Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavında yüksek puan alanlar hangi kaynaklardan çalıştınız?

HATAYLI...

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba sınava hangi yayın kitaplarına çalışarak yüksek puan aldınız yazarmısınız

Yüksek puan almak kullanılan kaynaktan daha çok nasıl çalıştığınla alakalıdır. Yüksek puan almanın yoluda çok çalışmaktan ve düzenli çalışmaktan geçiyor.

Bunlar hikaye sınavla ilgili adam akıllı döküman bile yoktu.Çok çalışmış neye çalıştın acaba ;)

Asıl hikaye olan senin gibi döküman yoktu bahanesiyle düşük puan alarak atanamayıp, sonrada yaygara koparanların feryadıdır.

100 üzerinden 100 mü?Ne biliyim ben müneccim miyim.?;)

Beni boş ver ben atanmışım zaten sen kaç puan aldın? Söyle bakalım :)

Çevir kazı yanmasın.70 aldım ne oldu yani?:)
Ama sana bişey diyim mi sırf şansını denemek için giren var ya.3 tane arkadaşım tercih dahi yapmayacak...:(

Ferhat kardeşim benim ben ne kazı çevireceğim. Benim geçmiş mesajlarımı okursan sanırım hakkımda bilgi sahibi olursun.
Hangi düzeyde girdin sınava?

Ortaöğretim gözümü kararttım ya güneydoğuanadoluyu komple yazıcam 30 tercihe , ayrıyetten istanbul çevresi.Mutlaka atanmak ıstıyorum artık..:)

Düzlise mezunumusun?
Sertifikan falan var mı?

MEB onaylıysa olur Fakat Sertifika şartını kılavuz yayımlandığında iyice oku
İlk tercihlerde maalesef şansın yok ama ileriki tercihlerde atama sayısı yüksek olursa o zaman belki atanma şansın olabilir ama yinede çok zor görünüyor.
Sana 2012 yılı ÖMSS ile ilgili bir kaç istatistik vereyim.
2012 ÖMSS de ortaöğretim düzeyinde 3. tercihlerde başkada olmadı zaten hizmetli olarak girenlerin taban puanı 78 küsürlerde kaldı. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

Amin de doğuyu yazsak yine mi faydası olmaz snce?:(

MEB onaylıysa olur Fakat Sertifika şartını kılavuz yayımlandığında iyice oku
İlk tercihlerde maalesef şansın yok ama ileriki tercihlerde atama sayısı yüksek olursa o zaman belki atanma şansın olabilir ama yinede çok zor görünüyor.
Sana 2012 yılı ÖMSS ile ilgili bir kaç istatistik vereyim.
2012 ÖMSS de ortaöğretim düzeyinde 3. tercihlerde başkada olmadı zaten hizmetli olarak girenlerin taban puanı 78 küsürlerde kaldı. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

bu kadroyla KKTC yazsan gene gelmez, 800-900 lise kadrosu vermişler şaka gibi... hata şakasını yapsan adamı döverler o derece rrezil bi durum :S

Ya aynen malesef kötü bir durumdayız ama Allah'tan ümit kesilmezmiş elbet yaptıkları hatadan dönerler...:(

bu kadroyla KKTC yazsan gene gelmez, 800-900 lise kadrosu vermişler şaka gibi... hata şakasını yapsan adamı döverler o derece rrezil bi durum :S

Doğuyu yaz zaten ama örnek vereyim sana ÖMSS son atamada yani 2014/3 atamada hakkariye hizmetli olarak atanan kişinin puanı bu;
[FONT=sans-serif]190140059 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HİZMETLİ (HAKKARİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 3 kişi en düşük puan 77,68897 en yüksek puan 78,06692[/FONT]

Ankaradaki arkadaşlar bunun mücadelesini veriyor ama destek yok, sesleri cılız çıkıyor... inş olumlu sonuç çıkar.. bu atamadaa olmasa bile 2015te 6-7 bin kadro sözü verilir...

Ya su hızlı tren açılsaydı 5 dk durmam gelirdim.Ama sanki planlanmış gibi bayram zamanı bilette yok.Ankarada kimsede yok ki gdiyim yanında kalıyımı olmadı.Ama buradan elimden geldiği kadarıyla twit atıyorum.Sağa sola yazıyorum..:(

Ankaradaki arkadaşlar bunun mücadelesini veriyor ama destek yok, sesleri cılız çıkıyor... inş olumlu sonuç çıkar.. bu atamadaa olmasa bile 2015te 6-7 bin kadro sözü verilir...

eshat bey sadece bılqı ıçın soruyorum kaç puanla kaçıncı atamada nereye yerlestınız ? bılqı verırsenız sevınırım ...

82 yle umudum yok düz lise sen nasıl atanacaksın

87 aldım atanırmıyım acaba,ünvrsite de okuyorum atanırsam nasıl olucak hem çalışıp hem okuyabilrmiyim.

