Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Ortaöğretim tercih yapacaklar

Arkadaşlar tercih sonuçları nezaman açıklanacak biliyornusunuz
Mdadaş

36.5 net ile 82 aldım ben

Faruk33

Senaryom yine tuttu !! Bizim puanımız
EKPSSP1 Puanı78,19666

ve Tercihlerimiz...

191971185 CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETLİ (KARAMAN ERMENEK) / Taşra - YH Derece: 10 1 0 [SIZE=5]78,33957 [/SIZE]78,33957191971193 CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETLİ (KIRKLARELİ MERKEZ) / Taşra - YH Derece: 10 1 0 [SIZE=5]78,30282 [/SIZE]78,30282

ben 58 küsür almıştım bu 3. tercihim atanamamışım

2018/1 ortaöğretim ile atanalar

2018/1 ortaöğretim ile atananlar lütfen puanlarını yazabilir mi?

sfr kardeşim zorluk olayı kişiye göre değişir. Şöyle söyliyim; ben sınava hiç çalışmadan ilk girdiğim 2014 sınavında 80 puan, 2016 sınavında 83.5 puan aldım. Sınava deli gibi çalışan arkadaşım 70 küsür puan aldı. Kpss'ye oranla dersen de, bana göre kolay..

sfr

Temeli olan kisiye sınav zor değil ama temel yoksa da olmuyor AÖL mezunu bir abi durmadan çalıştı aldıgi puan 75 bende hiç çalışmadan 83 puanla atandım ayrıca ben de meslek lisesi çıkışlıyım Anadolu lisesi nezunlari nasıl çeker sen tahmin et artik

Ekpss ortaöğretim puan hk soru

Arkadaşlar lise mezunuyum 80 ile memur olabilir miyim ? Bu sene sınava gireceğim. Ayrıca 80 ile atanma ihtimalim kaçtır ?

80 le ilk atamada zor ama sonraki atamalarda atanırsın biraz daha üstüne çıkmaya bak

@erdeem kardeşim 80 puan ile memurluk kadrosunun gelmesi çok düşük ihtimal. Son yapılan yerleştirmelerde İstanbul Adalet Bakanlığı memur kadrosu 80lere düştü. Memurluktan kastın 657ye tabi olmaksa 80 puanla ilk atamada hizmetli kadrosu gelme ihtimali olur. İlk atamada olmasa ikinci atamada doğru tercihler yaparsan %100 gelir hizmetli kadrosu. Yalnız şunu da unutmayalım arkadaşlar; hizmetli kadrosunun kalkma ihtimali de var.

Bu konuda bazı sendikalar çalışmalar yapıyor. Hizmetli personeli işkur veya hizmet alımı yolu ile istihdam edebilirler bundan sonra. Eğer bu gerçekleşirse ortaöğretimden aranabilmek için en az 83-85 arası bir puan almanız gerekecek bilginiz olsun..

Ortaöğretim ikinci atama hakkında

Sizce memurluğu kaçla kapatır. Ve 3. atama olur mu ?

Üst Alt