Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS lisans müfredatı hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl hazırlanıyorsunuz?

gencebay55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sorunun cevabını buldum
Genel Yetenek Testi Soru Sayısı
1) Türkçe 15
2) Matematik 15
Genel Kültür Testi Soru Sayısı
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel ve
Güncel Sosyoekonomik Konular 6

EKPSS lisans hakkında merak edilen önemli sorular

Herkese selam. İzninizle bir kaç sorum olacak.
1) KPSS Lisansa göre Muaf olduğumuz konular var mı? Varsa hangileri?
2) Ağırlıklı olarak hangi derslerin konularına çalışmalıyız?
Bu konuda bilgili veya sınava girmiş arkadaşlarımızın doyurucu cevaplar vermesini bekliyorum.

lisans ekpss için Türkçede Mantık soruları var mı ? ayrıca dil bilgisi soruları varmı ? özne yüklem tümleş sıfat zamir veya kişileştirme falan ?

Tarih te Çağdaş dünya tarihi konusu var mı ?

Ekpss ye nasıl hazırlanıyorsunuz ben lisansdan giricem

merhaba ben lisans dan giricem sınava şuan normal kpss dershanesine gidiyorum sınava hazırlık için çalışmalarınız nasıl gidiyor yoksa ben mi abartıyorum bu sınavıda çok çalışıyorum

Ben kendi adıma pek çalışmıyorum. Geçen bir deneme çözdüm 40 net çıktı. Mühendis olduğum için matematik türkçe full. Bu saatten sonra da pek çalışmam.

Eğer matematiğiniz varsa geri kalanı çözülür. Benim sadece tarih eksik.

tarihte pegeme bakıyorum ben gayet iyi benim sıkıntımda matematik son bir ay var ya kasılmaya başladım siz mühendis olarak mı gireceksiniz engeliniz nedir

Genel engelli grubundayım. Mühendis olarak girecem ama büyük ihtimal benim bölüme kadro vermezler. Hem bu arada pek düşünmeyin matematiği tarih cografya yapın. Matematiksiz bile en az 40 net yapılabilir. Matematigin kolay konularına bakın. Kendinizi fazla zorlamayın. Matematik tabanınız yoksa çok karışır aklınız.

Bende de mat yok sözel iyi olursa gerisi o kadar önemli değil..Zaten bir şey kalmıyor :)

ulubey kardeşim sen baya zekisin yada çalışkansın. normal kpss yede gir sen ordan mutlaka kazanırsın mühendislik kadrosunu :)

Benim bölüm orda da açılmıyo fazla :) toplamda 20 küsür kadro verdiler normal Kpss de. 82 puanla yerleşemedim. Artık normal memurluğa bakacaz.

Kadro çok açılsa da hepimiz yerleşebilsek.

Üst Alt