Arkadaşlar ben size çalışabileceğim yayın kitaplarını sordum sizlerde konuyu nereye götürdünüz

Fatma Ben sana kısaca öneride bulunayım.EKPSS müfredatı belli.yani hangi konular çıkacak belli. Bu konuları listele yada internetten liste halinde bulunabilir. Bu derslerden matematik, Türkçe, tarih, Coğrafya konularını normal KPSS hazırlık kitaplarından ve Ygs-LYS hazırlık kitaplarından çalışabilirsin. Anayasa ve güncel konuları normal kpss kitaplarından yada internette insanlar notlarını paylaşıyor bu paylaşımlardan çalışabilirsiniz. Yani özellikle Ekpss kitabı aramanıza gerek yok. Eşten dosttan kullanmadiklari kitapları alarak masraftanda kurtulunabilir. Son olarak ekpss soruları özelikle matematik soruları kpssden ygsden daha kolay bu kaynaklarla çalışmak başarınıza da katkı sağlar. Başarılar dilerim.

Ben Lise düzeyi 91,92204 puan aldım, Görme engelli olduğum için TeknoFem( Fem akademi)'nin video derslerini dinleyerek çalıştım facebooktan kpss gurublarını beğenerek paylaşılan her soruyu çözüyordum günde ortolama 80soru çözüyordum hocanın verdiği testler hariç, halk eğitim kursunada gittim ama bana faydası olarak sadece konuları tekrar oldu hocaların bile yanlışlarını düzelttiğim oluyordu..

Ben o zamanda demiştim şimdide diyorum gidip EKPSS kaynaklarına para vermeyin adam gibi bir KPSS kaynağı alın çalışın, soru müfredatı aynı sadece sınav isimleri değişik bir "E" harfi fark yaratmış :)

ben kpss dershanesine gittim 3-4 ay gibi bir süre bol bol deneme sınavına girdim zaten üniversitede lisans öğrencisiyim hala bilgilerim var ama benim önerim bol bol deneme çözmek çünkü Türkçe ve genel kültür bol soru görerek çözerek daha iyi yerine oturuyor ortaöğretimden 85,55 puan aldım ama daha fazlası lazım bileydim daha çok çalışırdım

Gecmis yil sorularini cozdum. Ihtiyac yayinlarinin cep kitaplarini 2 tur cevirdim.Takildigim yerleri internetten izledim. Guncel bilgileri zaten haber izledigim icin hallettim. Lise 641 siralama

Ben de birkaç bir şey söyleyeyim. Ben konu anlatımlarını sadece Fem Akademi yayınlarından çalıştım (matematik-geometri hariç) ve yeterli geldi. Diğer yayınevlerinin de (kitapseç, data, sınav vs) soru bankalarını bitirdim. rind'e katılıyorum matematik konusunda. Ekpss matematiği kesinlikle YGS ve KPSS den daha kolay. Orta seviyede bir matematik kitabı ihtiyacınızı fazlasıyla görecektir. Ben çoğunluk, özellikle de problem sorularını YGS Zirve konu anlatımından çalıştım. goktug61'in de dediği gibi ekstradan ekpss kitabı almanıza gerek yok. Hele ki Kitapseç'in Ekpss Konu Anlatımlı kitabını kesinlikle almayın derim. Tarih ve matematiği gereksiz zor. Sadece coğrafyasını çözüp bırakmıştım kitabı. Boş yere para vermeyin. Güncel için de netten takip edebiliyorsanız edin. Ben zamanım ve isteğim olmadığı için netten pek bakmadım. Onun yerine güncel bilgiler kitapçığı almıştım birkaç yayınevinden.

Ekpss, matematik gerçekten kolaydı ben 2012deki sınav sorularına bakarak matematikçe çalışacağım konuları belirledim 5-6tane konuya baktım sadece ve sınavda 13net matematik vardı. kursda hoca çok gereksiz konulara girmişti,
kitapsecin kitaplarının hiç almayın sobada yanar ancak başka işe yaramaz,

kpss de kendini kanıtlamış bir yayın evinin kitabını alın çalışın.

Müfredat yayın evinin deneme kitabını aldım 5adet deneme vardı EKPSS için onuda aldığıma pişman olum sorular hatalı soru başka cevap başka idi, KPSS denemesi alacaktım ama sorular fazla diye almamıştım EKPSS denemesini zaman karşı çözüyordum sonuçta deneme idi sınavda zaman kısıtlı olduğu için kendimi sınıyordum..

Tek yol KPSS'e çalışmak yani EKPSS kaynakları hep Ticari amaçlı zaten yeni sınav yayınevlerinin ellerinde geçmişe yönelik kaynak yok o yüzden amaç kitap içeriğine birşeyler koyup para kazanmak olmuştu öylede yaptılar zaten eminim alan herkez pişmandı.

Şimdi herkezin elinde akıllı telefon vs evinde laptop bilgisayar, tablet var, kitaba para vereceğinize Video veya sesli dersler indirip gün boyunca izleyip dinleme işe giderken otobüste dinle sokakta dinle izle,

ama Görme engelli olduğum için bu benim için çok iyi oluyordu, ben dinlediğimden bir şey anlamıyorum da diyen çoktu arkadaşlarımdan tavsiye edince,
ama bir dinler anlamazsın iki dinler anlamazsın üçüncüde de anlamıyorsan problem var demek... ben sınavda okuyucuyu biraz zorlamıştım gerçi uzun pragraf sorularında 2-3defa okuttuğum olmuştu :)

Üst Alt