Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS raporda İstihdam ve Çalışabilir yazılarında sorun olanlar..?

Heyette söle işaretler

Ekpss engel rapor 40üsti herkes girer

Raporun olması yeterli sınav için
patpat55

Heyet hayir yapmiyoruz gibi bir yaklasim yaparmi sen rapor basvurunda belirtmrdin demesinler ben basvuru yaparken dusen orani arttirmak icin engel durum degisikligi diye basvurdum ama onun yaninda tum haklardsnmi yararlanmak istihorum demem lazim tek tek ekletip

Ekpss için rapor da ne yazmalı

Ekpss için raporda calısabilir kısmını nasıl ekletıcem birde ekpss icin raporu nasıl alıcam

Sağlık raporunda çalışabilir ibaresi

Arkadaşlar merhaba, ben sağlık raporu almak için başvuru yapacağım, ekpss den öğretmen ataması için , raporda çalışmam da engel olmaması için ne yazılması gerekiyor lütfen bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?

Henüz rapor alacak olanlar , alma aşamasında olanlar sağlık kurulundaki görevlilere ; çalışamayacağı alan kısmındaki gerekli düzeltmeleri yapmalarını kendilerine söyleyin. istihdamı mutlaka işaretletin. birçok kişide atanırken bu sorun olmadı ama bazı kurumlar buna önem gösteriyormuş. işinizi garantiye alın derim.

Merhaba arkadaşlar, benim ilk mesajım bu bir hatam olursa affola. Benim sorum şu şekilde; 2018'de ki ekpss sınavına girdim ve iyi bir puan almama rağmen atanamadım. Her işte bir hayır vardır ya, raporumda çalışabilir ibaresi ve şu işlerde çalışamaz ibareleri yoktu. Bende bundan dolayı tekrar engelli raporu almak için hastaneye başvurdum. Eski raporumu İstanbul'dan almıştım. Yeni raporumu ise geçen yıl Antalya'ya taşındığımız için Antalya'daki eğitim araştırma hastanesinden aldım. Eski raporum %40 zihinsel iken yeni raporum %45 ruhsal ve duygusal olarak değişti. Çalışabilir ve yoğun dikkat gerektiren işlerde çalışamaz ibareleri eklendi. Raporumda ki zihinsel olan engelin ruhsal olarak değişmesi eğer atama olursa ve atanırsam benim için bir sorun teşkil eder mi?

Çalıştırılamayacağı alanlar kısmını boş bırakmışsınız diye sağlık kurulu memurlarına sordum.
Onlarda bana sordular yapamayacağın bir iş varmı? Bende hayır dedim hepsimi yaparım o zaman belirtilmesine gerek yok dediler 😂
Sorun olmazmış

Acil!! 2019/1 atandım. Çalışabilir engelli ibaresi hakkında.

İyi günler 2019/1 ekpss ataması ile atandım.

Kurum istenilen belgelerde %40 veya üzerinde çalışabilir ibareli rapor yazmış.
Engellilik oranım %40 ve sürekli.
Raporumda istihdam işaretli değil ve çalıştırılamayacağı işlerin niteliği boş bırakılmış.
Kurumlar böyle raporu kabul ediyor mu? atamam olur mu yani? gerekirse işbaşı yaptıktan sonra yeni rapor çıkartırım.

2 hafta içinde belgeleri teslim etmem gerek.

Acil olarak öneri bekliyorum.

Teşekkür ederim.

ayDÜNYAvazo

Raporunu gönder önce aksilik olursa eğer raporu aldığın hastaneye gidip "düzelttirebilirsin" aman telaş yapma.
Bende de bu şekilde olmuştu. Aksilik oldu raporum kabul edilmemişti. Bende hastaneye gidip tekrar "mini bir heyete girdim" bu kadar işte...

Bu iş iğneden korkmaya benziyor galiba.

ayDÜNYAvazo

Anladım. ya ben bu durumu uzun süredir araştırıyorum aslında. işte atama oldu geldi çattı bu çalışabilir mevzusu.

öğretmen atamaların da süresiz raporlarda engelli istihdamı yazmaması atamaya mani ol

öğretmen atamaların da süresiz raporlarda engelli istihdamı yazmaması atamaya mani olur mu?

@mesut1234

Çalışamaz mı yszıyor du raporda sizin

@ayDÜNYAvazo
Çalışamaz yazan kişi atanırsa iptal olur mu

Ben ekpss sınava gireceğim raporumda çalışamaz yazıyor raporu ne zaman değişmeliyim atama olursa iptal mi olur yoksa kurum yeni rapor ister mi kurum. Atanınca alsam yeni rapouru geç mi kalırım.

Kader tutsak

Yok çalışamaz yazmıyordu. Ösym emin olmak için böyle bir yola başvurabilir ve raporu aldığın hastanede "mini heyet" e girersin o rapor tescillenir

Çalıştırılamayacağı işler alanı boş olan raporla atanırsam sorun yaşar mıyım?

Merhaba, benim raporumda çalıştıralamayacağı işler kısmı boş. EKPSS'ye girdim eğer atanırsam ileride problem olur mu? Sanırım bu sorunla ilgili durum bildirir raporu alınıyormuş. Bu raporu nereden ve nasıl alıyoruz, mevcut raporumuz etkileniyor mu?

Son düzenleme:
cardinals

Durum bildirir raporunu hastaneden alırsın çalışabileceğine dair bir belge normal raporunu etkilemez.

Atanma sürecinde engelli raporundaki çalıştırılamayacağı işler kısmının mutlaka dolu mu olması gerekiyor arkadaşlar, bu konuda bilgisi olan var mı?

Üst Alt