adet tir. 2017 deki son atamalara bakılırsa 69 ile kapattı, muhtemel bu atamalarda 67.5-68 bandından aşağı düşmez gibi görünüyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Arkadaslar 4001lısans kac kısı alıck bilen varmı

Arkadaşlar lisansta 4001 ile açılan kadro sayısı 739 adet tir. 2017 deki son atamalara bakılırsa 69 ile kapattı, muhtemel bu atamalarda 67.5-68 bandından aşağı düşmez gibi görünüyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Sonuçlar ilk açıklandığında bu şekildeydi 8992 benim 3385 ti sıralamam 2. atamada atandım şükür Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Tesekkur ederim arkadasım 4001 bayağı alınıyor bakalım kacaa düsecek

4001ile antalya Milli Eğitim yazan kaç arkadaş var acaba? Tercih sıranızı yazar mısınız?

Puanlar 67-70e kadar düşer birde önünüzdeki 100 kişi çıkarın öğretmenler tercih yapmaz büyük ihtimal.puanım 73.082 adana meb,mersin sağlık bakanlığı,mersin üniversitesi,mersin meb yazdım

arkadaşlar burda lisans puanları 69'lara düştü diyenlere itibar etmeyin çünkü türkiye geneli taban puan die bir şey yok. yozgat'ta 69 puana düşmüş olabilir ama ankara'da da 69 en düşük lisans puanu diyemeyiz. şu an tabloya bakınca meb'e en son yerleşen 77 puanla girmiş. bu tabii ki ankara puanı. farkettiyseniz tercih klavuzunda ankara istanbul bakınca 25-35 kadro varsa misal veriyorum manisa ya da samsun'a bakarsanız 1-2 kadroya düşüyor. burdan bile sabit bir taban puan olamayacagini anlamaniz lazim.

Üst Alt