Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavında yüksek puan alanlar hangi kaynaklardan çalıştınız?

kaynak olarak sadece murat yayınlarının ekpss set kitabından çalıştım ve kpss geçmiş yılların sorularından çözdüm. Bu da 2 bucuk ay gibi bir süreyi kapsıyor ve sıralamada ilk bin kişinin arasına girdim. Çalışmış olduğum kaynaklar yeterli gelmişti özellikle matematik konularında. test kitaplarının hangi kaynaktan olduğu önemli fakat konu anlatımlarında hangi kaynak olduğunun pek önemi yok. Konular hep aynı ve ekpss fazla detaya girmiyor zaten konularda.

Goktug61 sana bir çok konuda katılıyorum. Ekpss kaynaklarından hiç fayda görmedim. Çıkmış soruların lise onlisans ve lisans olmak üzere hepsini defalarca baktım çözdüm. Bu sorularda ekpss de bağımlı kalmadım kpss sorularını da çözdüm. Tarihi hem 3 4 tekrar yaptım hemde özellikle inkılap tarihini anlatımlı kaynaklardan 5 6 kere tekrar ettim. Coğrafya ve vatandaşlığı da dinleyerek çalıştı. Matematikte ve Turkçe de ve Tarihte elimde kardeşimden kalan 2012 yılına ait ihtiyaç yayınlarının seti vardı bol bol soru çözdüm. 6 ay haftanın en az 4 günü güzel bir tempo ve sürekli bir çalışma oldu. Güncel bilgileri ise internetten toparladım, sınavlara yakın engelliler.biz forum sitemizde çokça paylaştık ve sonuç ön lisans genel görme 91,23 sıralama 48, Elhamdülillah.

tsrahman;

maşallah çok iyi puan almışsın önlisans sıralama çok iyi ben lise 435:) bunada şükür, Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmadı 10 Aralık 2013de ders çalışmaya başladım ve hergün sabah 9da kalkıp facebook daki paylaşılan sorular çözüp 50-70tane olurdu gece byunca birikirdi, sona ders videolarına bakardım ve akşam saat 6da dershane başlardı gece 10da eve gelirdim son günüe kadar hepböyle geçti vaktim arkadaşlarımı bile göremedim hiç, acayip şartlamıştım kendimi. son 1-2ay sadece testlere ve denemelere ağırlık verip yapamadığım soruları tekrar inceler o konuyu terkrr çalışarak açıklarımı kapattım, Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu sınava giern herkez atanır, ne kadar engelli vatandaş çalışışa o kadar içim huzurlu oluyor Engelli biri olarak çalışmamanın nedemek olduğunu çok iyibiliyorum...

Önce başbakanlık bilgi edinmeye ekpss bir kez daha olacak mı onu sorun derim ben...! Sınava gelince ben 2 ay çalıştım sadece ama evden hiç çıkmadan ve lisans 85 aldım...Ama bunu tavsiye etmiyorum çünkü geniş zaman herzaman iyidir...Kitaplarınız son sürüm olsun...normal kpss ye hazırlanıyormuşsınuz gibi hazırlanın ve de matematiği çok yapın...Farkı matematikten yapabilirsiniz...Ben öyle yaptım 15 sorunun 14 ünü yaptım ...Matematik+Doğru ve çok çalışma+Güncel konular+disiplin=memurluk. Hepimize nasip olsun dileğiyle...:)

ekpss kitapları var ama tüm konular toptan alınmış bana yüzeysel geldi ben lisans mezunuyum belki o yüzdendir ki tarih coğrafya vatandaşlık güncel sorular sertti diyebilirm sanki kpss alan sınavındayım hissettim kendimi

o yüzden normak kpss kitaplarından bu sınava hazırlanın ve deneme setleri soru bankaları alın kendinize düzenli olarak çalışmak test çözmek ve zayıf olduğunuz alanın üstüne gitmek işin püs noktası

reklam olmasın , 3 senedir kpss ye çalışıyorum hangi yayınlar iyidir biliyorum özelden soran olursa tavsiye edebilirim

Kaç gece ben çalışırken sabah ezanınının okunduğunu hatırlarım

Arkadaşlar yeri değil ama bir soru sormak istiyorum. sınavdan çok yüksek bir puan aldım. ortaöğretim sınavı. vhki mi seçim yoksa başka önerdiğiniz memurluk var mı? vhki seçersem eğer;
üniversite gördüğüm bilgisayar dersi olur mu? daha mezun olamadım üniversiteden.transkripti kabul ederler mi?
herkese iyi forumlar

Lise mezunusun ondan girmişssin sınava fakat universitedeki bilgisayar dersinden bahsediyorsun bence mantıklı değil ama 444 67 96 ara 1-3 yap ve sor.

lisans için bilgisayar dersini kabul ediyorlar diye biliyorum doğru mudur yeri gelmişken sorayım. çevremde öyle örnekte var ama kesin bi doğrusu var mı emin değilim

Üst Alt