Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS önlisans puanları kaça düşer?

devrim47

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar sizce önlisans puanları kaça düşer birinci alımda 75 74te kapattı ikinci alımda puanlar nasıl olur

Ekpss Önlisans burda toplanalım

Arkadaşlar iyi günler. Sizce Onlisans düz memurluk kaçta kapatır? Benim Puanım 74.4 sıralamam 1688. Bu da genel sıralama 197. Gibi birşeye tekabül ediyor sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum.

73 puani ve 1700 siralarda kapatir

Derya hanim genel siralama nasil hesapladiniz??

YouTubeden hesaplamaya çalıştım ne kadar doğru oldu bilmiyorum

Geçen atamalara baktığımda 75 gibi bir puanda kalmış. Umudum var. Sizce olmalı?

507 kadro cikti nitelikli kadro fazla olmaz ins yoksa puan asagi dusmez

bu sene çok az alım yaptılar inşallah 2018 yılında güzel alımlar yaparlar
malum 2019 yılında başkanlık seçimi var

tahminim bütün bölümler için engelli normal memurluk vs bu seneye nazaran daha yüksek alımlar yaparlar
yapmak zorundalar yoksa çok büyük oy tepkisi alırlar

bunu seçim dönemlerindeki alımları incelediğimiz zaman anlıyoruz
umarım yine öyle olur da en azından 2018 yılında çoğu arkadaşımız atanmış ve hayallerine kavuşmuş olur

Nereleri yazacaksiniz acaba

Son düzenleme:
Bu kadar boşaltılmış kadroya rağmen bu alımlar çok komik 2018 de bir şey çıkmaz %50 gölgesine bile oy verir varsın engelliden oy almasın çokta umurlarinda.

Ben full doğu ya da taşra yazacağım arkadaşlar. Muhtemelen bir yıla kadar da evlenirim ve eş durumdan yine gelirim diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Iğdır, Kafkas, Atatürk, İskenderun Teknik Üniversitesi bile yazdım. Gördüğüm üzere oraya çok kişi yazmamış. Tabi görmediklerim de var ama benim umudum var. İnşallah hepimiz atanıriz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar Iğdır, Kafkas, Atatürk, İskenderun Teknik Üniversitesi bile yazdım. Gördüğüm üzere oraya çok kişi yazmamış. Tabi görmediklerim de var ama benim umudum var. İnşallah hepimiz atanıriz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Üniversite ve belediyeler çakılı kadrodur bildiğim kadarıyla

Askeriye ve zabıt katipliği yazan var mı?

KKK (zabıt katipliği - Elazığ/İstanbul) ve Deniz KK ( Bilgisayar işletmenliği - Ankara/Kocaeli) yazdım

Reinaldo hocam bunu göze alarak tercihlerimi yaptım. Hayırlısıyla atanayim da inşallah
Reinaldo hocam bunu göze alarak tercihlerimi yaptım. Hayırlısıyla atanayim da inşallah

Hepimiz inşallah

devrim47

benimde tahminim bu yonde sizin puan kaç hocam bide önlisanstan mardin yazan var mı?

hangi tercih gelir

iyi günler ben düzceden yazıyorum hacettepe üniversitesi 2 yıllık harita kadastro mezunuyum ekpss 2016 da 54.84454 puan aldım %45 engelli raporum var
1. bandırma onyedi eylül üniversitesi/tekniker/balıkesir
2. hınıs belediye başkanlığı/tekniker /erzurum
3. karayolları genel müdürlüğü/tekniker/ankara
4. kırklareli il özel idaresi/tekniker/kırklareli
5. şanlıurfa su ve kanalizasyon müdürlüğü/tekniker/şanlıurfa hangisi gelir bu 2017/1 tercih

Ekpss 2018/1 ön lisans puanları kaça kadar düşebilir

Evet arkadaşlar sizce EKPSS 2018/1 ÖN LİSANS PUANLARI KAÇA KADAR DÜŞEBİLİR.

Arkadaşlar mart tercihinde önlisans alım sayısı tahmininiz nedir?

Merhaba arkadaslar benimde bolumum sosyal hizmetler onlisans bu bolumden alim yapmıyor. 3001 ve 6225 ile tercih yapacagim. Size 73.225 2027 siralama ile olur mu mart atamasinda ne dersinzi? Su yazipta gitmeyen arkadaslar keske yazmasa bizim onumuzu bizden biri kapamasa

önlisans 73.08521 sosyal hizmetler ösym sitesinden 62.sırada olarak görünüyorum branş bazında peki genel sıralamı nasıl öğrenebilirim düz memurluk icin birde bu hesaplama yaptığım 2017/1 tercihlerinden öncemi yoksa 2017/ tercihinde atananlardan sonraki sıralamamız mı

kirli-gugu hocam ne yaptınız atandınız mı elazığa, geldiniz mi ne yaptınız ? soramadım kusura bakmayın
keyfiniz iyidir inşallah sayın hocam

44mustafa44_

Osym ye girin sonuçlariniza bakin genel siralamaniz yazar. Aramizda cok fark yok benimde puanim 73.225 sosyal hizmetler

peki genel sıralamanızı 2027 yazmışsın bu son alımlardan sonraki mi yoksa son alımlar hesaplanmadanmı bu arada bi türlü genel sıralamamı ben bulamadım branş yazıyor ama genel sıralamayı göremedim

Ekpss sonuçta genel siralama. atandiktan sonra genelde kacinciyim bilmiyorum??? İnşallah ataniriz son bulur bu stres.

Üst Alt