Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

Heyacanlı olan var mı ?

Umudum yok ama. Nedense heyecanlaniyorum 😐

Kurtulus1905 hayırlı yolculuklar kardes paylaştıgın bilgilerden de ayrıyetten teşekkür ederim hakkımızdan hayırlı olması ümidiylen

Kura günü ile sonuç açıklanması aynı günmüdür.yoksa birde açıklanmasını bekleyerek strese devanmı edeceğiz¿

[FONT=sans-serif]merhaba beyler [/FONT]

[FONT=sans-serif]ben 2013 döneminde 1 yıl süreli %60 kronik böbrek yetersizliği raporumu vergi indirimi almak ankaradaki gelir idaresine başvurdum sonucu 2.dereceye girdiğniz die bi yazı geldi 2013 den sonra uygulanacaktır yazıor süre yok vergi indirmi yazımda ama o tarihten sonra işkur benim o engelli raporumu 1 yıl olduğu için kabul etmior ve 2 kez güncel rapor çıkarttım böbtrekten son raporum %40 2 yıllık böbrek yetersizlği benim sorum şu bi firmada işe gridm güncel raporumu %40 ı verdim ve 2013 te aldığım vergi indirimi yazımı verdim ama işyeri vergi indirimi 3.derece olarak maaşa yansıtırıom dior fakat benim süresiz vergi indirimim olduğunu 2.derece olarak kayıtlarda olduğunu söyleidm kabul etmior ne yapmam laızm [/FONT]

Sınava giren, girmeyen burda mı açıklanacak. Ben ösym sitesinde lys gibi açıklanıyor sanıyordum

Herkes tek tek isim isim aciklaniyor muuu ��

Ekpss Sınava Giren-Girmeyen yarın mı açıklanacak.

Arkadaşlar bu olay nasıl oluyor. Ben ekpss sınava girdim ÖSYM sitesinden LYS gibi açıklanacağını sanıyordum ama öyle değilmiş sanırım. Nasıl oluyor bu olay.

Kura ilköğretim ortaokul mezunları için geçerlidir. Bizler girdiğimiz sınavdan sorumluyuz aldığımız puanlara göre Ösym tarafından yerleştirilme yapılacak. Bunu da yarın web sayfasından öğrenicez.

Evet hayırlısı olsun bu atamalarda 2. Atamalarda da fazla alım olmasını bekliyoruz umarız ki bu dönem fazla atama olsun

Yüksek puan alanda düşük puan alanda heyecanlanır arkadaşlar yüksek alan acaba istedigim yer gelecekmi der düşük alanda acaba atanacakmıyım der bu böyledir

İlk 100de olmayan herkes heyecanlanır,hakkımızda hayırlısı olsun

benim puan ne yüksek ne de düşük sanırım .. gelir mi diye heyecan var .. zor uyurum artık :)

Arkadaşlar kuzenim 84 puan aldı ortaöğretim sıralama 1310 hepsini milli Eğitim hizmetli yazdı gelir mi ?

abdullahsavcı atanır ancak iyi puan almış 2. Atamaları bekleyip memur da olabilirdi butip durumlar cok yasanıyor puanı yüksek olup ilk atamada hizmetli yazanlar ikinci atamalarda kendisinden daha düşük puanliların memur olarak atandığını görünce isyan ediyorlar ama iş işten geciyor tabi....

77.3 lişans puanıyla çok umudum olmasa da yine bir heyecan bekliyoruz yarın herkes için hayırlısı olması dileğiyle arkadaşlar.

Üst Alt