Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Ortaöğretim tercih yapacaklar

ankiloz

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Kadrolar belli oldu arkadaşlar. 83.5329 puan ile sadece adalet bakanlığı memur kadrolarını yazacağım. 29 seçenek var memur kadrosu olarak 1 tane de vhki kadrosu yazacağım ekonomi bakanlığı istanbul tuzla olarak. Herkese hayırlı olsun..

244 adet memur saydım zabıt katibi bilgisayar işletmeni ve vhki de vardı ama 2001 nolu kadro 244 adet çok iyi rakam hayırlı olsun benimi çalıştığım adliyeden de 4 kadro var gelin bakalım :D

Merhaba hayırlısı olsun inşallah insallah istediginiz olur cümlemizin bişey sorucam branş sıralamaniz nedir bunun etkisi olacakmı?

Ali_Gs
Hangi adlitedesiniz 4 kadro bata iyi?

Ben YH kadrosunda çalıştığım için sadece GİH Memur ve Vhki kadrolarını yazabiliyorum. Tercihlerimin hepsi Adalet Bakanlığı Memur kadroları.

1 tanesi hariç onu da son sıraya yazdım zaten :)

ankiloz

Kısaltmarin acilımı neydi veri hazirlamayi biliyorum digerlerini bilmiyorum bide birans siralamaniz nedir bu siralama terchimizi etkilicekmi puaniniz cok guzel 2. Tercihtede olabilirdi neden olmadi insallah olur tercihiniz olcak gibide duruyor

Birde soylemek isredigim bisry var benimde puanim 82.7... tercih yapacagim hayirlisiyla sizce sansım nedir...?

GİH genel idari hizmetler demek. YH yardımcı hizmetler. Ben 2015/1 tercihlerinde hizmetli olarak atandım. Şuan sadece GİH kadrolarını yazabiliyorum. Önceki atamada 84 küsur puana kadar indi memurluk puanları ama bana yetişmedi. Bu tercihte de tutacağını sanmıyorum. Puanı benden yüksek olan 290 kişi vardır ve hepsi benim yazdığım kadroları yazar diye düşünüyorum.

77.49 puan nım var . HERKEZE HAYIRLI OLSUN olacaksam memur olarak atanayım bu puan yetmez genede şansımı denedim. Nasrettin hocanın dediği gibi ya yutarsa... :) :)

Son düzenleme:
Hizmetli kadroları belki o puanlara inebilir ama biraz zor. Siz yine tercihlerinizi yapın ne olacağı belli olmaz. Benimde pek umudum yok yazdığım kadrolar için. Sınav sonucu sıralamam 1454'tü. Puanı benden yüksek kaç kişi önümden eksildi 2 tercihte bilmiyorum. 290 kişi yoksa eğer yazdığım yerlerden biri gelir ama varsa ve benim yazdığım yerleri yazarlarsa elimiz boş kalır..

arkadaşlar 78,23 puanla bu kadrolarda bişeyler çıkar mı

tercih klavuzu ösymde gözüküyormu ? ben göremedim

MUHAYBİR 100 civarı hizmetli kadrosu var. O kadrolar için puan 78lere inebilir.
gesees görünüyorum kardeş. Ben tercihleri yapıp çıktısını bile aldım.

Hayal kırıklığı açılan kadrolar bende böyle bekliyordum. Açılan kadro 540 bunun sadece 110 tanesi imamhatip mezunu olarak aranmakkta sağlık mezunlarınıda düşersek tahminen 250 kadro kalır. Bir tanemi kadro olmaz ya o kadar ticaret meslek mezunu Muhasebe Finans dalından engelli varken :(

Ben tam 6 tercih dönemidir motor teknisyenliği kadrosu bekliyorum. 2014ten beridir 1 tane kadro açılmadı. Branş bazında 2. Sıradayım ve kadro açılsa kesin yerleşirdim ama açılmadı.

ankiloz

ama gecen tercihlerde dorundugi gibi sizin puaniniz musait yaklasik ilk siralarda olmajiz gerekiyor... acijlamalar icin tesekkür sderim olur insallah benim sinav sonu siralamam 1735 idi e 2 tercih yapildi 2. Tercihte 0 . Kusur luanla trbzonu kacirdim tahminimce siralamamiz fena degil ama biras bazinda siralammda 12 yaziyor atananlar ciksin i isaretledikten sonra

78 puanım var ama hiç umudum yok verilen kadrolar darma duman

Halen Meb'de hhzmetli kadrosundayım.83.6 puana sadece Mersin Adalet bakanlığı memur kadrosuna tercih verdim sadece oraya verdim çünkü burada kredi ödemem var ve il dışına şu aşamada çıkış yapamam.Olursa olur olmazsa sağlık olsun diyeceğiz artık

Ilk 15 veya 20. Tercihimden sonra siralamaya gore dusunuyorum hizmetli arkadaslar 80 ustu puan alan ortaogretim mezunlari yazsin buraya hem genel istişare yapabiliriz hemde tercih dusunceleremizi daha farkli acidan bakabiliriz

Memurluğun 85'ten aşağı düşeceğini düşünmüyorum illa ki puanı 85'ten yukarı olupta sinsice memurluk bekleyenler çoktur

Gitmiceği biyeri tercih edipte atananlara, hukiki bi ceza yok mu hala arkadaşlar?

Faruk33
Gözünüz doymazmı sizin daha ne tercihi yapacaksın!!!
Hem memur olmuşsun hemde iş beğenmeyip başka yeri tercih ediyorsun..

Diyelim atandın, senin kadron boş olacak oraya ancak 1 sene sonra atama olacak.
olduğun yerde kalsanda hem sen, hemde başka biri tercih yapıp atansa!!!

İnşallah istediğin atama olmaz sen ve senin gibilere, böyle rahatlık yok millette!!!
Devlet yasaklama getirecek aslında halen memur olanlara sınava giriş yasağı ve tercih yasağı getirecek.

Smilemisty
hocam ondan ziyade durumlarda var, memur olup halen iş beğenmeyen çok insan var, bunların sınava girişini ve tercih yapmasını yasaklaması lazım devletin.
bu gözü doymaz kişiler yüzünden biler açıkda kalıyoruz.

Faruk33
senin düşüncen sinsilik olmuyor mu????
memur olup da başka yere geçmek isteyen

Sanane birader devlet böyle hak vermiş tabiki kullanacam otur dersini çalış benden yüksek puan al benim yerime sen atan senin elinden kalemi defteri alan mi oldu

Faruk33

sanane faruk
devlet böyle hak vermiş, 85 üstü almışlar istedikleri zaman yazarlar. defteri kalemi elinden alan mı var, otur sen de çalış faruk millete sinsi felan demeye hakkın yok

Sinsi demem kötü niyetli değildi bence mantıklıda yapıyorlar sonuçta hizmetli ile memurluk arasında görev bakımından çok bariz fark var ben olsam ben de öyle yaparım

79 puanım var. 3642. sıradayım adalet bakanlığı hizmetli kadroları gelir mi acaba ? Veya diyanet işleri hizmetli olabilir mi ?

Kardeş ukit vermek istemem ama bu puana memurluk zor ama sen ilk 10 tercihi memur ver diğer 20 tercihi hizmetli ver

Üst Alt