Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss lise düzeyinde puanlar kaça kadar düşer?

bence kadro biraz daha fazla verilirse memurluk 85 e kadar düşer

senenin ilk ayı gitti hala atamadan falan bahseden yok normalde ilk üç ayda yapılması lazım

İlk atamaya göre düşünecek olursak meslek çıkışlılar ortalama 70 düz lise çıkışı da ortalama 80 civarına düşecektir, ama kesin birşey yok tabi ki..

keşke dediğin gibi olsa ama biraz zor görünüyor

Değerli arkadaşlarım ticaret meslek lisesi mezunuyum...79.4 puanım var. Atanabilirmiyim.birde şu var kardeşlerim.bizler zorluklarla sınava hazırlandık girdik bunun soncundaa ise aldığımız puana göre atanabilmeyi bekleyeceğiz. Lakin bizlere herşeyi nasip eden allaha duamızı eksik etmeyeceğiz.

kısmet alınacak kişi sayısına bağlı ama biraz zor görünüyor bu puanla umarım atanırsın

vatan55, zorda olsa şansınız var elbette ama bu biraz kadro sayısına bağlı üçüncü atamalarda atanma şansınız daha yüksek

sımdı nısanda kura var tahmınımce 300 kısı anca alırlar ve en az 60 bın kısı basvırcak kuraya sansımız cok dusuk pekı eyer 3 bır tercıh olsa gene ordanda kura ıle alırlarmı

RigeL;

memurluk ama hizmetli değil memurluk 90 küsürdü en düşük

85 le inancim yok ( hizmetli secme hakkim yok )

kadrolar açıklansın bir 3900 kadro verirlerse yine tabi ki 85 ile imkansız bu arada sizin sıralamanız kaç? bide niye hizmetli secme hakkınız yok?

Siralamam 2000
Zaten hizmetliyim bi ust kadro disinda secmem zaten keza hakkimda yok gih secmem zorunlu.

Onumuzden bi avuc insan atandi guncel siralamami bilmiyorum.

Elektrik bolumu mezunuyum bolum olarak 17. Genel olarak 364. Bilgisayar bolumu diye baktim 5.yaziyo bu bilgisayar bolumune bilgisayar sertifikasi olsa oluyomu?

erdalakbay

anladım 2000 civarıysa hemen hemen güncel sıralaman 1000 civarıdır bişey sorcam engelli hizmetli kadrosu ne iş yapıyor? sen hangi kurumda hizmetli olarak çalışıyorsun yaptırdıkları işler nedir?

Mebteyim 2 yildir su ara rahatim kapida guvenlik odasinda oturuyorum.
Ama bundan evvel akliniza bi engellinin yapamayacagi ne varsa onu yapmam istendi.
Gorme engelli birine niye gormuyon diyeni bile gordum. Neler neler. Siralama 1000 olursa sayet alim sayisina gore bi ihtimal var gibi ufakta olaa bu sefer az sayiyla gecistirmezler umarim

İnşallah çok kadro verirler de çok kardeşimiz atanır

inşallah isteğimiz o yönde. Rabbim atanmayı bekleyen tüm engelli kardeşlerimize memur olmayı nasip eder.

Üst Alt