Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Ortaöğretim atamaları tahminen puanları kaç olur?

Bu 3000 kişi alcaz demeleri milletin gözünü boyamak için. 25 bin boş kontenjan var 3 bin kişi diyince herkesin morali bozuldu şimdi çıkıp 7 bin kişi alsalar herkes sevinecek ama geriye kalan 18 binlik kontenjan nolcak kimse onu düşünmüycek çünkü 3 bin denilen sayıyı 7 bine çıkarttık diye düşüneceğiz.

Bunun aynısı sigarada da oluyor örnek olarak 8 lira olan sigaraya 1 tl zam geldi diyolar halk tepki verince 50 kuruş indiriyorlar 8.50 tl oluyor sigara indirim nerde yok 50 kuruş zam var ama millet 50 kuruş indirdik diye seviniyor. İşte bunlar hep cahilliğimizden oluyor. He birde millet olarak bunların kat kat fazlasını hakediyoruz orası ayrı :)

dostum iyi güzel hoş biz hepimiz cahiliz diyelim ama ya doğru söylüyorlarsa nasıl yapacaz?

3 bin alimda liseye ayrilan kontenjanda 95 den asagi dusmez kesin,sertifika falan nitelik isteyen kurum 90 a duser benim gorusum,birkan pasa hukumetimiz engelli uzerinden de prim yapmayi seviyor bu 25 bin alimi allah bilir kac defa aktarip donderip engellileri ise yerlestiriyoruz.diycekler bu 25 bin acigi boyle giderse 3 binle 10 seneye boler..

Doğruyu söylüyor olsalar resmi açıklama da yaparlar. Şuanda biz engellilerin ağızlarını yokluyorlar ona göre alım olucak 5 binden az olmayacağı kanısındayım

Bu 3000 kişi alcaz demeleri milletin gözünü boyamak için. 25 bin boş kontenjan var 3 bin kişi diyince herkesin morali bozuldu şimdi çıkıp 7 bin kişi alsalar herkes sevinecek ama geriye kalan 18 binlik kontenjan nolcak kimse onu düşünmüycek çünkü 3 bin denilen sayıyı 7 bine çıkarttık diye düşüneceğiz.

Bunun aynısı sigarada da oluyor örnek olarak 8 lira olan sigaraya 1 tl zam geldi diyolar halk tepki verince 50 kuruş indiriyorlar 8.50 tl oluyor sigara indirim nerde yok 50 kuruş zam var ama millet 50 kuruş indirdik diye seviniyor. İşte bunlar hep cahilliğimizden oluyor. He birde millet olarak bunların kat kat fazlasını hakediyoruz orası ayrı _____________________________

Çok iyi bir gözlem ve doğru tespit... üstüne söylenecek söz yok, bu bakış açısına sahip insanların aramızda olması sevindirici... Teşekkürler

ben meslek lisesi tesviye kaç puanla atanabilirim en az en çok kaç puan gerekir

kunta;

Valla hiçbir bilgim yok ya dostum su sonuçlar açıklansa sıralama bi belli olsa az çok ne olcağı belli olur ama şimdi hiçbişey belli değil

Üst Alt